tisdag

Jag vill ha sommar, brunbränd kropp, solisar, shorts, linnen, bada i havet..
Gud vad jag längtar till sommaren, sitta på någon mysig uteservering dricka kaffe eller ta ett glas vin..


Dagens dilemma.. ska jag ska jag inte, ibland är det lite läskigt med förändringar, men tror det skulle vara bra för mig. Med tanke på att det finns NOLL KOLL. Vill inte gå in mer på det dära nej..

Idag blev det ett härligt spinning pass med mammsen sedan 5 km på bandet. Idag var det extra jobbigt, hade nästan ingen ork alls. Imorgon blir det spinning sedan fuego! Full rulle i helgen, fredag kvälls pass, sen nattjobb till halvfyra. Lördag 09.30 - 03.30 ÄLSKAR OCH JOBBA GE MIG MER TIMMAR!! ( jag är faktist seriös ja)

måndag

Oh så där ja!
Nu är flygbiljetten till dublin bokad, där min syster väntaar och självaste steve angello ( okej nej, han väntar inte direkt på mig) Imorgon ska student resan bokas, destination unknown förtillfället, får se vad det blir. Bal klänningen skall betalas samt flaket.
Idag blev det ett heerligt spinning pass sedan jobb till 23.00 nu är jag nerbäddad, ny duschad och go.
Imorgon blir det spinning sen kötta på löpbandet, oh vad fint livet är när vi går mot ljusare tider!

ps, jag värmestrejkar t.o.m studenten (skall ej röra plattången). Så om ni ser en vandrande fågelskrämma/jesus på stan så är det jag! ds

tisdag

Så jävla tråkigt allt är nuförtiden känner jag. Hela mitt liv är typ schema lagt, och jag hatar det!!
Som sagt, idag blev det skola sedan jobb. Ingen träning, Åt istället tre jävla äckliga kanelbullar (fyfan vad det satt fint i magen) så imorgon ska jag köra spinning, fuego, sen KANSKE boxning om jag verkligen pallar haha..

Vill också säga till min fina vän Julia, grattis igen på 19 årsdagen önskar dig all lycka och kärlek i världen min fina <3

Sen vill jag ha maj, maj månad kommer bli så JÄVLA BRA. Firar valborg med att se steve angello live, träffa syster, shoppa i Dublin, sedan kommer balen, alla student fester, dockens uteservering <3 en massa jobb får jag hoppas på, sen slutligen ska jag och ett par tjejer ta en veckas semester ifrån helsingborg efter balen, kommer bli galet bra! Sen så är det SOMMAR. Här har jag inte så stora förväntningar, får hoppas på ÖVERDRIVET med timmar så jag kan jobba tills jag dör typ, så jag kommer bort ifrån den här hålan FÖREVIGT.

Torsdag i all ära

Tanken var, träning, träning från fem till sju. Det dog, jag kom på mig själv att jag inte haft en riktig vilodag på tre veckor. Alltså tog jag en idag, smått ångest, smått. Dagen spenderades istället på väla med julia, därefter blev det middag a la lax. Tanken var senare att vi skulle vina, svina och gå ut. Men icke, jag började göra pannkakor! Så nu ska vi smälla i alla de pannkakor jag gjort (recept för fyra pers) ogud jag lovar, jag ska springa mina kilometer imorgon sedan spinna ohhh spinning i mitt kalla hjärta <3

tisdag

Precis hem kommen från träningen, fint emelie. Blev ett pass jympa intensiv med matilda, haha fyfan vad synd att jag drog med henne på det! Blev alltså ingen spinning idag, tjejen som hade har nämligen samma pass imorgon så det får bli det! Måste ju ha lite variation inte sant? Efter intensiv passet var jag ganska död, så pallade bara springa 3 km, DÅLIG DU ÄR EMELIE. Blir straff imorgon haha (gillar och straffa mig själv) spinning pass 1h, fuego pass 1h sen 5 JÄVLA KM PÅ BANDET, OR U SHALL DIE. Ja det är såhär det går till när jag peppar mig själv, tolka det hur ni vill, men det funkar för mig!

