ett problem

Har ni hatat någon så mycket att ni sååå gärna vill att personen ska lida? Det finns en person som jag såå gärna vill sticka in en massa nålar i. Jag hatar inte igentligen, hatar ingen, men denna personen OOOHH, jag skulle kunna göra vad som ska ni veta. Människan är trög HAHA, och äcklig, och du kommer sluta på ica maxi :D AHAHAHHA 100 % säker på, och det är mina närmaste också ;) för du är såååå tröööög, och du borde hitta dig själv och inte vara en JÄÄVLA copy caat, för du är behöver fan hjälp , ska fan betala psykolog till dig din äckliga fattiga TJUV. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! jag lovar, jag ska göra allt i min makt för att göra livet surt för den här människan, JAG LOVAR! U will see more from me :D REVEENGEE,




_________________

okej förlåt :D men så blir det. Har precis sooolat, sen så ska jag alldeles strax bege mig ner till stranden för att ta ett dopp! Det blir årets första dopp, haha dålig va. Ja jag ska lugna ner mig nu haha sen cykla ner.
baj

30 maj

Hejhopp

Gårdagens



Igår blev det som sagt jobb. Käkade innan på mezo med rebecca. Hanna kom en stund och fikade med oss sedan kom elise och hennes pojkvän, mycket trevligt. Började alltså jobba vid halv sex, inte så mycket folk i början men fan va det var fullsatt sen framåt kvällen, trodde jag skulle dö hahaha men jag klarade mig! Slutade vid tolv tog bussen hem byte om, duschade osv och begav mig senare till min granne där vi var ett par stycken. Efter ett par koppar kaffe och en jobbig dag sitter jag och dricker vin hos min granne haha, som sagt, kaffets magi, blir över hyper. Ser dock manisk ut efter 5 koppar (jag vet, eftersom jag har druckit fem koppar på två timmar). Kom iallafall hem vid halv fyra tiden och somnade direkt!

Idag vaknade jag vid elva tiden av att mamma kommer inte "FAN HAN HAR TAGIT HIT EN KANIN  IGEN". Haha jävla pälsan (min katt). Men på sätt och vis vill han ju bara visa oss att han kan. Har bara tagit det lugnt, ska jobba idag igen. Får se om jag orkar göra något efter jobb. Nu ska jag iallafall plugga och baada :D


Just de, mina skooor, jag har ju inte berättat om dom haha. Jag har beställt ett par klackar, som är fuuullt med nitar och diamanter. Såg faktist nyss att kenza ska ha på sig dom ikväll exakt samma hahah. Ohh längtar verkligen tills dom kommer :(
puss

29 maj

hej äckel

Igår blev det stan och senare gick jag och en vän och kollade på balen. Dock lite besviken, det var inte såå många fina klänningar som det var förra året, tycker jag. Senare gick jag och åt med mamma på haket, riktigt gott! Vi promenerade sedan hem och jag började plugga lite. Vid halv nio tiden kom matilda förbi en stund. Gick och la mig vid typ halv ett men fick gjort en massa arbeten iaf, myyycket bra! Stolt över mitt lata huvud haha.
Är i sschuul nu. Vi har geografi men vår lärare stack på kaffepaus? Lite efterbliven kanske hah, nejdå :D
Ikväll blir det jobb, icke så skoj, slutar tolv - halvett :(
baj

28 maj


Jag vet, världens bästa bilder höhö.
_______________________________________________________________________


Ska alldeles strax bege mig till schuuul, sedan hem och plugga dirr! Har så sjukt mycket dessa sista veckorna så att det är sjukt. Fast ska nog hinna träffa lina en stund också :)
Puss

slut

Blev trotsallt en del shopping på familia. Några tröja och lite underkläder, aldrig fel! Dock är nästan min pengar slut hah. Längtar verkligen tills mina skoor kommer, aaahh, haha ;D De kommer säkert bli mina nya favisar.
Nu? Jo jag har tänkt plugga lite, är en bit efter.. kan ju bero på att jag är allmänt lat och inte pallar plugga, men nu jävlar i järnet.  Därefter blir det att sova.
Puss

27 maj

Nu har min syster åkt, läämnat mig, känns ganska tomt utan henne. Var lite småledsen igår dock, fast  jag kom på ett bra sätt att få mig lite gladare, beställde nämligen ett par skor haha! Min lön är alltså GONE. Resten av mina pengar måste jag ha till new york, så lika bra att växla in dom till dollar, så jag inte gör av med dom också. Mitt dilemma var igår om jag skulle köpa plattång, väska eller skor. Skor valde jag såklart, men nu kommer jag se ut som en crackhoe utan plattång då mitt hår står ut från alla håll och kanter. Jag får helt enkelt börja ha lockigt hår då en locktång är det enda jag äger nu efter min syster flyttat.

