Jobb

Jag har nyss kommit hem ifrån jobbet. Skulle igentligen sticka och träna direkt efteråt men så blev det icket, utan jag ska tillbaka till jobbet halv sju och jobba kvällspass. Såhär kommer min sommar iprincip se ut, jobba panna (två pass) hela tiden, wiihuu!

Jag är så jäkla hungrig också, har inte ätit något sen 11 imorse, så får ta något och äta här hemma.
Jag vill ha den skit snygga mockajackan på hm med fransar!!! Typ kopia av acnes mockajacka, finns en liknande på weekday också, ska ha den!! :D
Hörs antingen inatt eller imorgonbitti.
puusss

Godmorgon

Heeeej
Jag har någorlunda bråttom, börjar om 40 min haha och är inte påklädd eller något. Efter jobbet ska jag på spinning, wiie!! Men jag hittar inte mitt jävla kort :( Men jag har väl tappat bort det eftersom jag är världens slarvigaste människa. Så får köpa ett nytt.
Ha en bra dag! puss


Spring


Skön dag!

Det har varit så härligt väder idag, även om det blåste lite grann. Hittade dock inget på stan men en fika på espresso house blev det med ella, olga, julia och dandi :) Trevligt! Efter fikan gick jag och dandi till friskis&svettis, gick på gymet sen ett spinningpass, så jäkla gött! Spinning är verkligen terapi för oss haha. Nu ska jag hoppa in i duschen sen käka något. Kvällens planer är fortfarande oplanerade, men det blir säkert lite mys :) Ska faktist också bli kul och jobba imorgon, pengar skadar aldrig ;)
hörs senare!



FENDI


__________________________________________

Nu blir det stan med dandan, hoppas på att få med något fint hem! Skorna ovan skulle jag lätt ha haffat iallafall. Okej nu är matilda jobbig (igen) hon har bråkat hela dagen med mig, hon har damp :) Fick en pilot (fjärrkontroll) i huvudet innan, trevligt (v)

Godmorgon

Vaknade för ett tag sedan med matilda, ganska trötta är vi. Vi gick och la oss vid fyra tiden igår, vi satt och lekte med chat roulette hahah! Jäklar vad vi skrattade, vissa gånger låg vi och vred oss på golvet. Idag har jag inget inplanerat än att jag ska träna! Sen blir det säkert mys :)
Hörs sen

Matthew Williamson

Har fastnat riktigt mycket för maxi klänningar den senaste tiden.
En av dem bästa är helt klart Matthew Williamson's klänningar!



Dagens outfit



Skinnjacka - HM
Halsduk - Zara
Skjorta - Ted Baker
Väska - Zara
Leggings - HM
Skor - Converse

sweet dreams




Fredagens
Klänning från www.Nelly.se

Human nature

Dippy Dress SEK 1795, Diesel - NELLY.COM

Underbar maxi-klänning från Diesel och snygga gladiatorskor från topshop!

Tävling

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Fre-lör

Hejhej.
Igår firade vi min llle julle bulle som blev myndig i måndags! :) God middag och gott sällskap förgyllde kvällen ( ja jag ska väl inte ljuga, alkoholen hade också med ett finger) Haha! Men det var iallafall jätte roligt. Idag mår man som man mår, inte bakfull, dock bara trött. Jätte skönt med påsklov nu, trust me, jag kommer blogga heeeeela tiden, wihu :D Nu blir julia glad, hahaha.
Nej men vi sitter nu och kolla på film. Har precis sett this is it, kollar nu på 2012
Hörs senare

miu miu - spring 2010

Det är synd. Väldigt synd. Vem vill gå runt i "kärring-på-crack-skor"?
Djupt besviken!


puuh

Nyss hemkommen från ett intensiv pass, jympa. Jäklar, sjukt jobbigt och jag kan lätt säga att Hasse (instruktören) är en levande bumbibjörn på extacy, helt sjukt. Efter det jobbiga passet orkade vi faktist gå upp och köra rumpa på gymmet, starkt jobbat! ;)

Resten av denna kvällen blir det Matte B plugg, prov imorgon.. Aja, det har iallafall varit en fin dag idag! Nu blir det att hoppa in i duschen, hörs sen :)

Godmorgon!

