JAG HATAR TRADERA

HATAR JAG HATAR JAG HATAR!!!
fan vad jag hatar den jävla sidan, tradera har förstört hela mig dag. TACK!

26 november

Hej
Skolan idag till halv fem, kom hem och läste i min svenska bok som jag fick låna av min lärare, riktigt bra är den! Sedan lånade jag en till bok idag på engelska, som självklart kate cann har skrivit, JAAA, nu är jag överlycklig med mina böcker hehe.
Om cirka tjugo minuter skall jag befinna mig på jobb, gotta goo.
Imorgon plus lördag blire också work, gillas!

Dress + perfect blazer


Kass bild

supermassiv black hole

Oh baby dont you know I suffer?
Oh baby can you hear me moan?
You caught me under false pretences
How long before you let me go?
I thought I was a fool for no-one
Oh baby I'm a fool for you
You're the king of the superficial
And how long before you tell the truth

_______________________________________

Kollade på twilight på engelskan. Jag vill också ha en vampyr pojkvän som tar mig med storm. Stop dreaming haha!
Tjolahejhopp!


a big yes


Good day

Godkväll.
Skola idag, helt okej, fick till och med beröm på matten för jag var aktiv. Haha, första gången antagligen.. Efter skolan cyklade jag som en idiot, det blåste och regnade, trillade nästan av cyklen. Men jag kom iallafall hem, pluggade lite tyska. Har ungefär 270 glosor till imorgon, jag kan 20 st? Ja vid sex tiden tog jag bussen till dansen där vi repeterade pink panther och in the closet. In the closet kan jag bra, men pink panther, HAHAHA skämtar du. Typ ingen kan den endån, vi lärde oss typ nästa hela idag och vi ska ha dansshowen på måndag + tisdag, ja good luck.

Skall tillbaka till plugget samt grey's nu
hejs!

Dark side of the sun

Godmorgon
Igår natt blev det ingen uppdatering då mitt internet krånglade. Men igår blev det iallafall fika, två gånger haha, sedan jobb. Slutade vid tolv, skippade till och med personalmaten för att gå hem och sova men när jag väl kommer hem är jag skit pigg! Så tittade på två filmer som gick på tv3 till halv fem på morgonen, sen så somnade jag haha!

Klockan är snart halv två, har tänkt dra ner snabbt till gymmet, sedan till danielle för att hämta min mobil, ja de som renoverar i hennes lägenhet hittade den! Sen blir det plugg och så har jag tänkt kränga en massa haha det är ju därför jag ska till gymmet nu.


 


stress

Igår blev det inget bloggande då jag stack till stan efter skolan sen hem igen, bytte och och stack ner och jobbade i stan. Idag blir det samma sak, minus skolan. Skall igentligen vara i stan nu så min vän kommer få lite smådamp på mig. hööh
hörs imorgon eller inatt efter jobb.

godnatt

Bara en grej



Ja saken är ju att jag faktist inte träffat bill än.
HAHAHAHAHA
jag vet, jag är patetisk. Men jag får väl också ha drömmar!!
Och nej, det är ingen tjej (har ni sett nån tjej isåfall?!!) och nej han är inte gay.
Han är hetrosexuell och emo. så.

12 november

Hejhopp
Idag skulle jag ju ha mitt kursprov i tyska. Försov jag mig? JAPP. Fan, ibland vill jag bara skjuta mig själv, men ja.. Skolan varade ända till halv fem. Men den näst sista lektionen kollade vi på twilight så det var jäkligt fint :D Efter school begav jag mig ner till stan med becca för att leta skor, minsann hittade jag ett par och la undan dem tills imorgon. micket braa.
 Just nu sitter jag och häller i mig pasta med brocolisås, namnam. Snart skall jag börja plugga samt knarka paramore och tokio hotel, härlig kväll.
hejsvejs

speechless





.. bäst

what to do

Hemkommen från stan för en stund sen. Gick en runda med jullan och letade efter vinterjacka, hittade nada. Det får bli malmö nästa vecka helt enkelt.
later




Dagens ilandsproblem

Jag har ett problem, ett problem som jag stör mig på.
Alla i denna lilla stad ser likadana ut och beter sig likadant. Känns ganska trist att vart man än går ser man kopior. Men det är väl det dära med trender också, helsingborgs trenden "alla ska se likadana ut". Det beror ju också på en liten del av att vi inte har så stort utbud här när det gäller mode, vi har några enstaka affärer som är okej. Det andra beror då på det ovanstående, att det är som en trend att vi alla ska vara små kopior av varandra. Därför har jag tänkt göra något drastiskt, något kul. Sticka ut lite, även om det är svårt här i helsingborg, man brukar oftast träffas av negativ respons. Men det är ju lite meningen också, att kunna ta emot negativ respons och utvecklas, till det bättre såklart. Månadens shopping ska spenderas i malmö iallafall, inte helsingborg. Ärlig som jag är, är det ganska svårt att inte "likna" andra. Nu ska jag inte låta allt för negativ, helsingborg är inte så dåligt och visst finns det såna som sticker ut. Ja det blir lite kluddigt men alltid svårt att förklara sånt här haha :)

