2008

ja. Imorgon är det då sista året på 2008 - känns fantastiskt om ni frågar mig

Lina sov hos mig natten till idag. Somnade vid halv tre, vaknar sen utav att min syster, klockan sju på morgonen har panik och går och packar det sista (hon åkte till dublin imorse, saaknar henne :( )  .. så lina vaknade, satte sig och började babbla, "ja men nu är jag vaken, nu ska jag till stan" - "Men lina klockan är sju på morgonen? jag är trött" - "Nej nu jävla ska vi till stan och sola!"

Ja då blev det ju så, att vi åkte till stan. Tog en snabb frukost sen till solariumet. Och jag halvsov under den tiden. Vi kommer senare hem och båda däckade. Vaknar sen utav att min andra syrra ringer mig, "amen emilie sover du nu? klockan är halv två, upp med dig!" ja så vi gick upp, lina stack hem. Sen så åt jag middag hos christer sen hem igen. Åkte med marzena till syrrans jobb, hämtade upp henne sen till salongen.

nej mina vänner, jag har inte färgat mitt hår lila - jag slingade det idag, kanske inte en så stor förändring för allmänheten, men fyfan vad jag tycker jag är BLOND. hejsvejs.
jag är iaf nöjd, men ska senare på 2009 slinga det lite ljusare, blond blond blond.
nu passar kanske mitt yttre mitt inre? hah, skämt å sido, skämt i sido.
Sen så stack jag hem en snabbis, sen upp till hemköp och köpte med mig en massa skräp, ( chips cola osv.) begav mig till elise strax efter och vi satt och vräkte i oss allt och snackade. mucho mysigt.

så nu ska jag sova här, upp imorgon och fixa och trixa till nyår, sen är det ju bara att fira.
som elise's mamma sa till elise
"tänk så här, nu är det bara en dag kvar på ditt kukår, nästa år kommer ju bli fantastiskt! eller å andra sidan kan det bli lika förjävligt, alltså ett fittår? "
hahah förjävla go :D
nej nu så ska jag slummra till, är trötter. och fyfan va jag tycker jag är blond. haha jag överreagerar, men ja. Det var ju faktist första gången jag slinga mitt hår, lite nervös var jag allt. och tack jävligt mycket till syrrans vän som slingade det till mig, att jag faktist inte blev kyckling, alltså gulhårig!
puss


sjyyk

jag är sjuk, jag snackar som en whiskey man och ja, min röst är allmänt förstörd.
Iförgårr var vi hos linaa, åkte sedan till stan vid tolv tiden, mötte amina, och stack sen till en liten lokal där lite folk var, trevligt. Sen tog vi taxi ner till stan, var där vi cirka 10 minuter sen hem till lina och elise slängde mat i mitt hår, bra vänner?

Igår var vi bara hos elise och tog det lugnt, kollade två filmer, en var en thriller, sådär bra, och den andra var skräckfilmen mirrors, skoj skoj, somnade sen vid halv fyra. Sen nu idag, har jag yrat runder med lina på stan haha. Köpt en tröja + jeans, sen lite till nyår också :)
nu har vi tänkt gå och sooola, i cancergrillen (fyfan) sen så typ däcka.. e tröttis
puss

igår och idag

lite dålig uppdatering men mjaa.

Igår var det lite turkey fest hos mig, släkten plus några bekanta till familjen åt tillsammans en god kalkonmiddag.
 Sen så ringde masselicious mig (matilda) och så träffades vi på bussen. Åkte ner till stan för att träffa emelie, amanda, emilia, sandra och hennes kompis alexandra. Begav oss till statten och var där. Åkte sedan låångt åta helvete. Dansade i tre timmar sen så åkte vi hem igen. Jag och masselicious somnade direkt. Vaknade vid halv elva, och smsa lina, VÄLA. typ självmord att jag ens tog mig dit. Stack dit med amanda och lina iaf, var där från ett till halv sex..

fick med mig hem en del saker iaf.

