stan

Var som sagt på stan idag men inte med min mamma utan elise, mikaela och amanda. Fick med mig ett par converse hem (hel vita), tunikan fanns dock inte i min storlek (ovanligt?).

Vi satte oss ner och fikade på mezo..




skor-converse
jeans-Diesel
tröja-Fornarina
jacka-Gina tricot
halsduk-random¨


Skulle även beställa väskan som jag visade i förra inlägget (den svarta fransväskan) men neej, den finns inte på lagret, GREAT! Så jag får väl vänta tills den kommer in helt enkelt. Någon annan som kan tipsa om en svart eller brun fransväska?
.




Kommer antagligen bo i dessa nu i vår.
Hörs puss

friis&monki



Friis&company: 330 kr




Monki: 400 kr

are we humans?

Tack till Hanna som fyllde år och hade en födelsedags fest men så blev allt förstört eftersom ett par gäng var så tvungna att förstöra för att hämnas på någon. Ja det blev bråk och jag tycker det är så tråkigt när sånt händer, folk tänkte inte på Hanna som hade fixat detta och hon fyllde ju år! Ingen jävla respekt..

Så jag kom hem för en timme sen vid elva och tog en skål med flingor och A-fil. Ska alldeles strax bädda ner mig och sova. Det var iallfall en stressig dag idag. Min plånbok blev också stulen idag, måste ju spärra allt från bankkort till gymkort, är så trött på såna saker! Tycker det är såå tråkig att sånt händer och det har ju blivit mer vanligare nu..
Ja vi får hoppas på att vinden vänder imorgon till något bättre då det är en ny dag och nya möjligheter (man ska alltid vara positiv). Imorgon så ska jag nog ner i stan och köpa mig ett par skor och kanske en tunika också, får se:)


En tävling hos http://tequilaaah.devote.se/
Veckans blogg! Ni får gärna gå in där och rösta ;)
(om man nu skulle göra det eller om hon väljer) haha ingen aning!


I min tävling har det kommit in en massa komentarer, KUL! Men kommer bli så svårt att välja en vinnare, men som sagt det kommer fler tävlingar här i min blogg så det är bara att hålla utkik :)

Godnatt hörs imorgon!

Tävling

Hade tänkt ta upp en tävling här i bloggen där det även förekommer ett pris.
Så vad säger ni?
Vinnaren vinner ett presentkort på HM värt 200 kr, vad sägs om det?

Regler: Komentera här i bloggen med bloggadress och namn och skriv sen vad du skulle handla för dessa 200 kronorna för på hm!

Jag avslutar tävlingen på Måndag den 2/3

GOODLUCK!

Godnatt!

Klockan är redan halv tolv jisses! Har iallafall hunnit med och varit och tränat nere i stan med denise och lisa, körde inte lika hårt denna gången, fick så djävulskt ont i magen (beror nog på semlan jag smällde i mig en timme innan). Men 30 minuter blev det på "mördarmaskinen" sen 15 min på step maskinen sen lite mag-övningar, GREAT JOB!

Jag har tänkt nu efter detta korta lilla inlägg läsa lite till i min bok, som jag helt enkelt inte kan slita mig ifrån! Sen blir det bedtime för mig hoppas dock  inte jag fastnar i boken så länge att det slutar med att jag somnar klockan två, aj aj.

Imorgon får vi hoppas på att jag hinner blogga lite eftersom morgondagens planer är.

- Skola fram till tio i två (vanligtvis halv fyra men har ingen musik imorgon)
- Ner till stan med rebecca och köpa present!
- Ner om max och se om det finns lediga arbetsplatser (behöver verkligen ett jobb nu)
- Om mig snabbt och hämta kläder osv sen till rebecca
- Bussen halv åtta till dalhem där Hanna ska firas som fyller 17!


Nu kallar boken..
Godnatt!

jag måste erkänna en sak ..