Nu så ska jag till familia, kolla lite, kanske handla något höhö.
Puss

26 maj

Idag: Skola fram till halv fyra sedan hem, äta med familjen, powernap, vakna. Det har jag gjort idag, i stort sätt. Klockan är halv elva just nu och jag måste skriva klart ett arbete i samhällskunskap, wups. Tack vare min powernap kommer jag vara pigg och kommer ändon inte somna förrens sent. Vilket delvis är bra, för då kan jag ju säga hejdå till min syster som åker inatt till Dublin. Vet inte hur länge hon kommer vara där, två veckor, en månad, ett år.. ingen vet, inte ens hon själv haha! But I will miss her :(

Nu får jag väl börja plugga.
Puss

_____________________________________________________________________________________________


Bilder från när vi var i tomelilla, har många, många fler men orkar inte lägga in. Hade riktigt roligt :)




25 maj

Jag kom hem ifrån malmö halv ett igår. Lagom trött var jag kan jag säga när jag kom hem! Det var bara att gå och lägga sig. Gick upp idag vid nio tiden, hade tid hos tandläkaren vid kvart i tio. Sedan skolan. Kom hem, stor städade hela mitt rum + damsugade hela lägenheten, BRA! ;)

Just nu ska jag ta en tripp till stan med rebecca, cykla lite, umgås och njuta av det fina vädret höhö.
en outfit kan jag väl dela med mig av. Dock tagen med min mobil, men shit same :D haha


24 maj

Jag vill ha september! Haha när alla vill ha sommarlov osv vill jag ha september, men inte konstigt! I september ska jag nämligen till new york till min kusin. Inte konstigt att jag måste planera det så långt fram, min kusin sa att jag måste ha med mig MINST 10.000 kr för att shoppa, haha ohmy så nu ska jag snåla hela jävla sommaren och lägga alla mina jobb pengar åt sidan till resan, läääääääängtar. Har nämligen två jobb i sommar. Ett helg jobb och ett jobb då jag jobbar på vardagarna. Så mycket fritid kommer jag att ha på sommaren haha. Äh, det kommer vara värt det!

Igår blev det mezo, sen "grillfest" sedan hem och sova vid halv ett tiden. Var rätt trött igår eftersom jag hade jobbat, menmen. Nästa helg blir det jobb både fredag och lördag! äh, cash is cash hahah. Nu så har jag tänkt göra något med mitt hår, sen ska jag åka till malmö. Kommer troligtvis vara där hela dagen. Sen MÅSTE jag plugga, jag har inte rört min tyska bok på ja, jag vét inte hur länge haha.
baj

Lördag

Jätte kul start på lördag tycker jag, jag ska jobba.. haha okej jag var ironisk där. Men jag ska iaf jobba med min syster så det blir roligare då! :D Efter jobb får vi se vad som händer, får se om jag ens orkar göra något. Har nyss hällt i mig äcklig havregrynsgröt. Jag drömde helt knäppa drömmar inatt asså. Min katt hade skor på sig så satte den sig i en kastrull och började ät ris, när jag skulle ta ut han därifrån så förvandlades han till en gaffel? VEM FAN DRÖMMER NGT SÅNT? hahaha. Nej nu ska jag gå till jobbet.
baj

MÅSTE

nu har jag sovit, kollat på tv. Ja jag har inte gjort ett skit. Jag känner mig som en zombie, helt seg. JAG MÅSTE FÅ UT TUMMEN UR RÖVEN. måste göra något, och det är snarast. Lina ska alldelse strax ringa mig så får vi se hur det blir me det. Jag är för mätt för att röra mig ahah, rulla rulla. Jag vet inte ens varför jag sitter och lyssna på "GUNTHER OOH U TOUCH MY TRALALA" .. rätt komiskt. Jag ska sätta ut en annons någonstans, ensam tonåring söker socialt sällskap. HAHAHAH fyfan vad det lät deprimerande. Nej nu ska jag gå och socialisera mig med min syster, hon åker ju om en vecka, till DUBLIN.. :(

Fredag

Har skit ont i min rygg nu för jag somnade på den jävla soffan, ääh.. Igår tittade jag film i min ensamhet haha, rätt skönt ändon. Dirty dancing 2 ooh va bra den var. Okej den första dirty dancing är ändon bäst. Jag skrek lite för mig själv av vissa gulliga saker.. haha ensaaam? haha.

Idag ska jag bara ta det lugnt, plugga tyska. Har kursprov nästa vecka, good luck emilie! Haha, nej men det blir att råplugga. Träna ska jag nog också hinna med. Är rätt sugen på ett spinning pass faktist.
Imorgon kommer jag nog inte hinna att upptadera så mycket eftersom jag ska jobba. Måste också införskaffa mig en väska jag såg på stan igår.
FAN nu är jag hungrig
puss

Torsdag


Emelie matilda och jag! de tre bloggarna haha




Igår var rätt sjukt, en av de sjukaste dagarna jag har varit med om för att vara ärlig. Tror inte jag ska gå in på några detaljer precis haha!
Igår så blev det iallafall mezo med emilia, olga, matilda, emelieB, emelieL,lina och några till. Mycket trevligt. Efter mezo gick jag ebba och emelie upp till mig (matilda tog bussen SJÄLVHAH).. Tog det lugnt bytade om osv, sen så stack vi till amandas koloni. Jäkligt trevligt, tack!