Hej på er! Skön start på dagen, vaknade omkring vid åtta tiden och var hur pigg som helst. Sedan dess har jag ätit frulle och klätt på mig samt kollat lite på tv, en lugn morgon så att säga, vilket jag vanligtvis inte brukar ha höhö. Hade i hårspolar igår, jäklar vilket hår jag har nu, väldigt, väldigt mycket volym haha!


Outfit



Jacka - HM
Tunika- HM TREND
Leggings - LINDEX
Skor - CONVERSE

_____________________________________________________________________________________

En outfit från i veckan! Nu passerar klockan redan elva, bedtime. :)
Bjuder på en bild från idag, osminkad, lökig sådan hehe


Måndag

Trevligaste måndagen på länge!
Slutade redan vid halv fyra, proven gick bra! Åkte ner till stan och träffade julia, köpte spolar till håret, lös ögonfransar och ett par nya brillor! Sedan träffade vi danielle och vi satt oss på viva, tog ett glas vitt (PÅ EN MÅNDAG!!) haha, men jullan blir bara 18 en gång ju! Sen beställe vi in super god mat också. Efter vår trevliga lunch gick jag och danielle hem och här sitter vi och myser, snackar osv :) Blir plugg lite senare ikväll, imorgon träning, tagga!! Bilder med mera kommer in lite senare ikväll.
Take care

In your shadow, I can shine ..

Godmorgon!
Idag är jag självklart sen, varför? Jo för jag låg i sängen hela igår, därför är jag nu istället trött, jag blir trött om jag sover fööör mycket haha! Ja då blir det inte så jätte många lektioner, ja ska ha två prov klockan tre, har jag studerat? NEEEEEEEEEJ. Men jag tror jag kommer att klara det endån haha have faith :)

jaaaajaaa, efter skolan ska vi dricka vin ( ja på en måndag) på något mysigt ställe för att fira julia att hon blev arton idag!! GRAAATTTTTIIIIS GUMMAN :D så om ni ska komentera detta inlägget MÅSTE ni skriva GRATTIS JULIA :D hahaha
puss

Ät aldrig thai-mat i ..

SÄNGEN. Fan jag har spillt över hela haha! Mitt rum luktar thai-restuarang just nu, myyysss. Har precis kollat på taking the stage, ska nu kolla på Americas best dance crew, MTV är bäääst på helgerna!! Är lite sur på mig själv, jag har inte pluggat ett skit idag, måste ju det :/
aja, hörs sen :D

sorry boo, strike two

SÅÅÅ nu har jag äntligen rest upp mig från sängen och från The Hills weekend break. 17.00 Blir det kickboxning därefter gym (om jag pallar). Tänkte visa er min nya elise ryan klänning som jag hämtade ut igår:




Goddag!

Vaknade för en stund sedan. Det var längesen jag sov såhär länge som idag, skönt! Uppdateringen har varit väldigt dålig under helgen, men jag har varit så fruktansvärd trött och sliten efter jobbet och träningen. Skönt att det är över och nästa helg kommer bli riktigt rolig! :D

Dagens planer ser inte så roliga ut direkt.
Plugga, träna och plugga. Har två prov imorgon höhö.
Hörs mer seen

Godmorgon

Hej på er! Vaknade för tjugo minuter sen, kl åtta?! Yes, idag är jag uppe tidigt ska nämligen på ett spinningpass klockan tio idag. Man förbränner ju som sagt mest på morgonen så varför inte gå på ett pass? Tycker det är perfekt. Igår var det som sagt skola,stan, jobb. Jag var ganska död när jag kom hem. Fick ta en rejäl dusch och ansiktsmask, sedan hoppade jag in i bingen, skönaste på länge!

Ja jag ska inte bli långvarig, dock har jag en fråga, vad tycker ni om HM's nya kollektion?
Puss

Godnatt.. eller?