Sen 2007 då Tokio Hotel var med i mtv mucis awards (första gången jag hörde och såg dom uppträda) har jag älskat dom! Jag hade en biljett till deras spelning i Sverige men olyckligtvis ställdes den in pågrundav att Bill (sångaren) blev sjuk. Jag är fortfarande beroende av Tokio Hotel..




Hunky dory


I skolan

Sitter just nu i skolan och har naturvetenskap, är riktigt trött faktist men efter skolan så ska jag hämta grejerna sen ner och träna (igen) haha jag är en kämpe ;) Det är även kul att träna, såklart när man har en kompis med sig! Sen ska jag gå hem och sova, är så förjäävla trött idag och har faktist inget plugg tills imorgon så ska bli skönt!
Veckan har verkligen sprungit iväg från mig, allt har gått så snabbt! Skönt med fredag imorgon :)
puss



Kolla vad man hittar på skolans inloggning (som jag haft sen sjuan) en bild på mig och elise
för två år sen när vi badade vi hennes pool!

Träning

Det blev träning med denise! Vi gymmade, 40 min på "dödarmaskinen" sen 15 minuter på cyklen där efter blev det 15 minuter med övningar för magen. BRA JOBBAT! creed till mig ;)

Sen så gick jag och denise upp till mig sen tog hon bussen hem och jag hällde i mig tomatsoppa, var så jävla hungrig! Nu har jag tänkt bada en lång stund sen plugga, mycket bra :D Ska nog också titta på någon mysig film senare, ooh vad jag är sugen på CHIPS, fööörjävligt. Nej jag ska ta min majs pinnar och äta dom istället haha.

Tänkte bjuda på lite nya och gamla bilder här. Senare ikväll kommer jag antagligen tjata om kläder jag hittat på nätet som jag vill ha, men hallå? Vem gör inte det.







Bilder från 2006 och 2007. Den sista är dock från 2009
Puss

sms tips

Slut på pengarna på mobilen och måste skicka ett viktigt sms? Bli då medlem på http://www.smsme.se/, där ni får skicka gratis sms. Men klicka inte på erbjudanden då blir ni automatiskt medlemar i det. En bra sida jag själv har om pengarna är slut på mobilen och ni får skicka hur många ni vill!
Puss

pannkakor

Har precis gjort världens ÄCKLIGASTE pannkakor, dom smakar mjöl och ägg.
Men vet ni vad? Skitsamma jag äter dom ändon, mat som mat haha!
Nu ska jag fortsätta äta på världens äckligaste pannkakor (det är tomt i kylen)
Puss

25 februari

Ingen skola för mig idag, kände mig ganska krasslig. Men jag ska ändon plugga som en idiot sen om jag mår bättre ska jag gå och träna med denise! Så nu håller jag på att koka ägg blir frukost nu halv ett sen så ska jag sätta igång med samhälls arbetet få det klart sen svenskan, mycket bra! Måste kanske också städa mitt rum lite (om det finns tid för det). Har en jävla träningsvärk sen igår, varför stannade jag inte kvar och stretcha? ääh, är det verkligen sant att man kan träna bort sin träningsvärk? Eller blir det bara värre?
Puss

olsen







mullig eller kvinnlig?


Vad tycker ni?
Själv tycker jag det är kvinnligt som fan! Bort med size zero!!

update


Inte världens bästa bild, men ni får nöja er med de sålänge (min kamera har bestämt sig för att snea på livet, "gått sönder")
Skinnjacka-Gina tricot
Blus- Vit lång från Gina tricot
Halsduk- Indiska
Väska (som man knappt ser) - Bikbok
Tights-HM
Skor-skinn stövlar från scorett

Tisdag eftermiddag

Skola fram till halv fyra! Hade en ytterst intressan historia lektion.
Gick till mammas jobb hämtade nycklen hem sen så tog jag och åt tomatsoppa framför fresh prince!