Tycker alla borde skapa en trend för sig själv, vad man själv gillar. Om man nu gillar och gå runt som alla andra, ja men gör det? Inget fel med det tycker jag. Men jag själv känner att det börjar bli lite ut-tjatat nu helt enkelt.
Klänningen nedanför detta inlägg är to die for, dock slutsåld och ja väldigt dyr. But still, I could kill for that dress!
Nej nu skall jag sätta mig i cafeterian och plugga tyska, tyska, tyska, tyska..
later


The Weasley twins
ser ju likadana ut, men det har jag förståelse för haha ;)


glued to me


Godmorgon

Jag är för lat, för trött, för ja lat.. Klockan slår halv tio om en minut och jag är inte på min första lektion idag. Förklaring?Ja alltså jag är klar osv men jag VET att jag kommer komma försent och vi har föreläsning nu på morgonen så jag kommer inte komma in i aulan om jag kommer försent, villket jag vet. Så nu får jag en extra sovmorgon istället (och mer kludd på närvaro pappret) haha. Skall iallafall ägna min morgon åt att plugga mer tyska, kursprov imorgon och jag är rätt nervös. Nu blir det en lugn och go frulle :D



Old pic på mig och sofie.
Just nu är jag blond( på bilden är jag mörkblond ) , i slutet av december typ blir jag chokladbrun hårig.
Nervös men längtar haha. Man måste ju variera litta.

Tack

Kul med många komentarer på det inlägget om de provocerande bloggarna. Känns skönt att jag inte är ensam om att det har gått lite för långt, eller för långt?

Iallafall. Jag kom nyss hem ifrån skolan, ja klockan är redan fem, hade mentorssamtal till ungefär halv fem vilket gick bra! Förvånadsvärt bra! Kurs provet i tyska steg 2 som skulle ägt rum idag (enligt mig haha) är då på torsdag, skönt då hinner jag plugga ytterligare mer.

På tal om någonting helt annat, någon som såg systrarna dagmar idag i "efter tio" på kanal fyra? Jag gjorde! Jätte snygga kläder finns det verkligen och gillar också hur de beskriver deras stil som  Arty chic. Deras senaste kollektion handlar mycket om den nya kvinnan "superwoman" som de kallade det. Mycket fint!

Nej, nu blir det plugg och sedan lite tv tittande.




jag förstår inte

Jag förstår verkligen INTE varför de bloggar som provocerar så jäkla mycket får mest uppmärksamhet? Alltså ser ens en jäkel upp till dem? Tycker ni det är intressant, skrattretande? För jag förstår verkligen inte hur man kan läsa en blogg varje dag där det enda som står är, "ja alltså idaaag gjorde jag en läppförstoring HIHI aa och sen så shoppade jag skiiiit mycket för jag tjänar ju såååå mycket pengar på bloggen aa och sen blev jag skit full, HEHEHEH puss på er"
alltså släng er i väggen, skit på er eller något. Jag är så jäkla trött på människor som provocerar och får positiv respons, det är ju förfan inte rätt? Dock ver jag inte iheller om de är så korkade på allvar eller om de bara spelar, jag har väl hört att kissie spelar, men dock ser hon ju lika korkad ut som hon verkar?

Dessie är ju nog det största fiaskot jag sett på länge. Jag hoppas innerligt för henne och hennes nära och kära att hon spelar och att hon inte beter sig så i verkligheten. Amandavardet.blogg.se är ju också en rätt jobbig bloggerska även paow.
Varför lägger inte vi ner vår tid  på bra bloggar som faktist har en innerbörd eller något vi intresserar oss om? Jag kan dock inte tro att så pass många är intresserade av tjejer som gör läppförstoringar som tycker dem är bäst i hela världen och klankar ner på andra samt har så jäkla mycket kroppskomplex att man skulle kunna spy.Jag tycker de provocerande bloggarna är fett dåliga förebilder, särskild för de yngre tjejerna som  ännu inte fått sunt förnuft och hakar hellre på alla andra.
Jag tycker ni tjejer som provocerar och leker ska sluta upp med det, ni ger ut dåliga signaler och är dåliga förebilder och hur kul kan det igentligen vara att den största majoriteten av era läsare hatar er?
skärp er.