Gotte låtar på bandet mmmmm oldie goldie




Tisdag

sov hos min fästman igår, mys, gissa vem haha!
Träning blev det också, först spinning sen dans arobiec hahaah fyfan vad jag skämde ut mig, men det var faktist riktigt roligt sen när man kunde stegen! Idag kör jagr spinning igen, sen 5 km på bandet, imorgon spinning sen direkt därefter fugeo, woopp woopp!!

måndag

ooh sepe helg, är så trött efter denna helg. För mycket jobb typ.
Idag ska ja träna yeey senast va i fredags så ska bli skönt att få komma igång igen.

oh vad härligt

Ligger i min sköna, ny bäddade säng avnjuter en ostbricka med iskall saft ooh så häärligt
nej så är inte fallet
ligger i min säng (som inte är nybäddad) katten har våldgästat vilket betyder att det är fullt med katthår här mys, och jag äter någon sorts ost (som faktist är ganska god) men stinker arab, fint. Älskar ni inte när ni går in på bloggar och får läsa just det jag skrev längst upp? 50 procent är lögn, de sitter säkert där svettiga inte duschat på flera dagar och äter gamla rester. Varför får vi inte läsa sånt? På tal om gamla rester, alltså jag vet inte om osten verkligen ska lukta arab?

fint

försov mig till mitt spinningpass klockan fem
tänkte fan ta dig jävla emelie helvete. Så jag straffade mig själv genom att köra ett 75 minuters spinning pass sen springa på bandet 5 km. Min egen röst i mitt huvud styrde det hela med, SPRING DIN IDIOT SPRING DITT MARSVIN, DIE BITCH DIE
och ja jag är fan inte normal

..

snälla ta mig härifrån, dör i skolan. Har så mycket och göra, orkar inte. Idag har jag en dålig dag, värdet är skit, skolan är skit och jag är sepe hungrig!! okej fint, ikväll ska ja träna ja någonting bra med denna dag, plus i kanten att jag faktist kan känna min egen röv idag, träningsvärken är officiellt gone då.

turbulence

Jag vet inte om jag ångra att jag gick och träna eller inte. Tror nog inte det, för då hade jag legat hemma med en mega ångest. Det blev iaf spinning, 6 km på bandet och sen lite mage. Kan alltså nu varken känna min röv eller mina ben, fint.

Det är lite sådär små tråkigt att jag inte kan se laidback luke på fredag pga av jobb. Men jag suger på att tacka nej till jobb då jag är så jävla pengakåt. Men vet ni vad? skit i det, för jag ska ju faktist se SJÄLVASTE Steve Angello den 1 maj wäääääh så galet det kommer bli.

längtar inte till helgen dock, fi vad jag kommer vara trött på söndag jobb på fredag sen nattjobb slutar halv fyra sen hem dirr och sova upp åtta halv nio för att sen börja jobba kl 10 slutar sen vid elva på kvällen sen börjar jag direkt halv tolv till halv fyra. hahahaha ja är ett fett skämt.


how soon is now

Vet inte varför jag skriver här men på sätt och vis tycker jag det är skoj? Ska kanske skaffa en lösenordskyddad blogg men hur fan gör man det? Vill skriva såå mycket men som jag dock inte vill att alla ska kunna läsa haha! Vill typ skriva till mig själv, schizofrenen i mig. Jag skämtar inte om att jag har två personligheter.. fan vad jobbigt.

just nu: Skola
Senare: Plugg
Ikväll: Träning, spinning och gym

haha ska bli så kul att spinna med modern min ikväll, kvinnan har inte tränat på typ 20 år så det ska bli kul och se hur hon ska klara ett pass. Oh vad jag är hemsk haha! Kollar resor nu till maj månad, fyfan vad skönt det ska bli att åka iväg lite iaf innan sommaren, innan mitt hektiska schema börjar. Last summer in Sweden, håll ut då!!


längtan

Oh herregud..
Jag har en sån sjuk längtan, längtan av att lämna Helsingborg, lämna Sverige. Upptäcka nya saker, träffa nya människor! Jag är så sjuk av denna tanken att jag inte kan sluta tänka på det. Jag vill bara härifrån, jag vill börja leva på riktigt. Allt Helsingborg har att erbjuda har jag redan tröttnat på, för sisådär tre år sen. Jag vill ut och resaaaaaa, göra sjuka saker, hoppa fallskärm?? simma med delfiner ooohh det är så mycket jag vill göra så min hjärna sprängs snart i tusen bitar. Jag vill bort härifrån, även om jag älskar mina vänner så mycket och min familj men jag klarar inte av att vara här längre..

STUDENTEN BOOM SOMMAR BOOM HEJDÅ SWE
sista sommaren ska bestå av jobb, ja heltid på olssons då, sen nattjobb efter wuhu. Spara ihop pengar, sen åka ooh värme, kärlek lycka maaaaaah längtar <3

RSS 2.0