* Matchande BH och underdel
* Spetströja
* Mintgrön tröja
* en fest topp från disel
* en grå tröja
* sen en tischa

och pengarna är inte slut ännu, mycket bra, mycket bra!
Åt även på taco bar, mycket mycket gott, blev mätt och belåten.
sen så träffade vi också masselicious och julia på väla. Nu är jag trött
och masselicious ligger däckad i min säng. Men ikväll så ska jag träffa tjejerna och mysa.

puss

gårdagens bilder kommer upp så snabbt matilda skickat dom (vilket brukar ta hundra år)
men jag ska se till så det inte gör det denna gången haha.

män

*Mäns svenska i vardagen*
1. Jag är hungrig = Jag är hungrig
2. Jag är sömnig = Jag är sömnig
3. Snygg klänning = Snygg urringning
4. Jag älskar dig = Jag vill pöka nu
5. Jag har tråkigt = Vill du pöka med mig?
6. Ska vi dansa? = Vill du pöka med mig?
7. Kan jag ringa dig nån gång? = Vill du pöka med mig?
8. Ska vi gå på bio? = Vill du pöka med mig?
9. Får jag bjuda dig på middag? = Vill du pöka med mig?
10. Dom skorna passar inte till dräkten = Jag är bög

min uppfattning av dagens män. Jävligt synd att jag har en sån syn på män. Men det lilla man har varit med om har gjort att man fått en sån här negativ uppfattning.
Alla män är svin,om du inte klarar av det, marry a fag!

fyfan vad vi var negativa idag, men visst har vi alla såna dagar? Idag var det min dag att vara negativ.

nu är det nanna
puss

christmas day

12.00 steg jag upp och åt frukost med familjen. (typ alla rester från igår haha)
tittade sen på emil i lönneberga med familjen haha typ 5 år sen jag kollade på det.

Gårdagen i bilder!








typ det enda jag hade och bjuda på haha! Nu så ska jag ta en dusch sen så antagligen träffa elise ikvällans med andra.
puss

christmas

sammanfattning av julen:
hemma och kolla kalle anka med familjen. Åkte sen till farmor och farfar (GUN&ALLAN MATILDA) träffade svenne släkten sen åt en massa. Sov lite, kollade julfilm, åt igen, kollade tomten är far till alla barn, BÄST (ÅKE) haha. Sen så åt vi lite till. Ja vi åt typ hela tiden. så jag är rätt bestämd nu, tror jag ska fasta i ett år efter jul HAH sjukt.

nu är jag så jävla trött, julen är trots allt inte bara en lugn och trevlig kväll, utan det tar på krafterna ska ni veta.
imorgon blir det lite julebilder, men inte nu, föör trött.
så godnatt.


en lite juleoutfit
klänning från vila
strumpisar från ICA HAHA
rött band i håret
sen öronhängen från gina (som ja blandannat fick av systern min)

= )

det blev inte väla nej. Jag stack istället till elise och vi tog det lugnt. Kollade en film, kommer faktist inte ihåg vad den hette, men den sög. Sen så lekte jag med henne småsyskon zienna och zixten, världens sötaste barn! Sen så bussen hem, mamma började ju såklart tjata om en jävla massa grejer jag skulle göra haha.

Så nu har jag städat mitt rum, fixat tvätten, kollat tv och druckit för mycket julmust! Snart så ska vi klä granen och packa in lite klappar, nu börjar det allt bli lite julstämning. Men det ända jag längtar efter är igentligen maten 2morrow, haha fet som jag är tänker jag bara på det ;)
Sen så längtar man ruskigt mycket till nyår, jaja nyår är överskattat blablabla, men man gör vad det blir det till right? Bara för det är nyår betyder det inte att man kan sitta och titta in i väggen och ha skit kul! något att tänka på

Sen så är det lite kalkon fest här hos moi på fredag. Släkten ska vara här, samt elise :) kommer bli mycket myys. Sen mellandagsreeaan HAHAAH, svär jag är en bonde när det är mellandagsrea tränger mig, knuffar bort folk, bara allt för att få  det jag vill ha :D haha kommer bli roligt och se mig och elise där.

nej nu kallar familjen och den oklädde granen,
puuuuussssssss och god jul era jävla idioter :D kukdask på er alla, önskar jag!

btw
ni kan ju göra mig lite glad, LITE.. bli medlem här (HELT GRATIS ERA SNÅLISAR)
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=122169


Dagen före julafton

och jag till idiot ska till väla! Typ självmord, kommer vara full packat där inne. Men måste man så måste man haha.
Igår så blev det inte elise utan jag stannade hemma tog det lugnt, var så trött! Sov jävligt skönt i 12 timmar!
Idag är det mycket som ska göras, laga julemat med familjen, fixa grannen- sen så måste jag ju såklart städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag, sen sätta upp lite grejer på väggen och sånt.