Nu packa träningsakerna och gitta ner till stan för att träna med denise, (pass) får se om det blir ett intensivt eller ett medel :)

Min beställning av mina skor sker imorgon (julia hade glömt att ta reda på frakt+tull priset)
puss hörs sen!

....

Måste bara tilläga att jag såå gärna vill ha denna jackan/kavaj, men så är den sluut på topshop (typiskt)
och en annan sak som är typisk är att mina skor kommer inte komma förrens två och en halv vecka!




Hört att det fanns en liknande på gina tricot, sant eller falskt?

Blå riktig söt från asos, älskar ryggen!

Nej jag måste verkligen sova nu.
Puss

SHOES!

JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE!
Imorgon blir det att beställa tre par skor :D mmm dela frakt och tull med julia och rebecca (eftersom skorna kommer ifrån USA)



Blir dessa tre, kommer BOKSTAVLIGT ta livet av mig (nej överdriv inte nu) om dom inte finns i min storlek imorgon.
Så efter man betalt skorna + tull&frakt är man pank, blir och sitta hemma och kolla på dom, men visst är det värt det? Haha. Har en aning överskotts energi kom hem från skolan halv fyra däckade omedelbart och vaknade sedan upp vid halv nio, BRA! Mamma gjorde smörgåstårta som är till christers födelsedag (men hon gjorde en liten bit till mig och min syster) fett och gott, träningen sket sig idag eftersom jag somnade, prosofftare nummer ett.
Nu ska jag försöka bli trött sen nannan.
Hörs imorgon puss

idiotförklarad

JA! Jag har för cirka 15 minuter sen idiotförklarat mig själv. Okunniga jävla tonåring är vad jag är, men en massa sepe hormoner som inte går och stoppa vilket leder till att jag .. äh ja vet inte, ja dampar för mycket.

Damp är väl mitt kännetecken, hormonsvin, äh! Fan vad jag hatar honom och fyfan vad jag vill skjuta honom, förstör allltt. YES I BLAME IT ON HIM.
enough! Jag har hällt i mig en påsechips+dipp (tyckte jag förtjänade det) vilket betyder att intensiv passet är bokat imorgon, I will be theere. Jag har hunnit plugga också lite och nu är mina ögon väldigt hängiga. Kollar på bridget jones och tänker på min framtid. eller nej, jag glor bara på tv igentligen. Snart är det dax och nanna school 2morrow.
MEN FORTFARANDE, jag har damp och måste ta det lugnande medlet mamma köpte till mig i polen (i'm serious)
Puss och hoppas ni har haft en bättre dag än jag (tyck-synd-om-mig-mening) EMPATI människor, EMPATI.

Knas

aa, knas! haha. Haft ett väldigt roligt och spännande sportlov, men nu tillbaka till allvaret, skolan och den tråkiga gamla vardagen, men så är det :)

Idag
* städa (klar)
*plugga
*film
*sova


Yes I love him like ..

Fortfarande hos elise med mjukiskläderna på, båda två har inte pallat röra en enda fena!
Kikade nyss in på asos och fick syn på ett par ögonstenar..



- Två första från asos.com
-Två sista Gojane.com
..
är nästan säker på att jag vill beställa dom första från asos, sko nummer 2 är jävligt fina dom med, men det får vänta tills det blir vår först.
hörs puss

Igår och i förrigår.

Vad jag gjorde, jo hade det jävligt roligt.
I torsdags var jag med Denise vi var hemma hos henne och mös senare mot kvällen gick vi ner till stan (från husensjö) Dansade lite och träffade några sedan kom min käre mor som betalade både kebab och taxi till mig och min andra vän. Taxi hem och sov. Vaknade upp inte allt för pigg när elise ringde mig och sa att vi skulle till ibiza.

