Måndag

Lördagen var både trevlig och händelserik haha, kommer inte direkt gå in på detaljer, menmen..

Igår blev det snabbmakaroner och falukorv med systern min som hon lagade så snällt till mig :) Sen smällde jag i mig typ 10 st swippers (glass) haha dör.

Idag skolan från tio till halv fyra, skön dag, ingen matte, ingen musik (NOO). Ich likiie musica :D
Gick hem med lina, senare kom hanna och rebecca. Lina stack hem så tränade jag och rebecca på vår dans osv. Sen gick vi alla tre ut och snackade, mycket mysigt!
Lite bilder kan jag bjuda på, men inte många. Julia som har en massa bilder vill ICKE skicka till mig, så det får vänta!




Puss

lördag

Igår var rätt sjukt, men grattis iaf rita<3
Vaknade upp vid elva, solen skiner som bara den så jag gick ut och solade några timmar, riktigt skönt!
Idag är dagen oplanerad, även om det kommit upp en del saker, men vi får allt se.
äähe, va mer? Nej ingenting, mitt liv är ganska tråkigt om jag ska vara ärlig. haha

Lite bilder från igår hos mig innan jag stack till rita.


random bild där jag inte ville vara med HA!

Lite håår, satt upp det lite med några klämmor

Kvällens outfit

Tunika - Zara
Leggings - gina tricot
Skor - Nelly.se
öronhängen - åhlens


Torsdag

Skola fram till två. Mötte lina och vi gick hem till mig åt lite sen till stan igen. Köpte biljetterna till emilia's artonårsfest! Skit snygga biljetter faktist man får lite "sweet sixteen"(ni vet de programet på MTV) vibbar från hennes inbjudnings kort. Gick en runda i stan och köpte en klänning på gina :) Tror jag ska ha den på emilia's fest med mina svarta klackar från nelly som ni kan se längre ner i ett äldre inlägg!

Nu har jag tänkt ta ett bad, fräscha till mig lite. Läsa lite i min engelska bok. Nationella imorgon, wish me luck! Fick iaf VG på min engelska redovisning (som jag hade förberätt 5 min innan) så jag är nöjd. Imorgon fyller rita 18 år så det blir lite festligheter där, grattis :) !! Jag som har ett år och två månader kvar innan jag fyller arton.. men det går säkert snabbt, den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge! haha.


Gina tricot 250:-
Nu är det såhär att jag inte vill ha den "korsett" saken fram. Jag tycker man påminner lite om en pirat då haha! Så jag har tänkt att ha den bakre delen framme vid brösten och "korsett" grejen därbak. Kommer faktist bli snyggt med mina svarta klackar, och så får jag sola lite också, så jag inte matchar min hud med klänningen haha! Svart kuvertväska till det och skinnjacka.  Snygg klänning för det låga priset också ju! Gäller bara att ha lite smycken osv på sig så det inte ser så tråkigt ut :)

Nääe, nu ska jag dra mig mina vänner. Hörs!
Puss

Tisdag

Skola fram till halv fyra sedan hem och pluggade.
Alltså, jag har varit såå duktig idag! Gjort klart min lösningsanalys, ett brev sen ska jag bara skriva
lite stöd ord till min engelska redovisning imorgon. MAH!!

Tog precis ett långt bad och gjorde

*peeling
* ansiktsmask
* naglarna fina
* fötterna fina
* och noppade brynen (behövdes haha)

Nu käänner jag mig fräsch och fin, ska bara smörja på  lite body lotion sen krypa ner i sängen med nya lakan som jag bäddat. :) Imorgon blir det skolan sen stan. Brist på bilder här i bloggen, fun ha? haha naj men äger ingen kamera just nu eftersom min syster (till idiot) har tappat batteriet till själva kameran. Så det får bli bilder med min fantastiska mobil kamera :) man ska aalltid vara positiv haha
Godnatt puss

Måndag

I lördags blev det trotts allt jobb efter fyra timmar sömn..
Kom  hem tröttare än tröttast klockan halv sex. (jobbade från elva - fem)
Tog ett långt och mysigt bad sen blev jag helt pigg och fick för mig att gå ut.

Denise kom hit, senare lina mikaela och frida samt valle och alban. Var hemma hos mig
snackade osv. Jag lina alban och valle åkte senare hem till Lina. Mer folk kom sen somnade
jag och lina gott halv åtta på morgonen. (Jag lovar er, jag sov fyra timmar förra natten sen
jobbade jag sen somnade jag halv åtta på morgonen? Det är kaffet's magi på mig)

Söndag blev det chilla, ta det lugnt.

Måndag: Skola fram till halv fyra, pluggade, vilade sen åkte till en koloni och rökte
vattenpipa med lina emelie,B valle och alban.
Nu - duscha sen sova

_____________________________________________________________________

Imorgon blir det kanske uppdatering.
Skola fram till halv fyra
Dans klockan fem
Plugga därefter
sova
...