Fan nu ska jag komma i den jävla julstämningen, alla verkar ha julstämning i sig utom jag! Så jag ska knarka "All I want for christmas is you" samt jävla julmust och pepparkakor osv. hahaha.
Ja just det, jag ska fasta idag. Jag äter ju så mycket på julafton, och det är ju också så att min familj ska överdriva med maten, vi är typ 8 pers, dom lagar för en hel arme.. det värsta är ju att det tar slut också HAHAH.

så typ ja, fasta idag, göra plats i magen, tills 2morrow :D HAHAH fetto. men så är det
en gång fettokisse, alltid fettokisse ;)

Puss

typ s t r e s s

jag har typ stressat hela dagen, jIsses
aaa. Jag kom till stan mötte upp evelina, längesen mycket och ta igen! Vi tog en fika på subway, sen kom måns, jeppe och tom. Efter kom även matilda och hennes pojkvän.. skoj. Vi åt så vi blev mätta sen följde evelina mig till gina, mötte upp min mamma där och köpte lite julklappar. När vi väll var igång la jag till en kjol till mig själv haha, en lila, midjekjol,på julafton ska den invigas ;) haha.

Sen så gick evelina till tandläkaren jag och mami gick lite i stan sen så kom mikkis och melina, melina: MÅSTE KÖÖPA RISKOKARE hahaha dog  :D
så stack vi och skaffade riskokare till henne sen så tog jag bussen hem, hopps, ingen nyckel, utelåst. Tog då istället bussen till elise och så. Läste lite för hennes småsyskon som för den delen är dom sötaste, zienna och zixten, aw :)
Sen elise, den bitterfittan hon e, stressade ihjäl så vi tog bussen efter en timme till stan, mötte amanda stack sen till mezo och fikade. Mikaela louise och lina kom efter ett tag. Sen tog jag bussen hem, hemma nu och ska packa ihop lite saker sen dra till elise. ta det lugnt och sånt :)
så nu jävlar i taket ska jag dra mig, är stressad och det gillas EJ
puss

dagens bravader

vaknade vid elva tiden av både min syster och masse. Gick upp och tog det lugnt med masse. Hon stack sen efter ett tag och så har jag börjat göra vid mig osv. Ska så småningom ner till stan och ta en fika med evelina, längesen :) sen så kommer elise förbi också!
Ska också gå en snabbis på stan och handla in dom sista julklapparna, skulle vara bra nu ju haha.
Och jag är typ nervös, skit nervös. Jag ska ju slinga mitt hår i veckan, och ja, jag vetifan vart ja ska slinga det, jag har ju aldrig gjort något med mitt hår. så aahhhe, kommer typ dö om det blir grönt/gult eller ja vafan ;p


såhär ser man iprincip ut idag, osminkad och allmänt trött. HA! underbart
nu jävlar i de måste jag springa till bussen
poss

s ö n d a g

har inte skrivit i helgen, beror på trötthet och lathet kanske?

Fredags: Julavslutning på olympia med. Hahha dog av julshowen då en kille som gick ivik dansade till smack that HAHAHAHAH, fyfan va jag och becca flabbade, roligaste på länge asså :p men klart, vilken talang! haha
Stack sen hem och sånt. Lina och elise kom till mig vid åtta, var här hemma lite :) sen tog bussen till ödåkra så linas tjejkompis fyllde år, var där sen tog vi bussen halv ett till stan sen kom amina och hennes kompisar körde oss till mc sen hem, somnade gott :)

Lördag: Vaknar av att jävla lina sitter och skriver på mitt huvud, HAHAH idiot. Vi sticker och köper mauut på hemköp (lina går med min syrras pyjamasbyxor, haha ser ut som hon snott dom från tomten :D). Sen hem och äter, sen somnar vi till typ fem igen. Linis sticker hem och jag duschar osv. Möter sen vid åtta elise och lina i stan och vi tar bussen till åstorp med totta och jenina osså. Kommer till lokalen där karam fyllt år, grattis. Är där ett tag, trevligt. Sen bussen hem till elise, åt och skrattade åt lina. Då hon hade elise's  mammas pojkväns kalsonger på huvudet och sjunger "fredrick och jag" HAHA dog :) sen somnade vi.