Ja ni som inte förstår, Ibiza är ett ställe hos benne vi brukar vara hos haha. Men framot kvällen blev det inte av. Istället klockan ett ringde dom och sa att det faktist blev av, så dom hämtade oss, mycket snällt! Hade det skit trevligt med socialt sällskap och tack johanna för att du körde mig till en mac sen för jag var så jävla hungrig, haha.


Båten till ibiza! (vår humor är inte så jävla bra)


Både Lina och elise var finklädda och snygga! Själv pallade jag inte och
såg mer cool ut, HAHA ja jag e cool :D

Skor-converse
byxa/tights- Gina tricot
grå tröja- VILA
rosatjocktröja-adidas
halsduk-indiska
mössa-hm

och min skinnjacka från gina hade jag även på mig. Kallt, jag skulle tagit min tjockjacka!

Tackar vi benne för ibiza "återföreningen" ha!
Och ikväll blir det mys med denise med melodifestivalen, gott!

Innan jag drar hem från elise såå ska jag göra lite ändringar på min blogg.
Puss hörs sen!

19 februari

Ännu en dag fylld med söömn. Somnade relativt tidigt igår, klockan tolv. Vaknade sedan upp nu vid ett tiden, vad jag har sovit! Måste börja gå upp tidigare så jag klarar av att gå upp till skolan.
Åt iallafall en god frukost sen så har jag kollat lite på asos och topshop, kläder jag ska beställa (från asos) topshop sticker jag till malmö och kollar där. :)

Sitter nu med min kopp med te, ska alldeles strax packa ihop träningssakerna och bege mig till gymmet (även om jag känner mig lite krasslig) Det var ju faktist en vecka sedan jag tränade, skärpning! Denise följer med på gymmet så kul med sällskap, efter så ska vi baasta en lång stund, skönt!

efter träningen har jag tänkt sticka hem och duscha osv, och så kanske det blir att träffa lovisa, får se , får se.. Annars ta det lungt, aldrig har det kännts så skönt att bara ligga hemma, umgås med familjen eller bara läsa en random bok på mina lediga dagar, mycket skönt! Men jag kan ju erkänna att jag har softat lite föör mycket, har rätt mycket läxor, får faktist ta och fixa det också!

äh, nu ska jag packa ihop.
Puss

17 februari

Vaknade upp vid ett tiden (ovanligt tidigt) åt frulle osv. Klockan är redan fyra, så elise kommer alldeles strax så ska vi åka och fixa en sak! (en hemlis till vår vän :D)  haha fan va vi är snälla!
Sen så ska jag hem och plugga lite faktist sen blir det och träffa D ett tag också kanske.

äär heeeeelt jävla seg. Kanske för ja sov 15 timmar i natt, men fan va ja älskar att sova :D bästa.
Till fyra har jag knarkat Britney spears (fråga mig inte varför) sofia blev iaf glad, eftersom de flesta ärver "britneysyndromet" från henne haha!

ähh, nu ska jag vänta på elise så ska vi bege oss.
En rolig sak jag kom fram till idag, FYFAN vad jag är bra! DAMN.
visst har ni också såna dagar någon gång? då ni känner att ni är bäääst.

Puss

15 februari

Igår. Fyfan va ja hade roligt :D
Eddie fyllde 18 så det blev släktmiddag hos zetterberg. Tackar Hilde för den godaste maten ever plus desserten! Jag blev för  mätt, vilket lede till att jag rullade förbi resten av kvällen haha. Kom iallafall till lokalen vid fem, dom höll tal osv för eddie, riktigt fint! Sen så vid tio stack alla släktningar och eddies kompisar kom dit. Satt mest där och tog det lungt. Vid Tolv åkte vi in till stan köpte mc (jag och elise var hungriga) Louise elises barndomsvän var också med. Sen så stack vi till eddies kompis. Hahahahaha gg sjöng med elise "vi ska ju ta in dig på idol gg!!" haha skrattade så mycket att jag kunnat pissa på mig. Raae sneade mig haha och alla mobbade mig för min dialekt haha tack! Innan när dom bodde på västra berga elise och hennes bror plus mamma, jag fick inte snacka förrens på eftermiddagen för min röst var så jävla jobbig hahaah känner mig älskad <3 Sen så dansade gg också med en man (som låter som han som sitter i juryn  i Let's Dance, han som snackar engelska/svenska) haha ja dog! Dom dansade där vid love light sån musik haha,.

