23 juli

Hej
äntligen freedag! Idag har jag även varit ledig, dock gick jag upp sju på morgonen haha. Har iallafall hunnit hämta ut mitt pass och id samt ätit mat nere i stan med matilda och hennes pojkvän. Nu återstår det att packa lite och städa här hemma sen bege mig ner till olivia! Blir fix där sedan förfest sen ner till tivvan. Hoppas på en heerlig utgång haha. Imorgon ska jag dock upp tidigt för att jobba, men det ska inte vara några problem :) Hörs imorgon alt söndag


onsdag

Godmorgon!
jag är minsann uppe med tuppen idag! Ska börja jobba ungefär om en timme. Igår blev det jobb sen hem, duschade osv. Vid sju tiden kom evelina och vi satt och drack lite vin ute på min terass. Lite senare begav vi oss ner till docken där matilda och hennes mamma satt! Vi satt där i ca 1 timme sen gick vi till steakhouse (shoots för 25 spänn haha) var där ett bra tag sen gick vi till cardinal tog stämpel osv, sen till hampan. hahah det sjukaste hände på hampan. Skit många som brukar sitta i parlamentet satt där evelina blev helt till sig och insisterade på att vi skulle gå fram och fota HAHAHAAHAH. Alltså ja skratta så jag dog.. Han ena blev nog lite rädd för henne haha. Iallafall sen gick vi tillbaka till cardinal, var där typ bara i 40 minuter sen så tog jag bussen hem. Är inte så jäätte glad för cardinal, dock så skulle jag ju också upp tidigt idag.

Så nu måste jag klä på mig kanske

Monday

Hej!
Det blir inte så mycket update nu förtiden, är för lat haha. Idag har jag iallafall varit ledig! Lagade en tand idag hahah fyfan jag kunde inte prata sen hade bedövning i hela käften. Sen har jag verkligen sovit bort hela dagen, det är väääldigt skönt då och då! Resten utav kvällen ska jag städa, byta lakan och ta en lång lång dusch, härligt.

I lördags var jag ute igen haha det är inte okej att vara ute på 28+ när man är 18. Jag kände mig nykläckt, men det var väl endån okej. Imorgon blir det jobb på dagen sen ledig på kvällen. Onsdag jobba hela dagen + kvällen samma med torsdag. Idag är det bara 15 dagar tills vi tjejer åker utomlands, fyfan så skönt och roligt det ska bli! Jag har nu inte tänkt på att halva helsingborg åker dit när vi åker, ja skiter i det nu, det kommer bli roligt endån.


17 juli

Vill först och främst börja med att säga GRATTIS MATILDA PÅ ARTONÅRSDAGEN!
Igår hade hon tjejmiddag och jag hade skit skoj! Vi gick ut sedan ett gäng till tivoli och dansade loss. Creed till mig att jag INTE ramlade med mina klackar haha. Vid ca halv tre gick jag hem, utan olivia? haha hade ingen nyckel så jag försökte klättra in till min altan rev upp mitt ben hahah olivia kom dock sen fem på morgonen och räddade mig så gick vi ner till henne och sov hahaah sjuk kväll. Om ca en timme ska jag befinna mig på jobb så måste duscha osv.
bilder osv från tjejmiddagen kommer inom kort, det vill säga när jag hittat min kamera laddare..
återigen grattis matilda, love u soulmate <3

Fredag

Godmorgon!

Vaknade för en stund sedan sitter här och myser med lite jordgubbar till frukost. Ska strax bege mig ner till jobbet, jobbar fram till ca 16.30 då blir det att gå hem till lina och göra vid sig sedan sticka till masselicious på tjejmiddag! Igår blev det jobb så som hela veckan, jobbade både lunch och kväll. I tisdags var jag till och med ute med två från jobbet haha men när man blev full kastrull gick man hem! jaaaa, inte så mycket mer och säga än att jag har jobbat mycket, blir jobb imorgon ocksåå, dock på kvällen så det är ju skönt! Igår satt vi kvar  efter stängning och tog någon cider, trevligt!

nej nu mina vänner skall jag sätta igång och packa ihop allt, btw mitt rum ser ut som andra världskriget, INTE OK.

update

Hej!
Har inte uppdaterat på alls länge, har haft mycket och göra bland annat med jobb.
I fredags var det tjejmiddag hos danielle, hade sjukt kul! Gick sedan till tempel och tivoli, roligaste utekvällen på länge må jag säga! Sen har jag jobbat mycket också, fikat en del och tagit det lugnt, så som ett sommarlov ska spenderas. Åker också snart till spanien med tjejerna, ska bli grymt kul! Dock ska typ hela helsingborg dit när vi ska dit, så det är väl ganska trist, men som sagt, man gör vad det blir till!

Kom hem för ett tag sedan från en fika på mezo med emelie, jätte trevligt! Dock fick man ont lite i röven efter att ha suttit så mycket haha!
Ska försöka sova nu (även om jag har druckit FÖR mycket kaffe) Jobb imorgon från klockan tolv.





Millegarne






Fredag

Goddag!
Vaknade upp hos matilda vid halv tio tiden tog bussen typ direkt och matilda gick till nic men kom lika snabbt tillbaka haha! Har tagit en skön tupplur och ska snart ta på mig för att gå ner till stan. Ska bjuda fruuugan på lunch hehe sen så ska jag hem sedan jobba från 18.00 till ca 00.00
mys


late night

Hej
Har inte bloggat på ett tag. Har varit jobb varje dag och det fortsätter veckan ut. Den jobbigaste dagen var nog i onsdags, jobb från sju på morgonen (sov två timmar) inventerade då till och med 14.00 var sepe trött men sen så ringde jobbet mig och sa att jag skulle jobba på kvällen. Dock tog jag en powernap på tre timmar som gjorde susens! På jobb så satt hela familjen montozami haha skit kul, hon är ju endån snygg ( ja jag vet, botox, botox). haha hennes man frågade mig var toaletten låg och jag blev helt nervös hahaha!

Sen idag blev det jobb från 12.00 till 17.00 gick sedan till viva och fikade med matto, lollo, danielle och maria, sen kom matilda också! Stack hem till henne sen och vi har spelat monopol, VEM VANN? jag hehe.
Skall snart sova, ska upp imorgon för att gå på stranden som åker till london på onsdag, eller ja hon flyttar dit! Kommer sakna henne och jag saknar CINDY!

Kväll fredag samt lördag blire jobb.
vi hörs när vi hörs! Godnatt



Jag är hemsk när jag säger detta.. men fan jag saknar mitt bruna långa hår..


RSS 2.0