idag typ varit hos elise, sen tog jag bussen hem.. riktigt trött, ska kolla film snart, sen får se om masse kommer hit på film-mys  :)
puss




ELISE: EMILIE POOSAA - hahaha



t o r s d a g

den sista dagen med vanliga lektioner
PRISA GUDARNA! Nu väntar ett roligt och mysigt lov istället :) slutade vid halv ett, gick hem och kände att ögonen redan började bli tunga, så jag tog en powernap direkt, det resulterade i att jag vaknade nu, sju timmar senare! haha emilie hur ska du upp imorgon. ;p

Igår var jag hos elise, vi tog i lite plugg, det sista.. jag hade ju min sp-intro redovisning idag och det gick mycket fint, så jag är nöjd :) bra feedback. Ja vi satt väl med plugget till halv tolv sen så började vi bli trötta, men det var ju inte det enda, vi skrattade i cirkus en timme innan vi kunde somna, hahah skoj va det iaf :) och en vän som elise borde alla ha, fyfan vad hon har fått mig på bra humör den senaste tiden när jag varit deppig, hon har till och med gjort så jag inte kommer bli deppig längre, and u know why elise ;) hahahah dör.

Nu ska jag fixa en film ikväll till mig och sister, vi har typ glott film nu nästan hela veckan, twilight, batman the dark night och 21 (den om när de lär ungdomar att räkna kort) fett bra!
Puss

... .. ...

nu tar jag mitt pick&pack till elise. Övernattning där ikväll med en massa goa filmer.
Imorgon ska jag självklart till skolan, redovisning första lektionen, SKOJ.

... .. ...

nu tar jag mitt pick&pack till elise. Övernattning där ikväll med en massa goa filmer.
Imorgon ska jag självklart till skolan, redovisning första lektionen, SKOJ.

o n s d a g

ja.
skola till elva (jag gick lite tidigare) jag menar ska jag sitta där på en stol i tre timmar och inte göra någonting? vi gör i princip INGENTING nu i skolan för det är ju lov snart. Så jag stack hem och tog en powernap, den satt fint den! Sen så gjorde jag klart HELA min powerpoint till sp-intro. Oh gud, rebecca du ska tacka mig hjärligt, har gjort hela jävla powerpointen men en sån guldvärd vän som jag är så ska jag ju självklart säga till lärarna att du och jag har hjälpts åt och gjort den. HAH, fyfan vad jag är snäll.

Trevligt, ska alldeles strax städa här hemma lite sen så träna lite på det muntliga inför sp-intro 2morrow, kommer säkert gå galant, not. hahah jodå. Är dock sjukt avundsjuk på min käre syster, hon ska till dublin över nyår, skojskoj. Men ska tvinga henne och köpa en massa till mig från dublin =)

btw, min katt blev nästan dödad idag, av en annan katt, ful som fan var den. Okej min katt kanske inte har en svans, men denna katten var ju så jävla ful, ingen ska röra min kära pälsan! Och för att informera er mer om min katt är det så att han inte har en svans pågrund av att han är en sån ras, som inte har svans. Han är fin ändon, lite speciell men det gillar vi i denna familjen haha.



Puss

låtar jag har lyssnat på 24/7 under denna veckan

http://www.youtube.com/watch?v=Md68MVzYaP0

http://www.youtube.com/watch?v=T0Qc7WWjtPk

ooohhh ja, dom är ifrån twilight filmen ;)

t i s d a g

godmorgon
eller ja, typ godkväll. Tog just en powernap och det kändes goooooooood. Skola idag till halv fyra, helt sluuut. Fast det enda positiva var ju att jag inte trillade ner för trapporna som ett fetto, bra där :D istället har jag gått runt och beklagat mig att det är den 16de och tyckt synd om mig själv. Jag gillar inte datumet 16de pågrund av en sak..

idrottsprovet gick relativt bra så, ja. Kollade ju som sagt på batman igår, bra film, WHY SOO SERIOOUS?? hahah. Såg också twilight i förgår, har väl glömt och säga det, men fyfan, den var bra den. Inte dåligt heller att man blir lite förälskad i vampyren edward :D fina fiskar.