Ja vi var där en stund sen åkte vi ner till stan igen och träffade mikkis, matilda och alla dom, amanda hade också fyllt år, grattis! Sen körde jimmy oss hem och ja elise och louise gick hem till mig byte om och stack sen till macdonalds här på stattena (ahha ja vi åt igen på mc) åt där sen hem till mig och sov.

Idag kommer modern min hem från polen och så senare ikväll ska ja fika med D o E :)
ja fina fiskar, nu ska ja duscha
puss

9 februari

Skolan idag, kul som vanligt :)
Gick hem käkade osv. Stack sen till affären med syster handlade och sånt. Ska alldeles strax börja plugga, sen skriva mitt samhälls arbete, proposition till beslut haha intressant ;)

Måndag; Plugga, ta ett långt bad fixa naglarna osv.
Tisdag; Skola, plugga sen hem till elise kolla film
Onsdag; Skola,träning sen plugg
Torsdag; Skola,träning + ta det lungt
Fredag; Skola, antagligen träning. Mamma åker till polen så ska väl ha lite myskväll här hemma med lite folk, film och sånt :)
Lördag; Vila, plugga antagligen, blir alltid plugg på lördagar. Sen bio eller fika på kvällen!
Söndag; Sova ut! Och bara vara.

Hel skönt med en lugn helg! Kommer bli as mysigt.
Kom även på att min plattång helt har lagt av, så ska lägga ihop pengar med syrran så får vi se om vi hittar någon.
Tror ja har en på tankarna som ja vill ha :)

Nej nu ringde matilda precis, hon kommer hit ett dag, snacka osv! (hon är säkert hungrig så det blir matbjudning haha)
Ha det så länge
Puss

8 Februari

Varfan har folkets empati försvunnit? Egoistiska svin som ger sig på oskyldiga, alltså förstöra allt och alla i sin väg för sin egen skull! Skit var är vi påväg..

iaf, söndag betyder uttråkad, uttråkad betyder en tråkig lista.


Hur känner du dig nu: trött
Kan du laga mat: ofc, bäst ;)
Vad pluggar du: nu? Inget men borde plugga samhälle haha
Vad saknar du: mina brudar
När och varför grät du senast: yesterday haha, utbrott :D
Var det pinsamt att svara på det: haha nej, ja bölar ibland, inget fel med det
Hade du en bra kväll igår: roligt ja som fan, men vilka idioter det finns!
Är du nöjd med ditt liv: Man gör vad det bli till! so i'm happy
Vad vill du jobba som: Ingen aning, något jag kommer trivas med såklart, men först plugg och resa!
Har du tråkigt just nu: varför gör ja denna?
Vad gör livet värt att leva: Kärlek, lycka, vänner och familj!
vad i livet ångrar du: Inget, man måste ha lite dåliga dagar för att få uppleva dom bästa!
Är du musikalisk: typ sjunga? haha neej
Vad lyssnar du på för musik: allt från kärring musik till hiphop och rnb
Kategoriserar du dig själv i någon stil:  vilken kategori? Jag är en fucking kategori :D
Vad gör du imorgon: Skola, plugga och träna

Din första

Operation - aldrig
Första piercingen - haha ingen än så länge, men gjorde i mina öron själv när ja va mindre haha, helt snea.
Första bästa vän - Hanna
Första priset - ngt från skolan
Första sporten du började på - dans
Första husdjuret - min kisse
Första semestern - turkiet tror ja..
Första konserten - . Shebang när ja va typ 7 hahha.
Första kärleken - jadu, slutet av sommaren 08