Hej på er! :) Precis kommit hem ifrån jobbet, ganska sliten är jag. Slutade ju som sagt vid fem tiden, gick ner till stan och fikade sen var det jobb från 18.00-23.00, det var ganska mycket och göra idag. Menmen, nu hade jag gärna velat skriva "Godnatt, sov sött" men inte ska jag lägga mig än, har lite plugg att ta itu med. Har prov direkt på morgonen imorgon, gillas ej! Har dock planerat helgen, så det känns skönt, inget roligt precis, men något behövande och bra iallfall!

Fredag: Skola 8.30-15.20 - Hem, käka, plugga, Jobb 18.00-00.00, Sova
Lördag: Spinning 10.00-11.00 Hem, käka, plugga, Gym 15.30 - 16.30 därefter fika sen jobb igen 18.00-00.00
Söndag: Plugg, kickboxning sen ta det lugnt!

Kommer bli ganska skönt! Har verkligen börjat gilla och träna nu, innan var det "Vafan jag är fet, jag måste träna" haha. Nu tränar jag för att jag tycker det är roligt och jag mår bra av det, great :)
Nej nu ska jag börja plugga lite sen sova väldigt djupt och gott. Hörs imorgon då!

I skolan

Inatt hade jag en underbar dröm. Dock tror jag att jag behöver hjälp, professionell hjälp. Drömde om att jag och elise träffade tokio hotel och så kände vi dem tydligen haha! Tror jag måste söka hjälp, blir lite rädd för mig själv.

Iallafall, är i skolan just nu. Har haft för många hålor idag. Slutar vid halv fem, sista lektionen matte, noooo. Sen blir det stan sen jobb (dock i några timmar bara). Plugg blir det också idag, ingen aning om när jag ska hinna med det, men får försöka hinna iallafall. Ja intressantare än så blir det nog inte, vi hörs sen :)

Godnatt

Nu har jag pluggat lite på mina tyska glosor, ska alldeles strax fortsätta. Jag tycker jag har blivit lite för besatt av min blogg haha, det tycker säkert julia också, det är hon som är tvungen och ta en massa dagens outfit i skolan. haha poor juliett. Men imorgon kommer jag nog inte uppdatera så mycket, slutar halv fem och sedan ska jag jobba, buhu! Kan ju inte gå på kickboxningen då (som jag längtade). Nej, det får jag och elise ta igen på söndag! Så vi hörs imorgon kväll, såklart med lite bilder (hahah julia).
Puss



Julle's coola converse!

bajs + dagens outfit

Idag har det inte varit en bra dag. Jag kom försent till skolan, jag bråkade med min mattelärare, jag var stressad i princip hela dagen och tillsist så tappade jag mina NYCKLAR, FAAAAAAN. Mamma ska byta lås och allt imorgon, för hon är orolig att någon ska göra "inbrott" haha, som om ens någon skulle vilja, haha nej.
Men ja, så vill jag se tokio hotel, det bästa som finns är verkligen och se tokio hotel live, mäktigt! Aja, nu ska jag inte bli bitter bara för det. Ska hoppa in i duschen nu, sen blir det plugg och mauud (mat).
Hörs sen!


stress

Sitter just nu och slänger i mig mat medans jag skriver.. Haha! Om en timme ska jag träna, spinning. Ska bli skönt, det är verkligen efterlängtat. Man känner sig nykläckt efter ett spinningpass haha! Sen blir det hem och plugga, mycket att göra. Lite senare idag så slänger jag in dagens outfit :)
pooosss


Julle och jag


Godmorgon!

Godmöööörgon. Jag är sen, igen haha. Endån sitter jag här vid datorn och slöar. Börjar om tio minuter, men skolan är ju så nära mig haha :) Nej idag slutar jag halv fyra, som alla andra dagar utom måndag. Sedan blir det att dra ner och träna, jag förnyade mitt gymkort igår, wiiee :D
Ha en trevlig dag!


Dagens outfit


Inga smäckra bilder,  men de bjuder jag på haha!

Kavaj - HM
Tunika - Esprit
Tights - Lindex
Stövlar - Trampolin

____________________________________________

Kom hem för en stund sedan från stan med mami :) Vi var också en sväng och handlade mat, mys! Har tänkt att lägga mig i badet med chic-tidningen nu. Hörs sen eller imorgon.

