Fredag



Små, igentligen onödiga bilder från idag
_______________________________

Om ca en timme blir det jobb från 18.00-00.00 därefter sleeptime.
Trevlig valborg!

Torsdag

Idag:
Skola
stan
träning


blondeblondeblondeblonde


mjaaaou

Okej, jag gick inte och tränade, jag orkade verkligen inte. Så istället har jag leggat i min säng som en fet katt. Det kan vara trevligt ibland det också.
Det är bara en månad kvar tills jag fyller arton, hooow fuuun. Äntligen kan jag beställa en massa saker på mitt namn och låta kronofogden jaga mig!!! hahah okej nej inte direkt. Dock har jag kollat på en mobil jag VÄLDIGT gärna vill köpa. Den nya sony ericsson, eller ja, ny och ny det kommer ju nytt in hela tiden. Men jag tycker det är en av de snyggaste mobilerna de har gjort!
Och, nej cindy, jag ska inte göra samma misstag som dig och låta sig luras av 3 hahah!
yadayadayada nu babblar jag för mycket igen om igentligen ingenting
Vi höres laaatero :)

FAAAAAAAN

Jävla skit. Nu är hela min dag förstörd. Tydligen så var det inget spinningpass halv sex, därav är det bara spinning/75 och det är jag fan nästan för lat för att gå på. STJÄRTHÅÅÅÅÅÅÅL.
Jag måste plugga, under tiden skall jag fundera på om jag ska gå på det andra, det jobbigare passet, blöö.

träning

Har funderat länge på att jag behöver nya träningsskor! Mina skor jag har nu ser förfärliga ut. Som om jag köpt dem ifrån alibabas livs, så att säga.. Några jag har kikat på är Reeboks easytone. De är snygga och jag har hört mycket bra kritik angående dem. Dessutom är de snygga också vilket jag tycker är viktigt, priset är även det rimligt!





Tokio Hotel Pic

Vad dålig jag är! jag har ju inte visat ALLA bilder än ifrån tokio hotel konserten i köpenhamn (där jag tog mest bilder) I göteborg stod jag och hoppade och sjöng med och njöt mest.
Observera att min kamera suger därför är det inte världens bästa kvalité på bilderna, menmen. Jag längtar till deras nästa tour! Förhoppningsvis spelar dem i new york samtidigt som jag ska dit!!!!

 



























___________________________________________________________
sååå nu pallar jag inte mer. Detta tog typ en timme haha, nu måste jag duscha
puss

I can see that you're mad at me

Goddag!
Kom hem ifrån skolan för en stund sedan. Ska alldeles strax käka sen vid halv sex blir det träning. Samma gamla vanliga rutiner så att säga. I helgen är det valborg, det blir jobb då, så som förra årets valborg. Dock tycker jag sådana dagar är överskattade (nu försöker jag att övertala er att valborg är överskattat för jag ska jobba). Iallafall, det blir en lugn helg med jobb och träning + plugg. Sista månaden nu innan betygen sätts, sedan kan man pusta ut.
yadayadayada hörs sen

Godnatt


namnamnam

Gick och tränade vid fem tiden, spinning såklart haha! Efter träningen träffade jag rebecca en stund och pratade lite :) Därefter gick jag hem och tog fram kvinnan i mig. Jag städade, bäddade rent, diskade osv. Efteråt kom julle och hon är fortfarande kvar vi kollar på hollywood fruar och skrattar lite åt maria montazami(?) hahaha så jäkla blond men gullig.
Har inte så mycket och säga mer
farväl

It's been another bloody monday

Hallooj!
Kom hem ifrån skolan för en stund sedan. Håller på att plugga lite engelska, ska göra klart både min novel assignment och lovestoryn, det går framåt iallafall vilket är bra! Igår gick jag minsann min powerwalk, creeed!! Idag tillägnar jag måndagen till att plugga, träna och ta det lugnt.



I'm that secret inside that you're keeping

Godkväll
Idag har jag BARA legat i min säng och kollat på en massa skit på tv. Jag har även lyckats trycka i mig våfflor och lite soppa. Lite senare ska jag bannemig dra ut på en powerwalk!

_________________________________

ALEXANDER WANG




Lördag

Goddag!
Vaknade upp vid nio tiden och stack ner och tränade (duktigt). Efter träningen blev det en liten powerwalk sen somnade jag en liten stund när jag kom hem. Var sedan och lunchade med martin och danielle på underbara aldas! Ska sätta igång och plugga nu :)

Don't speak

Orkar inte blogga idag, blir massvis med uppdatering imorgon!