Snart ska jag fixa en film till jag och min syrra ska ha vår "movie night", haha rätt mys
Nu återstår det bara för mig att vakna till lite, plugga det sista på sp-intro redovisningen och sen ta det lugnt.
Puss


godnatt

min dag
skola halv nio, trillade ner för trapporna på skolan som ett jävla fetto. palla ej matten. gick hem och åt, bussen till elise, skratta hos elise,  väla tills jag fick flipp på elise, hem och elise tömmde halva min garderob, syster kom hem, blev antastad av henne, kollade på henne när hon trodde hon var en döende nyckelpiga, pluggade.

nu, kolla batman, äta tills jag spricker sen läsa igenom provet, sen godnatt.
godnatt!

M Å N D A G

skola till halv elva. Sen hem. Tog bussen sen till elise, åt upp hennes mat sen satt vid datorn/kollade tv hahaha :D vid halv tre stack vi till väla. Gick igenom alla skoaffärer tre gånger, jävla elise kunde inte bestäma sig haha pucko.
Hon hittade iaf ett par skor, så vid halv sju tog vi bussen hem. Är hemma nu med henne, ska snart börja plugga till idrottsprovet, skoooj!
puss


HAHAHAHAH största fettot på bion i fredags + ELISE
5 boxar med popcorn plus godis och massa dricka,


s ö n d a g

tredje advent idag.

Igår så vaknade jag vid halv tre, rätt trött ja. Var bara hemma och tog det lugnt. Vid halv åtta tog jag bussen ner till stan, stack till mezo där olivia, mikkis och frida var :) va där någon timme sen kom elin också. Vi stack sen ner till knutpunkten och jag och mikkis tog bussen till amanda. Där emma, amanda och jorme var. Sen kom lite fler. Efter ett tag tog dom bussen till Drottninghög och jag och mikkis hem. Kollade på ngn italiensk film, sen på waterboy HAHAH, så rolig den är :D somnade dock efter halva. Vaknade sen vid fem tiden av min syrra (som jag alltid gör på helgerna pga henne) sen somnade igen halv sex. Vaknade sen halv ett och käka frulle :)

Idag blir det en riktig plugg dag. Matte prov på måndag, idrottsprov på tisdag. Sen fet redovisning på torsdag, vi gillllaaar de. Men sen lov, och fyfan vad jag längtar :)

puss

m o v i e


Eden lake

Yesman

Zack and miri making a porno

halvdöd

bion var jätte rolig och mysig. Satt med elise (som i stort sätt trakasserade mig hela natten/morgonen), hanna, frida och lina. Första filmen var en skräckis, satt och flabbade mig igenom hela filmen när elise typ bölade HAHAHA, mes. Sen blev det tjugo minuters paus och alla stack till max för att få gratis mat haha. Men aptiten hade försvunnit under filmen, det var rätt äckliga scener. Filmen hette typ eden lake. Film två, har jag ingen aning om vad den hette, tippar på yesman. Jim carey spelade huvudrollen och den var faktist rolig och gullig. Efter filmen blev det paus igen och det bjöds på lussekatter och dricka. Kunde inte röra eller titta på något då vid detta laget, fyfan vad jag hade ätit haha! Det var grattis popcorn så jag och elise hade typ tagit 5 boxar med popcorn var, sen hade vi eget med oss också. SJUKT. Jag försökte ju sova lite mellan pauserna, men det gick inte, elise trakasserade ju som sagt mig hela natten. Stoppade godis i min käft när jag försökte sova, kastade popcorn på mig och ja allt sånt. Hahah, idiot, men fan va jag flabbade.
Skrattanfall var jävligt vanligt efter två på natten, har nog inte skrattat så mycket på länge :)

Tredje och sista filmen hette typ (inte säker) Zack and miri making a porno. Riktigt rolig film, typ en av dom roligaste, klockrena kommentarer hela tiden i filmen hahaha. Sen så släppte man en tår i slutet för den var så jävla bra, alla glodde på mig som om jag var från ngn annan planet, men fyfan va fin den var på slutet! Efter filmens slut stack vi till busshållplatsen och klockan hade hunnit bli halv åtta på morgonen. Tog bussen och var hemma vid cirka åtta, däckade direkt, fyfan vad skönt det var!