VOUGE AUSTRALIA / april 2010

Model: Rosie Tupper







hahahaha




Godmorgon

Vaknade för en stund sedan, ska göra lite frukost nu sedan traska iväg till skolan höhö. Blir en lång skoldag idag, slutar vid halv fyra. Men när jag kommer hem så ska det fixas lite saker osv :) Solen skiner idag igen, UNDERBART! Solbrillorna på! Hörs sen :)

VÅR



bye bye


Måndag

Hej på er! En underbar dag har det varit. Började vid 10.10, passade på att ta på mig brillorna för det var skinande sol ute! Hade engelska, sedan dans, riktigt kul! Slutade vid 14.00 så det blev en relativt kort skoldag, skönt! Såhär såg jag ut idag:




______________________________________________________________________________________


Nu blir det att åka ner till hamnen med julle för att äta lite glass och sitta ute i det underbara vädret!

ps. Tokio hotel fans, om ni inte redan vet så är www.tokiohotelrocks.com en riktigt bra sida, där de uppdaterar om det senaste! ds


Ballar av Stål

Sitter just nu och tittat på ballar av stål. Tycker lätt stripparn ska vinna, hahaha!! Jag la mig på golvet och dog av skratt när han strippade i en frisörsalong haha!! Under reklamen har jag tittat lite på HM HOME. Detta är mina favoriter: 






Söndag

Har varit en förvånadsvärt skön och bra söndag! Var alltså på väla med jullan, sedan skulle hon gå och jobba vid två tiden så jag stannade kvar och mötte min mor. Handlade in ett par saker :) Efter väla begav jag mig till Danielle där kajsa och julia var. Efter ett tag åkte vi ner och solade, sen hem! Så nu är jag lite småtrött och hungrig. Men ska först visa er mina små inköp :)


En skinnjacka ifrån hm, mycket snyggare i verkligheten, min kamera suuuuger.


Ännu en skinnjacka, dock från VILA.


Kavaj från hm


Jeans-linne från lindex


Halsband från Lindex


3-pack tights, Lella bh, nail polish + två nagellack.

_________________________________________________________________________________________

Ja jag blev iallafall nöjd. Sååå nu ska jag ta någonting och äta sen kanske plugga? Ja vi får se hur det blir med det haha :)


Godnatt

puuh. Nyss hemkommen från work.. Kanske sliten, även om vi inte hade så mycket idag, men träningsvärken sänker mig haha! Imorgonbitti ska jag upp till väla med jullan, så blir en massa bilder osv imorgon såklart :)
Nej nu är ögonlocken tunga som bly.
Godnatt!

ruubrik

Såå, nu är jag hemkommen :) Var alltså på stan . Vi tog även en fika på graffiti, med lite efterrätt haha! En stor mysig tunika, ett fint halsband och en cool kavaj fick följa med mig hem! Eftersom min kamera inte vill samarbeta med mig och jag har bråttom så får ni kika in imorgon istället och se!


Om exakt en halvtimme ska jag befinna mig på jobb, så jag måste skynda mig.
Ha en trevlig lördagskväll!

Godmorgon

Igår, som ni såg, bloggade jag inte på hela dagen. Det blev först skolan från halv nio till halv fyra, därefter gick jag och julia ner till stan och åt. Sedan tog jag bussen till elise för att hämta och lämna grejer, sen blev det jobb från 18.00 - 23.00 Inte alls kul. Jag var helt död när jag kom hem och däckade direkt. Idag har jag en sån fruktansvärd tränings värk i hela kroppen efter vår kick boxning.

Just nu: Frukost sedan klä på mig och gå ner till stan och kolla om jag hittar ngt fint :)
Hörs snart igen!