9 november

Godkväll.
Idag blev det school som vanligt, dansenlektionen var mycket rolig! Efter skolan blev det lite lite tyska plugg sen en powernap. Nu skall jag ta ett långt bad och plugga tyska, kursprov imorgon ..
Denna veckan kommer vara fullt med plugg och jobb vilket leder till att jag endast kommer ha tid med detta, bloggen kommer ju dock lida, men jag har ju inte uppdaterat så mycket under helgen heller.
Hörs när vi hörs

uppe i tid

Självklart är jag det. Hör och häpna, jag somnade halv fem imorse med girlsen och vaknade nu för en halvtimme sen skit pigg! Efter skolan blir det och sova, länge. Igår kväll pluggade vi och åt lite middag. Vill bara lägga till en sak att jag har verkligen en av de bästa vännerna, de förstår som ingen annan har gjort och jag är så glad för det! Mina vänner är som min lilla familj helt enkelt :)
Nej nu blir det tee och frukost.

crush

I got a lot to say to you
Yeah, I got a lot to say
I noticed your eyes are always glued to me
Keeping them here
And it makes no sense at all

They taped over your mouth
Scribbled out the truth with their lies
You little spies
They taped over your mouth
Scribbled out the truth with their lies
You little spies

Nothing compares to a quiet evening alone
Just the one two of us who's counting on
That never happens
I guess I'm dreaming again
Let's be more than this

If you want to play it like a game
Well, come on, come on, let's play
Cause I'd rather waste my life pretending
Than have to forget you for one whole minute



äntligen

SÅ!
Idag skickade jag skorna, en tjej vid namn Jenny köpte dem och det känns toppen. Sålde alltså ett par friis company skor, som jag aldrig använt och lagt för mycket pengar på, typiskt.. Aja, nu under veckan kommer jag att sälja ett par till skor som jag heller aldrig använt. Det blev fel med storleken och så pallade jag inte lämna tillbaka dem. Men det är iallafall ett par jätte snygga skor från have2have.com och är i rosamocka, ca 12-13 cm klack så håll utkik på blocket :)

Känner mig ganska lat idag, skulle igentligen bli värsta pluggdagen men gick och köpte godis med jullan sen så fastande jag framför NCIS. Nu sitter jag här och har inte gjort ett skit. Har tänkt repetera tyskan lite då vi har ett stort kursprov nästa vecka. Historia arbetet får jag helt enkelt göra imorgon, har dock börjat lite smått.

natti


beautysleep

Skolan fram till 08.30-14.00
Ganska skön dag. Efter schuul gick jag raka vägen hem och la mig. Sov i ca 3 timmar sen åt jag middag med mamsi sedan kollade jag på film på tv 9 med tom hanks. Har verkligen varit en soffpotatis idag, det behövdes.
Imorgon blir det schuul, sedan träning sen antagligen dandan's place med lite plugg osv.
Godnatt

where do you go

Fikan var väldigt trevlig. Ja julia lovisa och danielle planerade lite och diskuterade, micket bra.
I veckan blir det inflyttning till danielle med lovisa,vår lilla trio ska bo ihop haha.
Läste en tidning för en stund sen och ska haffa en smoking de skall få in på gina tricot. Riktigt snygg och tror inte heller helsingborgarna (SOM ÄLSKAR BEIGE OCH ZEBRA OCH CIRKUS OCH JA BEEIGE) kommer att ha den :)
Sedan lite mer in på månaden skall jag planera vad jag ska spendera mina pengar på, ja jag vet, nolife haha. Hoppas jobbet ringer som idioter också, jag är riktigt sugen på att jobba sönder mig och få några enstaka arbetsskador och vilja ta självmord för att jag har så mycket i skolan.
Jag - alltid positiv.
godnatt

I made it

Ja det gick bra, dock provjobbade jag inte utan vi snackade och så fick jag mina tider direkt, ganska soft :) Det var dock lite pinsamt då jag endast fattade hälften av vad tjejen sa till mig, jag är inte en jävel på danska kan vi ju konstatera. Men de märkte inte av det så mycket som tur :) På lördag i helgen blir min första dag på jobbet. Känns riktigt kul att jag nu skaffat mig ett jobb till, två jobb nu wihuu.

Jag kom iallafall hem för en stund sedan och åt fläskfile med pommes me mami. Skall plugga lite grann sen ner och fika vid åtta tider med tjejerna. Haha ja, ni undrar säkert hur fan jag pallar fika så mycket som jag gör, menmen.
Kollade även runder lite på olika sidor och jag kan gott säga att jag hittat min nyårsklänning!! Lite sent kanske och titta efter men vafan :p
Den är iallafall icket svart! Utan metallic/silvrig med en massa mönster, skit cool! Dock kommer det svida lite i plånboken om jag nu beställer hem den, men det tycker jag den är värt! Så om den finns kvar kommer jag att beställa den nästa månad då jag får min lön.
Nej nu skall jag ut och träffa becca en stund :)


that day

hajhallå.
Vaknade upp för en stund sen har hunnit duscha, ätit frulle och klätt på mig. Om cirka tjugo minuter skall jag hinna med bussen sedan båten till helsingör. Jo, jag ska faktist provjobba idag. Är ganska nervös då jag aldrig varit där innan och känner absolut ingen haha, men det går säkert bra. Min danska är ju heller inte den bästa, men man får väl lära sig. Ja då kan man sammanfatta min helg då jag bara jobbat. Fredag-lörda-söndag.
Wish me luck :)


RSS 2.0