Torsdag

Today: Skola, stan, träning. Det var sjukt skönt och träna, det var ju trotsallt en och en halv vecka sen, haha bad! Har varit butter i veckan för ingenting, men efter att jag tränade kom jag på vad det var! Lyckokicken efter ett pass hade jag ju inte fått på länge haha. Okej, detta inlägget kommer låta riktigt klicheee, träning är bra blablabla. Därför tar jag farväl nu

She made my day

Efter åtta tiden kom mami hem med en jätte söt kavaj och ett par beiga/svarta tights till mig som jag ville ha!! Hon ville muntra upp mig lite och det gjorde hon bra :) Älskar min mami!

Sitter iallafall och tittar på efterlyst och pluggar lite, skall fortsätta med det nu, sen är det läggdags
Godnatt

ingen ork..

Idag har jag ingen ork till något. Dock är jag tvungen till att plugga, det går rätt bra endån. Ska fortsätta med plugget, sommaren är snart här!
hörs sen antagligen

Jag skulle ..

vilja äga dessa i sommar!


freaks in the livingroom





____________________________________________

Tar en paus från plugget och kikar runder på nätet efter godbitar.
Förresten, jag skulle mer än gärna ta tillfället i akt (om jag skulle fått) att spy galla över kissie. Hennes blogg sänder bara ut negativa vibbar, hon har opererat isönder sina läppar + bröst hon ser numera ut som en utomjording aka bratzbarbie? Bratz är inte ens snygga!! En tjej med ett så stort inflytande på unga tjejer ska inte skriva om framtida operationer, bantningstips osv osv. JÄVLA IDIOT!!!

Tisdag

Idag har det varit en bra dag! Skola fram till två, pluggade därefter i biblan till kvart i tre tiden då jag hade mentorsamtal vilket gick strålande! Resten av denna tisdag skall det pluggas natur, samhällskunskap B och eng B.
Uppdaterar antagligen lite senare idag :)

sjuk längtan!


Jag vill köa tills jag får köldskador igen, sitta så min röv domnar av, frysa så jag vill dö, jag vill stå längst fram på världens underbaraste tokio hotel konsert igen. Jag vill tillbaka! (videoklippen är SJÄLVKLART filmade av mig) man hör ju mig skrika haha!

lönt

Denna dagen har varit fruktansvärt olön!! No school och så var jag bara på jobb två timmar och glodde. Väldigt olönt. Jag är less på skolan, på jobbet, på den tråkiga vardagen!! ALLT LUKTAR BLOMKÅL OCH JAG ÄR LESS PÅ DET. Dock ska jag och tjejerna boka vår resa och det ska bli sååå kul att komma bort från sketna helsingborg. Haha varje månad har jag ett inlägg då jag beklagar mig över att jag hatar helsingborg, ganska stört.

niczyja


work

Matilda sover fult i min säng. Jag ska jobba kl sju ikväll, igen.. fint porslin!

Monday

Onödiga måndag. Onödiga skola. Iallafal idag, kom till skolan och då såg man att ALLA lektioner var inställda haha tjohopp. Är hemma nu med matilda och ebba iaf, vackert väder.
hej


Update


life is short i'm just trying to buy time

Work blev det idag. En trevlig fika lyckades man även klämma in idag då idrottslektionen blev inställd! Hade endån relativt roligt på jobbet, eller ja, jag brukar ha roligt :) "jag är inte mentalt förberedd för gallrerna idag" haha!! Intern skämt!

Tipsar om en sjukt bra låt med DJ mebbe (historiens bästa dj) Pitbull ft Akon, lil jon - Black house white door

sad

Har precis kommit hem ifrån jobbet. Hade en relativt lugn kväll ( det är ju trots allt bara torsdag ) Fick dock dåliga nyheter, två arbetskollegor ska sluta :( Jobbet kommer inte bli detsamma utan dem, sadsad :( Innan jobb var jag hos jullebulle iaf. Sleeptime, är ganska sliten. Blir jobb imorgon och på lördag också!
godnatt

picture


jag och julle för någon helg sedan höhö


u got me speaking another language

Kanske världens fulaste/coolaste Balmain jeans?