Godnatt

Så nu börja klockan närma sig läggdags. Något seriöst konstigt måste ha hänt med mig, jag går och lägger mig så tidigt nu. Men det är ju å andra sidan bara bra! Btw, jag beställde klänningen :) dock kommer jag ha två alternativ, den klänningen eller en jumpsuit, ja en kort jumpsuit eller hur man kan förklara det, ska försöka slänga in en bild på den så ni förstår, jag är ju inte den bästa när det kommer till att försöka förklara :p


En osminkad¨och trött emilie klockan 5 på morgonen innan tokio hotel i köpenhamn :)


Topshop spring 2010







Nu ska jag gå och träna, wihuu!


Goddag

Hej på er.
Idag har det varit en lååång skoldag, eller ja det känns iallafall som det. Är helt slut! Vill bara lägga mig ner i sängen och sova i sisådär 2 veckor, eller något. Det enda jag har att bjuda på är en väldigt kass bild på dagens outfit som jag inte tänker lägga ut, den är så pass kass haha. Återkommer kanske sen med lite inspiration..




Godkväll

Har inte gjort något vettigt idag! Förutom att jag var precis nere och solade, men är det igentligen vettigt haha? Jag ska iallafall börja plugga på mina sisådär 500 tyska glosor, buhu :/ Har också kollat in en klänning och ett par skor. Klänningen tror jag att jag ska beställa, ska sova på saken :) Dock är skorna i min storlek slutsålda, why!!!!!! ??

Nej nu blev ja lite bitter, så det är väl dax för mig att inta bingen
Godnatt

Zara spring - campaign Toni Garrn








Vad tycker ni? Favorit outfiten?
____________________________________

Jag har precis kommit hem. Ska nog ta och vila en stund innan jag börjar plugga :)
Ha en fortsatt bra dag!

Black



Kavaj - Hm
Halsband - Lindex
Tunika - Gina
Tights - Gina
Boots -  Zara


____________________________________________________________________________________________

Godmorgon!
Klockan är nio och jag ska strax kila iväg till skolan. Blir en lång dag idag.. Slutar inte förrens halv fyra. När jag kommer hem kommer jag behöva sova lite, fick inte alls mycket sömn inatt. Nej nu måste ja dricka upp mitt kaffe och gå :)


PAUS

Tar en liten paus och lägger plugget åt sidan..  Har tittat runder på lite klockor, triwa klockor är grymt snygga! Skulle vilja ha en färgglad till sommaren eller en vit! Tror nog det blir läggdags för mig snart!




Vilken är snyggast? :)

Lasange

Just nu sitter jag här och äter mammas egna lasagne, mm :) Ska alldeles strax sätta igång med mitt pluggande, med såklart tokio hotel i öronen ;) Har också bestämt att jag ska bli blond till sommaren, så får låta bli och tona det nu, får se hur det kommer att se ut sen haha säkert fruktansvärt! 

Slänger snabbt in en dagens outfit.


 

Godmorgon

Är i skolan just nu. Om cirka en kvart blir det samhälls redovisning om palestina - Israel konflikten! Slutar vid halv fyra då blir det och springa hem och råplugga, jätte stort naturkunskaps prov står på schemat imorgon.
Ha en fortsatt bra dag :)

right now



Jag kommer bo i min th-tröja ett bra tag! nu, plugg :)

Proactiv Solution

God eftermiddag!

Har alltid undrat om Proactiv Solution funkar. Vissa säger ja, vissa säger att det hela är ett stort skämt. Men det kan ju också vara så att det inte funkar på alla. Har vellat lite fram och tillbaka om jag ska testa det eller inte. Har hört att man kan bli beroende av det? Att huden blir jätte dålig om man slutar med det? Jag har aldrig haft någon problem med min hy, men jag hade velat få den felfri, inga porer eller kvislor. Får se om jag testar det eller inte.. :)


Män och porr

Fråga: 

Jag skriver för att fråga om ett problem jag har med min man: vi är ett nygift par och jag håller på att lära känna hans personlighet och särdrag mer och mer. Jag upptäckte nyligen att han har gamla videos med sexscener och att han samlar porrbilder från Webben. Ibland går han ute på balkong för  att röka och pratar med sig själv. Vad ska jag göra? jag älskar ju honom och jag vill förstå honom.  
Svar:

Det genetiska urvalet har främjat män med gener som gör att de vill ha sex med så många kvinnor som möjligt. Män med dessa anlag har haft större möjlighet att sprida sina gener. Samtidigt vet varje man att hans hustru skulle bli rasande och förtvivlad om han vore otrogen. För lite och för sällan tycker många män om sex i äktenskapet. Genom att titta på porrbilder tycker mannen att han kan lugna ner sina pockande gener utan att ta de risker som otrohet skulle innebära.