Vaknat precis och klockan är tre, jävligt död är jag, inte trött, men allmänt seg. Blir förmodligen mezomys ikväll med elise. Sen så innan dess måste jag ta tag i lite plugg, skulle behövas. Nej nu är det frukost som gäller för mig klockan tre på eftermiddagen!
Puss

. . . . .

då blir det bio ikväll
11.00 släpper dom in så både jag elise och hennes kompisar ska vara på plats där. Aldrig varit på något liknande så hoppas det blir roligt och mysigt. Kommer typ vara i biosalongen till 6-7 på morgonen haha. skojskoj. Då alla andra ska festa, supa sig så fulla att dom spyr, ska jag ha det trevligt och kolla på film HA! de ni.
ja fan va ja ska skryta om allt, butbut
nu ska jag ta en snabb dusch osv,
ha en trevlig lussevaka allihopa, ta det lugnt
kiss


L U S S E V A K A

skola till tio i två, matte i två timmar, puh.
Är hemma förtillfället och får se vad som kommer upp ikväll och om man verkligen pallar.
Ska förmodligen träffa elise så ska vi hitta på något.
är för jävla trött. skoj lucia i skolan hahha en kille med som sjöng så högt att man inte hörde dom andra haha skoj

baj


T O R S D A G

sjuk idag.
vaknade klockan tre på eftermiddagen. Hade inte sovit på hela natten, jätte ont i magen huvudet osv.. inte så bra ju. Men vid tre tiden mådde jag lite bättre, tog en ipren och kollade på project runway. Vid halv fyra, när jag mådde bättre tog jag tag i mig själv, dammsugade, moppade och städade hela lägenheten, good job! Så nu är det kliniskt rent här hemma och jag ska strax börja plugga lite. Imorgon, lussevaka, inget vidare bestämt, det är ju trots allt en vanlig fredag enligt mig, skulle varit med roligare om lussevakan skulle hamnat på en vardag. Men nu ska jag sätta igång att plugga
puss


O N S D A G

gick upp tio i åtta. Mirakel att jag faktist var i tid i skolan halv nio då vi började haha.
Slutade tio i två, jag och becca stannade kvar i skolan pga vår powerpoint, dock blev det inte så mycket gjort eftersom vi båda är väl inte så kunniga inom det, menmen. Matilda möte mig vid olympia och så gick vi hem till mig, käka middag sen bara tagit det lugnt. Ska snart börja och plugga samhälle, prov imorgon.

Kan fortfarande inte förstå att det bara är ca en vecka kvar i skolan, sen julelov, snabbt tiden har gått.
btw, fick hem ett paket idag, med smink? jag har väl för fan inte beställt smink? något konstigt, kommer hem en massa saker till mig som jag aldrig beställt, får ordna upp det.
puss


lustigt
ja tack för mascaran och dom två krämerna.
kommer ju inte använda pudret och det rosa läppstiftet haha :p
haha rätt skoj. VEVAY - vet ngn ens vad det är ? :O

T I S D A G

puh
slutade halv fyra idag. Kom hem sen så tog jag bussen till miatorp
träffade jessica och elise. Vi stack sen till pizzerian där, dom skulle käka
jag åt klarre halva elises pizza, haha :D Stack sen till jessi. Så fin hund, hon har :)
Var där, sen kom lite folk kollade ugly betty och sånt. Bara tog det lugnt. Vid nio tiden
tog jag och elise bussen hem, helt slut är jag. Ska ta en dusch sen läsa lite i samhällsboken
sen nanna har jag tänkt. Finns inte så mycket mer, så 
natti


K L A R

så nu fick den bli så
enkel och så, pallade inte det svarta och den rosa texten

men förfan, DET SNÖAR I MIN BLOGG :D
Kan kanske vara lite jobbigt för er som läser, men det skiter jag i haha. Kommer ha det enda fram till jul iaf.
nu ska jag fixa lite kvällsmat och kolla tv

natti

måndag



ja det blev solning med elise på tretorn. Vi båda såg ut som två tomater i huvuden när vi kom ut, charmigt-allt för charmigt! För att glömma bort våra röda huvuden för en sekund, drev vi bort mot tasty house och köpte oss en påse med majs och ost. Tog närmaste bussen till knutpunkten, fick dock vänta på bussen hem i cirkus tjugo minuter. Men tiden gick fort, både grässlätt,stam och hona var ett par ord vi använde för att garva non-stop.