Favoriter:

Filmer - Dirty Dancing,the notebook, Twilight  och titanic.
Tvprogram
- How I meet youre mother och typ two and a half men.
Kroppsdel - va?
Sport - Kärring gympa med elise fan ;)
Plagg - klänning
Skola - olympia
Bok - Dive in
Just nu:

Äter du - nee
Dricker du - nee
Ska du -  göra tee och mysa framför tvn
Lyssnar du på - pcd 
Väntar du på - tills programet börjar på tv
Tittar du på - på va ja skriver
Har på du på dig - jogging plus linne

Vad du föredrar(motsatta könet):
Läppar eller ögon- både och
Kramar eller kyssar - kyssar
Kortare eller längre - längre
Snygg mage eller snygga armar - mage
Busig eller lydig - busig

Har du någonsin:
Kysst en främling - nej
Brutit ett ben - nej
Rymt hemifrån - aldrig :)
Krossat någons hjärta - inte va jag vet
Nobbat någon (som haft känslor för dig) - yes
Gråtit när någon dött - tror du ja skrattar eller? men ja klart.

Tror du på:
Gud - yes, We all need something to belive in, men är inte värsta nunnan ahha,
Mirakel - yes
Magi - nja
Himlen - yes
Tomten - tyvärr
Kyssas på första träffen -  om det känns rätt
Änglar - nja

4 februari

död.
Skola idag, skulle ju ner till stan för att dansa med rebecca och jullan men nej vi börjar klockan ett, så vi stack till skolan lyssnade på några sport fånar sen så åt vi sen ner. DANCE, haha skit kul faktist hade en jävligt flummig lärare men skoj. Tog sen bussen med julia, träffade masselicious där. På morgonen hade det ju ringt halv åtta på morgonen (jag började elva idag) det är matilda, HEEJ ÖÖPPNA. Kommer hon och lägger sig bredvid mig, skooj.

Kom hem tog det lugnt, stack sen och solade med syster och sen stack vi ner till friskis, gymma :) sen baasta länge, sjukt skönt! Gick sen upp om hemköp och köpta med oss LAX, fyfan va jag va sugen på det, ja sill också, typ ÅL mmm haha jag hade lite fiskmani.
Är förjävla trött nu, klockan e halv tio.. somnar närsom. Ska läsa lite i min tyska bok (vilket jag troligtvis inte kommer göra) sen så ska jag sova. Imorgon ska vi tydligen ha en geografiresa? vaaa. skoj

Redan torsdag imorgon. Planerna för imorgon är skola sen hem sen träning. Elise tyckte vi skulle träna skivstång-kondition I 75 MIN. Nej jag är rätt död efter fyra dagars träning i rad. Så ett medelpass är mer än bra tycker jag ;) Sen blir det hem och plugga lite sen nannaa. Lägger mig ovanligt tidigt nu än innan, vilket är ett bra tecken ju, nu framöver kommer jag ju inte somna på lektionerna. Vilket jag behöver, tre timmars svenska på onsdag hoppar man inte av glädje för.

ööh, va mer. Jo jag skulle fixa mina naglar i söndags, men det var tolv på dagen? Jag låg och nannade då, dom blev ju inte allt för glada :) opsi. Var hos caroline i lördags, vilket relaterade till att det blev lite vin, dans och en del skratt, sidan av det blev det också lite deeptalks a.k.a fylletradande. Trevligt och grattis till caroline igen ;)
aaa just det. Min mami sticker till polen nästa helg HA! då e man ensam hemma alooooone. Okej bara över helgen, men alltid något :)
just nu känner jag att jag snart spricker av all den laxen jag stoppat i mig, så jag ska väl ta en snabb dusch och bädda ner mig.
Puss






Bilder från carros.

RSS 2.0