Idag blir det nog film osv, ska käka en massa haha, som alltid mina vänner, fettokisse.
Hörs säkert sen
kram

Tisdag

Idag blev det nationella i matte direkt på morgonen i 120 minuter. Gick helt okej om jag ska vara ärlig. Men ska inte säga för mycket att det gick bra osv för då kanske det kommer ett fett IG på provet sen haha. Efter skolan stack jag hem sen ner till stan för att köpa ett par byxor och lite annat smått och gott :)

Ska alldeles strax lägga mig i badet och läsa i samhällsboken, läxprov imorgon.. ja vår lärare kallar det läxprov när det i själva verket är ett jävla stort prov.. Imorgon är det sista dagen i skolan sen lååånghelg, aah skönt! Inspelning på torsdag sen kanske köpenhamn på lördag, me like!
Puss

Söndag

aaahh! Har haft så jäkla bra helg så det inte är sant, bästa på länge!

Fredags: Skola fram till tio över två stack hem, sen träning med sandra, sen duscha osv. Sen till mikaela där vi förfestade lite sen begav vi oss till bella som fyllde 17! Riktigt kul hade jag, dansade så mycket att jag nästan fick blåsor på fötterna hah! Sedan blev det stan och nattkäk sen sov jag med min fru (lina) HAHAH :D
Lördag: Jag och lina vaknade upp som två zombier, jag hade träningsvärk i hela kroppen! Och nej det berodde inte på att jag hade dansat för mycket dagen innan utan jag tränade ju på fredagen, och så klart stretchar jag inte efter, hur bra? Ja vi tog det bara lugnt, hyrde två skräckfilmer. Flickan i Källaren -  som var helt SJUK, typ en hemma gjord film, en man låser in en tjej i typ en "skrubb" inte en källare, sen ställer han sig där ibland naken och skriker "SCHATZII SCHATZII!".. rätt sjuk film. Den andra penny dawdren var bra, jag och lina pissade på oss nästan haha. Vid halv två tiden gick vi och la oss.
Söndag: Upp halv åtta på morgonen, och jag är ju inte den människan som är morgonpigg direkt. Åkte till tomelilla med linas pappa med såklart skit hög musik i bilen, skoj! Kom till slottet vid elva tiden, vi började inte filma förrens halv två, rätt segt! Alla åt vid halv ett skit god buffe inne på slottet innan vi skulle börja filma! Men hade riktigt roligt idag, skrattat så mycket hah :D mathias - "Någon som beställt en hora?" hhahah Loppan-"ja ngn som är blind?" aahj, de var bara en sak de dom sa typ hundra sjuka saker så jag trodde ja skulle dö haha. Sen ja lina, b? haha vacker skapelse hon dära. Vi blev klara vid halv åtta så kom mamma och hämtade oss, körde en snabbis till mc och åt, rätt hungriga. Sen nu hemma, är heelt slut! Ska duscha sen lägga mig dirr! Ska faktist lova mig själv att uppdatera bloggen oftare, för det gör jag ju inte nu direkt :P
Puss

Black


Söndag

Har typ inte skrivit på en vecka, men har haft förjävla mycket plugg.
Helgen har varit skön. Imorgon jag har ett STORT matteprov, så jag tänkte bara skriva att jag lever :D Nu ska jag gå och hänga mig ..... nej måste ju plugga matte (FUNNYY)
puss

Måndag









Söndag

puuuhh
Helt slut är jag. Har precis tagit ett mycket fint och skönt bad. För inte så längesen kom jag hem ifrån malmö. Steg upp nio imorse med lina. Vi spelade in några scener idag som bakgrundsdansare-statister till en musikvideo, mycket skoj var det! Men det tog klart på krafterna. 17 maj blir det och spela in mer. Tyckte iaf det var skit roligt, trevligt folk och en mycket bra låt som vi spelade in till, lite reageton feeling :D Imorgon ska jag vara död, sova tills jag inte orkar sova längre. Därefter ska jag ner och träna!

Nu är jag så trött att ögonen hänger på mig, lite "behind the scenes" bilder kommer upp imorgon :)

Fredag

Skönt som fan med långhelg! :D
Är för tillfället hemma hos lina, solar osv :) Igår var det valborg som sagt, trevligt men övermycket folk virrade runder på stan. Jag och ett par kompisar satt iallafall på gröningen, snackade mös och hade det trevligt! Vid ett tiden hämtade en kompis upp mig och lina och körde oss hem. Ikväll blir det emilias 18 årsfest, ska bli skit kul, grattis! Imorgon blir det antagligen träning och plugg och sova såklart haha. Nej nu måste jag ta bussen hem, ska ta bussen vid tre tiden till elise så ska vi förfesta där innan emilia :) Lite bilder osv kommer in imorgon
Puss


RSS 2.0