nattinlägg

Nu sitter jag här på mitt rum två på natten, sweeet.
Festivalen är över och det betyder att det jobbiga också är över. Det var alltså mycket folk i torsdags, mycket folk i lördags, men ÖVERMYCKET folk i fredags. Jag ville som sagt hänga mig i soprummet, TOO MUUCH!
Men nu är helvetet över iallafall och det är jag glad över. I fredags slutade jag halv ett, men jag gick ändon ut och dansade med markan och matton. Det var trevligt, dock gick jag 500 kr back..

Idag så sov jag verkligen ut, sov till halv tre. Sedan blev det väla och jag fick hem en väska ett par byxor och underkläder från mitt älskade lella märke! Älskar deras underkläder, de är bäst! Nu är jag lite fattigare men min byrå är mer överfull. Imorgon har jag tänkt chilla till väla snabbt och köpa en sån lååång klädstång. Ta bort byrån och hänga allt där, mitt rum kommer se ut som en liten miniaffär men jag tycker det är fint. Sen så när jag ändon är igång ska jag köpa mig en liten hylla eller något så jag kan ställa min skor där, yeey. Sen så ska jag möjligtvis köpa mig en jacka, om den finns i stan, fanns inte på väla, SUCK. 

Nu ska jag bara vänta på att koffinet i mig ska väck sen ska jag sova.
Puss 

23 juli

Helsingborgsfestivalen är i full fart och det virrar med en massa människor på stan.
Dock får jag ju inte uppleva det. Men hallå, det är varje år och enligt mig kan det vara lite överskattat med festivaler. Men som sagt, det blir vad man gör det till!
Jag börjar om 40 minuter så jag borde skynda mig lite!!
Önska mig lycka till på jobb och jag ber att jag inte svimmar eller något liknande.
wääääh.
peppar peppar ta i trä,
haha
puss

22 juli

Precis  slutat jobb och det är niice. Rätt mycket folk idag vill jag säga. Jag ska jobba alla kvällar sen på festivalen och det är = självmord. De som jobbat förra året på festivalen beskriver det som ett helvete och 90 % av personalen ville gå och hänga sig i soprummet eller ngt. Men vi får väl återstå och se hur det blir.

Igår drog jag en sväng till höganäs till käre mark där även matto var. Åt lite, kollade tv och hittade helt enkelt på hyss maha, mycket roligt. Imorgon blir det en lång fika med elsee sen antagligen till höganäs till markeeen.
Har inte mycket mer att tilläga än att min mobil är paj och att jag nu har världens äldsta nokia förtillfället, sen också att jag ska äta världens godaste röra nu och somna till criminal minds! :) det väärkåår i mina föttåår. AJAJ
Puss

20 juli

Vaknade nyss upp med lovisa och vi har ätit lite frukt höhö.
Vi fikade på mezo och snackade om allt sedan yrade vi runder litta sen så gick vi och la oss vid två tiden. Alltså inget så speciellt gjorde vi. Hann kolla klart på harry potter och halv blods prinsen igår, MYCKET BRA! men fan vad man vill se den andra filmen nuuu, kommer typ ta två år haha.  Idag händer heller inte så mycket, tråkigt väder ute. Ska kanske ta en sväng förbi f&s och träna, vem vet. Imorgon ska jag iallafall jobba på kvällen.



Dagens igår.
As dålig bild, men det bästa jag kan komma med haha!
baj

vågar ni?

Kommer ni våga er på den stora hösttrenden? Jag pratar om de omtalade över knä stövlarna. Skit snyggt enligt mig! Men fan vad det är många som klagar på att det bara passar överlånga tjejer. NEJ. Det beror faktist mycket på vad man har på sig tycker jag, om man är kort, (som jag) så är det bra om du har svarta jeans eller mörka jeans sen en rätt färgglad tröja/tunika som, enligt många får detta dig att se längre ut eftersom uppmärksamheten dras till tröjan. Men jag ska faktist köpa ett par över knä stövlar men dom ska ju självklart inte vara platta utan ha 8 cm klack, alltså som ett par stövlar brukar ha, då ser det bättre ut för jag blir längre. men jaaa, fortfarande lite osäker, men jag ska ha , haha. I dublin får vi se om jag hittar några!




Britney är inte så jäkla lång, hon ser ändon bra ut i dem!

tävling



Jag är med i en tävling hos caroline där man kan vinna 500 kronor för att shoppa på yokiono.se, de har faktist jävligt coola kläder där. Gå med vettja och tävla? Man förlorar inget på det :)

I <3 BALMAIN

Sedan jag fick syn på de kända balmain skorna, ja dom med en massa nitar och diamanter på, har jag älskat balmains kläder. Okej jag kommer aldrig ha råd med att köpa något där ifrån men alla kläderna är så sjukt inspirerade för mig. Allt är så jävla snyggt och allt känns så jävla rätt. Visst finns det ett par sjuka outfits men enligt mig har jag aldrig sett något fult från balmain, DET ÄR SÅ JÄVLA SNYGGT ALLT. Dock ser ju modellerna ut som hungriga fågelungar, men kläderna är TO DIE FOR.