staring at the world through my rear view

.o
Kläder från  
Embellished tank top, $245
HORACE HM11RIPHP BLUE COTTON -, 82 GBP
Suede chiffon cutout sandals, $855
Perforated Max Bag, $1,120
Sterling silver crystal-embellished necklace, $875

hahaha

Matilda visade mig precis roliga youtube klipp hahaha, jätte skoj,


hahaha stackars "fågel"

best

Hahahaha jag och matilda + mamma hade kul i fredags efter att jag och matilda varit ute.
Jag sätter på låten - I'm not a whore, mamma börjar digga, börjar röra sig lite till musiken, sen BOM
I NOT THE SHWORE, I NOT THE SHWORE
HAHAHAHAHAHA hon höll på så i 20 min väldigt kul iaf hah. Och ja, jag är medveten om att jag har en aning skadad familj ( vi ska inte snacka om min syster) Men jag älskar dem mest i hela vida världen! (L)

outfit



Just nu: är så trött så jag vill svimma, därför tycker jag det är en god idé att säga godnatt!

Fantastiskt liv

Hej sunshineee
Vacker väder är det ute idag! I'm happy. Dock har jag ett "fantastiskt liv". Ska ner till stan alldeles strax, träna klockan halv sex, slutar vid halv sju tiden, duscha snabbt sen jobba från sju till tolv på natten, wiihuu. FAB hahaah. Sen ska jag hem och sova i min fantastiska säng. Ja. kul info.

outfit



Pälsan (v)


you little spies



I got a lot to say to you
 I got a lot to say
I noticed your eyes are always glued to me
Keeping them here
And it makes no sense at all


bout to pass

Sitter här nyduschad och freesch. Om några minuter kommer matilda hit sen några andra. Det blir fix och förfest sen ut :)
Hörs imorgon

Girl of the month


Fredag

Godmorgon, Finally friday!
Sitter i skolan nu och pluggar lite, har historia! Det är ganska sjukt så mycket vi har nu, typ fem uppsatser i var ämne haha inte roligt. I guess alla tvåor har mycket och göra nu? Iallafall efter skolan ska jag direkt ner till stan och sola en snabbis sen blir det spinning därefter gym (om danielle kommer). Senare ikväll ska jag ut med matilda och bella :) JULIA KOMMER HEM IDAG!! saknat henne!
Hörs senare idag
puss

One night in ..



Städar mitt rum och lyssnar på denna låten hahaha! Älskar gamla låtar

over

hello
Kom precis hem ifrån ett skönt spinning pass, wihu. Man får värsta lyckokicken efter ett pass höhö. Ska sätta igång att plugga strax sen så skall jag lägga mig tidigt! Blir inga bilder idag, dock får ni det i helgen :) Nu är jag hungrig så ska ta något att käka
puss

Torsdag

Godmorgon!
Vaknade för en stund sedan ska käka frulle strax och dra på mig någonting och gå till skolan. Samhällskunskap, engelska och matte B står på schemat. Slutar vid halv fem då blir det hem och käka sen dra ner till friskis och gå på spinning passet halv sju :) Roligare än såhär blir det inte!
Puss

Onsdag

Hejhej
Är helt slut. Sov hemma hos danielle igår så vi kirrade ihop en god middag med efterrätt med meessh och martin, mys! Sen kollade vi på Shutter Island, som för den delen är riktigt bra! Sen somnade jag gott. Gick upp till skolan och slutade vid halv fyra. Kom hem och hemma var alex, världens gulligaste lilla unge på fem år, så jag umgicks lite med honom innan jag stack på ett spinning pass vid halv fem tiden. Efter träningen gick jag en liten promenad med rebecca, thats pretty much it!

Nu ska jag sova, eller jag vill sova nu, men det går inte så bra, alex har hittat en flöjt och springer runder och spelar hahaha, gullunge.
Jag vill ha helg nu! Eller ännu bättre, en ledig vecka till! Jag är iaf ledig från jobb i helgen så får väl försöka hitta på något skoj :)



ps. Saknar min julia (SPUNKEN) ds.