Kom hem för ett tag sen och måste sätta igång och plugga. Bara denna och nästa veckan sen är det christmas time, fi vad tiden den går alltså.

Katten, min katt, har fått fnatt. Han jagar sin egen skugga sen gömmer sig. stackars schizofren kisse.
Och min blogg? Fyfan vad den är ful, jag märkte det idag, vad fan gör jag där uppe med mitt huve? Det ser ju förjävligt ut? haha ska nog göra om den idag om jag hinner, så kan det ju inte se ut!

hej


julklapp

Har ni tänkt ut än vad ni önskar er i julklapp? Jag har.. och det enda som kom upp i huvudet på mig var, skor,skor,skor,skor,skor och skor. 

sen så är det ju alltid julklappspengar.
som jag redan har funderat på att slösa bort, konstigt men sant.



*  Fixa håret, trött på det nu. Så slinga det och klippa (blonda slingor)
* Min mamma klarar inte av att beställa skor så det blir att beställa det själv
* Förra året la jag ner 80 spänn på en nyårsklänning, detta året vill jag ha en som jag redan valt ut, från stylebystars
* F&S kort, får ju börja nu igen när man har elise som partner haha ;)

Skor från gojane.


              Klänning-stylebystars (notera, fortfarande inte säker på den)






Slutade förresten halv tolv idag, skönt. Är pigg som en lärka, somnade halv nio igår. Så nu ska jag plugga sen så är solplats beställd klockan 17.00 på tretorn med elise!

puss

söndag

vaknade upp med elise och gjorde frulle :) senare så tog vi hennes grejer och hennes mamma körde oss till mig, packade och sånt, skulle träna. Sen halvvägs till friskis så har jag glömt det jävla kortet hemma FAN! hahah, så det blev ingen träning, skulle bli för stressigt då, men i veckan så :) solning blir det imorgon med elise, köpa 10-kort på tretorn. gott!

Igår var vi några hos elise, sen så stack vi till stan, tog bussen till ramlösa. Var där ett tag, träffade några man kände, skoj! Tog sen sista bussen till stan. Elise köpte den fetaste kebaben och den största pommesen, sen så fick jag damp, hällde i mig allt i hela truten, och grisade ner hela kebab house, fyfan va vi skrattade, alla bara titta, hahaah. Sen så hade sista bussen gått haha gud, elise fick damp, vågade inte snacka med henne, hon skulle hoppas på mig då, dampat sönder hahaha. Så sista utvägen var att ta en taxi så vi gjorde det. Snackade lite innan vi gick och la oss.

mina underbara tjejer, tack för helgen, fifan va ni gör allt bra :)(v)
Nu ska ja plugga lite sen så ska jag duscha osv, nanna tidigt!

Puss

it can only get better now..


If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed


Lördag

nu har vi kommit så långt i veckan att det redan är lördag.
Det första som kom upp i mitt huvud var att SHIT, jag ska ju skicka in den jävla historia analysen på söndag.. good att jag tänker på det nu.

Igår så var jag med elise, mikkis och lina. Jag, lina och elise stack till en fest på dalhem, där man träffade många man inte sett på länge, riktigt kul :) vid halv två tiden, tog vi bussen in till stan. Vi var rätt trötta så det var ju lika bra att sticka hem och vila litta. men trevligt iaf.

och fan vad jag är trött på folk ibland :s hur fan tänker dom.. när jag hör sånt jag fick höra förstår jag inte hur man kan leva med sig själv, får man inte skuldkänslor? känner man sig bättre eller? jävla ytliga patetiska människor, TÄNK PÅ BARNEN I AFRIKA, INGEN MAT, INGA KLÄDER, INGENTING (okej, ett jävla grovt exempel) men ändon. människor blir bara ytligare och ytligare, blir mer egoistiska, tänker bara på sig själv och ingen annan. Men för att samla ihop det hela, det är ju ytterst synd om dessa personer. dom vet ju igentligen inte vad dom håller på med och såklart så ska dom visa sig tuffa och vill inte erkänna det själv.
ärligt nu
jag vetifan vad jag snackar om.. är helt enkelt bara pist off, pist off på allt, på mig själv. Det jag har varnat mina kompisar för i sååå många år, jag har hamnat i skiten själv, and it suuucks. Men å andra sidan, man lär sig av sina misstag, visst? hoppas det, för sånt vill jag inte gå igenom igen. Igentligen jävligt onödigt, vem behöver sånt ? Ice cold, det är var jag är just nu, det är vad jag kommer vara en längre tid fram, thats life.. men ja växer, jag mognar, jag glömmer.. jag kommer säkerligen hitta något annat problem som jag kan hacka upp mig på. Det är i stort sätt det livet går ut på, lev ditt liv, hitta problem, lös dom och hitta nya. Så går det , the circle of life..