Om vi kollar på den positiva sidan av att inte ha råd med att handla på balmain så finns det faktist ett antal affärer som mer än gärna kopierar deras stil, så vi som inte har världens fetaste plånbok också kan köpa något i stil med balmains kläder. Den svarta babydoll klänningen finns på topshop, alltså inte likadan utan en som är sjukt lik, dock utan de silvriga detaljerna.

19 juli

börja om.


Helgen har varit jätte trevligt och inte ska vi tala om matilda's tjejmiddag som var jätte rolig! Fick också mig en tankeställare igårkväll att jag måste och ska börja om på nytt med det mesta som kretsar runtomkring mig, ska inte detaljera mig, skulle bli för mycket ni inte skulle kunna förstå haha jag är en knepig människa.

Igår kom iallafall Elise hem till mig och vi åt chips m dipp godis glass osv och jag hann se halv harry potter ( ja den nya ). Idag blir det förmodligen fika på mezo med några sköna människor. Nästa  helg blir det ingen festival för mig då jag jobbar

Torsdag - kväll
Fredag - lunch + kväll
Lördag - kväll

ja tisdag kväll också men då är ju inte festivalen :P men bra med cash kommer jag få. Dublin resan närmar sig men jag börjar bli rätt nervös eftersom jag måste fixa pass, mitt har gått ut. Hoppas, hoppas jag hinner fixa det!
På höstlovet har jag redan börjat diskutera om en annan resa, KINA. Så vi får se hur det blir med att resa till kina en vecka :) jag är 70 % säker!

Bilder !



Midsommar firades hos linda och michael! Blev sedan tempel.



Innan stranden!



en dag var vi hos ebba och badade i hennes pool



coool



utgång




Fler bilder kommer.
Nu ska jag duscha och sen få ett fotbad maha :D
puss






13 juli

Sommaren är underbar. Okej kanske inte vädret. Igår blev det lite trevligheter i emelie's kompis koloni, jag kan väl vara snäll och tilläga att det var rätt sjukt, för mig iallafall haha, men kul som fan, så tack för igår :)

Känner att jag har lite booring när jag inte jobbar, är så van typ att gå till jobbet varje dag haha. Dublin resan närmar sig med stormsteg. Hoppas jag kommer klara mig där nere haha, min syster får ta väl hand om mig. c -" Jag ska supa dig tills du kommer under bordet ". Fast först väntar det ett par tuffa veckor med jobb, för jag måste såklart köpa flygbiljetten själv och jag åker väl ändon inte till dublin för att titta på kläder där? Jag ska shoppa loss som en dåre, på pennys såklart :D SHOES. Nu ska jag alldeles strax träffa min vän elise så ska vi fika och snackaaa hahah hon vill säkert höra en massa idiotiska saker jag har gjort, men hallå jag får vara lite galen man lever bara en gång. Ni andra är tråkiga och vardagliga. blö.

do duubliin, jag längtar -  and I miss my sister. moshmosh!<3
baj

skor

Okej nej, det blev inte dom där undertill. Eftersom jag KANSKE ska åka till dublin till min syster får jag handla där, BILLIGT. Nej men jag beställde två par andra skor hehe (jag ska sluta nu) Ett par beiga och ett par rosa. WÄÄH, fick båda två idag, och de är uunderbara. Dock är jag rätt så pank haha, men jag ska också jobba ikväll ju ;)

Igår jobbade jag panna, trodde jag skulle avlida på lunchen, SJUKT mycket folk. Min "lunch" varade i ungefär 4 minuter då jag fick hälla i mig en tallrik med pasta haha. Vid fyra då det hade lugnat ner sig kom min mamma och drack vin med sin vännina och skrattade åt mig när jag slet som en slav. Sen gick hon runt och sa "Ja ni kan ju ge mig en flaska vitt, sätt upp det på emilies lön"  JAAJAA. haha fast det var bäst för henne att hon skämtade.

Beställde precis en sööt klänning som jag ska ha på mig nästa helg, sweet. annars? nej inget, jag saknar min syster och vill åka till dublin NU, och shoppa skor :) cindy du får hjälpa mig med 50 e HAHA :D <3

baj

dessa blir mina om några dagar



jag mår rätt bra, har inte jobbat på ett par dagar. Men nu så har jag fått ett fast schema så jag jobbar 4 dagar i veckan och varannan vecka jobbar jag panna på fredag alltså 12 timmar. SKOJ. Men jag lever ännu. Snyggingarna där uppe blir mina om en vecka eller så =) kanske lite tidigt att köpa såna skor nu men wäfän, någon gång måste man ju.

inget mer och skriva än att sommarlov är underbart och pengar är också underbart.
baj

RSS 2.0