Tokio Hotel





Min vackra vägg!


plötsligt kom tystnaden

Hej
Vi missade bussen, därav missade vi vårt träningspass med bumbibjörnen :( Vi båda är djupt besvikna. Dock ska vi ju faktist på spinning både imorgon och på torsdag. Men endån, vi hade sett framemot detta passet. Så nu sitter vi här, IGEN. Vi har i princip suttit ner hela dagen. För att göra något vettigt ska jag börja plugga nu!
puss

Tisdag

God eftermiddag! :)
Vaknade upp för en stund sedan, sov inte ett skit i natt.. Idag ska jag iallafall träna :D Dagens höjdpunkt. Bumbibjörnen som jag berättade om innan håller i ett intensiv pass idag, så det ska vi gå på! Efter träningen blir det plugg sen så ska jag gå och lägga mig tidigt idag också, vilket jag säkert kommer att göra för jag kommer vara helt död efter passet :p

yadayada, vi hörs sen
puss

Måndag


nonono

HAHAHA, vilken bussresa jag hade precis.
1. Jag hade så bråttom att jag tog isönder mina skor
2. Jag springer till bussen, svettigt
3. Jag skriker till busschauffören ETT BAAAAARN ( jag hade min ipod på högsta volym)
4. Jag tappar ALLA mina en kronor, rätt många en kronor hade jag
5. Sätter mig ner helt röd i huvudet
6. Tappar min påse, underkläder åker ut så alla ser, sen börjar mitt armband att rulla runt i bussen, får springa efter och plocka upp alla mina grejer (bussen kör) sen tappar jag mina pengar IGEN när jag ska ta upp min påse.

Min värsta bussresa hahaha! Men samtidigt kunde jag inte låta bli och sitta där för mig själv och fnittra lite.

Måndag

Har precis kommit hem ifrån torino med matilda. Matilda tvingade mig att följa med henne för hon var sugen på kebab tallrik, så jag tog en sallad, HAHAH, en sallad på en pizzeria, wiierd.
Vi är iallafall skit mätta nu och om en timme ska jag träna med dandi, spinning yeey. Efter spinningen MÅSTE jag plugga, annars kommer jag inte tycka om mig själv..
yadayadayada, vi hörs sen!

rockcity

Why can't they have a laugh
Why can't they have a laugh by Katie and some fashion featuring Jeffrey Campbell shoes

speedup



 

________________________________

Har lite beslutsångest, vet inte om jag vill bli blond igen eller låta det vara brunt?


Glad Påsk

Ville bara önska er en glad påsk! Jag har spenderat min påskafton på jobb, men lika trevligt för det :) Imorgon blir det dock släktmiddag här hemma + min lille dandi såklart <3 Sen kommer lovet till sitt slut. Tycker det ska bli skönt att börja skolan igen, rutinerna börjar sättas igång. Det är ju inte så långt kvar nu till sommaren :)
Nu ska jag hem till min dandi
puss


right now



Nu drar jag till jobbet i det härliga vädret!
puss

Lördag

God eftermiddag! För en stund sedan vaknade jag upp med dandi och matilda. Idag skiner solen och jag har tänkt att gå en promenad eller liknande innan jag ska jobba vid halv sju tiden! Blir ett kort pass ikväll, skönt! Igår trodde jag att jag skulle avlida, hade inte fått tillräckligt med sömn natten innan, wonder why haha!

Även om det blåser lite är det bud på att sätta sig på espresso house, norra hamnen - och ta en kopp kaffe eller något, vårvårvår! Känner på mig att denna sommaren kommer bli jäkligt rolig.
Nej vi hörs sen innan jag börjar jobba :)
Puss

yesterday

Igår blev det utgång som sagt. Förfestade här hemma med min syster och hennes kompisar, gick sedan ner till stan och mötte upp julia, eller ja hon kom efter en stund så jag var lite alone hahaha. Hade riktigt roligt, men jäklar vilken konstig kväll, alltså riktigt konstigt. Nu vet jag varför jag aldrig går ut ofta haha! Ja, julia åkte till new york inatt, så det blir tyvärr inga bilder från igår, dem får komma upp sen när hon kommit hem :)

Nu ska jag bara ta det lugnt, ska jobba ikväll..
Puss


Goddag

Har nyss vaknat, riktigt skönt och få sova ut efter 12 timmars jobb :) Men idag är jag iallafall ledig och ikväll ska jag uuut :D Riktigt taggad, det var sjukt längesen jag var ute på riktigt haha. Imorgon blir det jobb på kvällen, samma sak gäller lördag. Måste försöka klämma in lite plugg också, så jag hinner med det!

Nu ska jag strax ner till stan och se om jag hittar den fina mockajackan!! :)
Bjuder på en bild ifrån mitt blonda förflutna haha, i sommar blir det back to blonde again!
Puss


RSS 2.0