ähe.
Ikväll ska jag iaf spela biljard och äta middag i stan med tjejerna.
Undra hur det kommer gå med biljarden, jag är ju inte den bästa som sagt ha!





puss

ons ..

skola as usual, kom hem och mikkis och louise kom en snabbis, :) hade jävligt ont i huvudet så tog en tablett sen sov i en halvtimme. Fick senare lite damp, gick ut och gick i två timmar i snövädret haha? kom hem, duschade osv, riktigt skönt faktist, jag bara gick och gick och gick, rensade ut alla tankar, skönt.
Har pluggat lite också, dels på orsaksanalysen, sp-intro och svenska boken. GOTT!

Precis kollat på prison break 13, jisses i taket, fina fiskar, havet lugnt.
så sjukt bra! Dock var texten på norska men klarre att man kan litta norska, kämpeTORSK för fan :D ..Ska strax kolla på bring it on och sen nanna, helgen är halv-spikad så att säga, får se med allt. Har ju så jädrans mycket plugg ;p school comes first, alltså.

natti
puss

trust no man, fear no bitch.

Klockan tickar iväg, den är redan ett på natten, jisses, ja måste sova, schoool 2morrow
..
trust no man, fear no bitch
så rätt såå rätt så.
masselicious ska komma till min skola imorgon

m: jag vet inte vart olympia ligger :S
e: ligger bredvid din skola din nöt?
m: jaja, men ja vet vart man går utanför, men inte vart man går in :S
HAHAHA, störd

puss
godnatt


leedig

vaknade halv ett av att matilda hoppade på mig :/ fan för dig! åt iallafall frulle, sen så bråkade jag och matilda haha ditt jobbiga offer :D tog det lugnt och sånt, matilda tog bussen vid halv tre och ja gick och la mig igen, trötttt. sov till fyra, sen kollat litta tv, måste snart börja på den UNDERBARA orsaksanalysen jag måste få klart.

fan va veckodagarna kan vara tråkiga nu förtiden ...
to much PLUGG

___________________

take another piece of my heart..

puss

med masse

ja då lyckades jag tvinga med mig matilda till posten, efter många "NEEEJ, OORKAR INTE" från jävla matilda, haha barnrumpa. vi fick dock sitta och vänta på att bussen skulle komma i typ en timme, den kom ju aldrig! men vi hann iallafall innan det stängde, klockan sex. HA, tycker min bebis skor är skit söta haha, fick också ett armband haha som jag var tvungen och beställa, sånt stort guldigt :)

SÅG NI SÅG NI? HAHAHAH svensk tv är ju sjuka i huvudet. Boston tea party, det med filip och fredrik, visade när dom var i samma rum som när en kvinna och man hade sex, och dom visade olika ställningar HAHAH gud, får man verkligen visa sånt på tv? HAHAH fyfan va ja matilda och cindy flabbade hahah, herregud stackars människor.

aja, haha matilda ska iaf nanna här tror jag, vi är ju lediga imorgon :D



hahha söta va :D
beställde dom i storlek 36, dom är lite, lite förstora, skulle igentligen beställa dom i storlek 35, (haha vet har små fötter)

puss

ps. jag ska aldrig gå ut, här vid mig blev en tjej våldtagen, ds.

måndag

skoj
sp1b var och besökte HD, haha skoj faktist, men förstår fortfarande inte varför dom sa HÖGANÄS var 5 minut, det är väl ändon helsingborgs dagblad? haha särt.
var där till elva sen till skolan och ha sista lektionen, matte...
sen så kom jag hem, fick ett brev om att mitt paket har kommit :) beställda ju ett par såna mys-skor och ett armband haha. Så ska bara vänta på matilda så ska hon komma hit så ska vi hämta det :) haha sen ska vi busa, lediga imorgon, så jävla skönt!


RSS 2.0