Puss



Fredag

puh.. helt slutkörd
Idag:
- skola
- vilade

-Jobb från 18.00 till 24.00

Klockan är snart halv tre och jag kan inte somna.. varför lär jag aldrig mig att jag inte kan dricka kaffe? Älskar det men har jätte svårt och somna efter det haha. Imorgon blir det kanske jobb får se.. annars så måste jag ta tag i mitt plugg lite nu på helgen. Åh undra vafaan ja ska göra nu? Vill så gärna sova men kan ICKE.
aaja, imorgon blir det och köpa en jeansjacka iaf, det behövs..

Den här från gina tricot blir det! Väldigt snygg för priset. 299 kr

jaahaa, nu får jag försöka bli trött, MÅSTE
puss

onsdag

Igår blev det skolan till halv fyra, gick ner till stan efter det och mötte lina. Dans klockan sex i landskrona, tog tåget halv åtta hem. Var väl hemma vid nio tiden, gick sedan ut en snabbis med rebecca. Kollade sen det sista på DHW sen somnade jag dirr! skit trött..

Idag har jag haft en "frivillig" sovmorgon haha. Idag händer inte så mycket än att jag ska på historia lektionen sen hem och plugga antagligen. Kommer nog träffa lina en sväng också :)

äter gröt, DET ÄR SÅ ÄCKLIGT! men det håller mig mätt länge så.. haha. Ska hoppa in i duschen nu och sen bege mig till skolan :) hörs!

slut på det roliga

Sitter just nu med lite frukost vid datorn och försöker hålla mig sysselsatt. Jag börjar om TVÅ TIMMAR! gick upp för en halvtimme sen.. vilken idiot går upp två och en halvtimme innan dom börjar och man bor tio minuter ifrån skolan? Ja någon vid namn emilie kanske..

Igår hade ja både trevligt och mysigt. Vaknade upp hos hanna med rebecca och hanna hon själv, det blev frukost sen bussen hem, tack för igår tjejer<3 skrattade så ja nästan pissa på mig! Jag och rebecca stack ner till stan en stund i det fina vädret sen så tog jag bussen hem. Duschade och socialiserade mig lite med min familj. Vid sex tiden bestämde jag och rebecca oss för att ta en runda till gröningen. Vi åt glass, pluggade till prov och snackade en massa strunt. Träffade även samir och hans vänner och andra bekanta. Vid halv tio tiden begav vi oss mot mezo och hade lite mysigt med valle, alban och två av hans vänner.  Rebecca stack hem vid tio tiden och jag stannade kvar, vid halv elva tog vi bilen och körde lite haha. Åkte även förbi laröd för att snacka lite med lina och sedan stannade vi på stranden. Vid tolv var det dax att åka hem. Jag gick och la mig DIREKT!


Typ.. jag känner att jag måste plugga på ett prov jag ska ha idag, ett FETE prov om EU, yeey :D (not)
ja jag ska göra det nu innan jag går till skolan, wish me luck haha
puss

bloggtorka

wups, jag har varit lite fööööör seg nu på sistonde och inte pallat skriva något här i bloggen, men nu fick jag mig en kick! haha jag lovar att jag ska bli bättre på det, det blir ju lite segt i längden med ett inlägg i veckan liksom ;P

Vad har jag gjort då?

 Har varit mycket på gröningen med vännerna och myst!

Degat en hel del, det har varit sååå skönt!

Har slösat föör mycket pengar på fika! Jag fikar som en galning på loven

__________________________________________________________________________________


Än så länge har det varit ett jätte härligt och skönt lov!
Imorgon blir det att träffa rebecca sen gå på ett danspass klockan sex med denise, kommer bli skit kul! På kvällen blir det kanske gröningen eller mys någonstans, hoppas hoppas på fint väder!!


Okej tänkte vara liitte snäll och lägga in några outfits som jag har haft på mig nu under dessa dagarna, inget speciellt men det är alltid något eller hur? :)

Fredagens:

Vit tunika - gina tricot
jeans - Nudie
skor - converse
jacka - gina tricot

Lördagens:

Jacka - Gina tricot

Halsduk - indiska

kofta - MQ

jeans - Gina tricot

skor - converse

väska - don donna

Söndagens:


Tröja - adidas

vitt linne - HM

glansiga leggings - gina tricot

gucci väska - sunny beach (haha där med falsk ofc)

väska - Puma

Skor - converse



Lite cred kan jag väl få för att ha tagit några outfit bilder? höhö, hope u like it.. aaaja, nu börjar ögonen klia och ja sängen kallar. Måste bara tilläga en sak innan jag går och lägger mig! Mina nya bebisar ( som ni ser i det andra inlägget) jag tror jag ska inviga dom nu i helgen! wuuhuu, men ingen aning vad jag ska ha till dom? det är ett par speciella skor, det ska ju inte se "slampigt" ut precis, även om dom e SKETA snygga.
Nog om det, puss så hörs vi imorgon "lillis!" <3


RSS 2.0