Att vilja se på porr kan för en del män vara ett beroende, liknande alkohol- eller narkotika-missbruk, och kan vara lika svårt att sluta med.

Men kvinnor blir ledsna och arga av mäns intresse för porr. De känner att de själva inte duger och att mannen smutsar ner deras kärlek med äckliga porrbilder. Det är svårt för män och kvinnor att hitta en lösning på det här problemet. En man som inte förmår sluta titta på porr behöver vara så diskret, att hans hustru inte märker något, om han vill behålla henne. Men det är svårt att överlista en kvinna i hennes eget hem. Vill du behålla din man även om han inte slutar med porr? Skulle det vara möjligt för dig att låta honom vara ifred med sin hobby?

Din man verkar vilja fortsätta med sina ungkarlsvanor även sedan ni gift er. Kanske han trodde att han skulle kunna sluta men klarade inte av det. Bara du själv kan avgöra var dina gränser går. Dina alternativ är: Förmå din man att sluta eller tolerera honom som han är eller lämna honom.

Män som både är otrogna och tittar på porr säger att det är sin fru de älskar och att det andra bara är sex. Detta brukar vara mycket svårt för kvinnor att acceptera. Är du säker på att din man inte talar i mobiltelefon när du tror att han talar för sig själv? Hade du gift dig med honom om du hade vetat hur sexfixerad han är?

___________________________________________

Där har vi det, gift er aldrig tjejer! Hahahaha


Loreal




Drömmer du om att bli hårmodell? L'Oréal Paris söker i samarbete med MIKAs tjejer som vill bli höstens nya modeller. De utvalda vinnarna kommer att få synas i höstens reklamkampanj för Casting Crème Gloss samt delta i ett skönhetsreportage för COSMOPOLITAN. Vad väntar du på? Ta chansen att bli modell för L’Oréal Paris!




8 mars

Godmorgon!
Vaknade för en stund sedan. Kan säga att jag inte sovit ut på typ en vecka så inatt sov jag ca 15 timmar och det var riktigt skönt! Idag händer det inte så mycket, bortsett från att jag måste plugga grymt mycket. Nu ska jag iallafall kila till skolan :)

Tokio Hotel Live

<3



Pain of love (tyska versionen) som jag tycker är tusen gånger bättre än den engelska! De är så braaaa.



Hey you



Alien



"Do you guys need some water?" nej det är inte jag som skriker BIIILL hela tiden det var några jobbiga danska tjejer haha!



Bill kollar in i kameran typ vid 0.35 :D

Nu måste jag sätta igång och plugga, jag har så mycket denna veckan!

Tokio Hotel Live

HEEEEEEEJ. Jag är världens lyckligaste! Denna veckan har varit så jäkla bra, så jäkla mycket lycka! Har äntligen efter 3 år fått se mitt favorit band två gånger på en vecka!! Min dröm har verkligen slagit in! Har inte alls lagt upp mycket bilder, dock för jag vill vattenmärka alla, cuz they all are miine!! :D Men kan börja och berätta lite om göteborgs resan jag hade med elise :)


10.30 - Tågstationen i Helsingborg, ja med min latte, elise med sin varma choklad hah!


tåget till götet



I hotellet, vi badade lite jazucci och bastade och göttade oss efter den långa tågresan - röven somnade ju förfan till sist.. haha


Myys! småbilder för vi var världens lökigaste haha!


Efter att vi hade myst i jacuzzin och bastat och duschat så klädde vi på oss och planerna var att vi skulle gå lite på avenyn och ta något att käka!


Vi hamnade istället på macdonalds som låg precis bredvid arenan, 50 m från vårt hotell haha! Det var packat med folk överallt inne på mc och ute i kön.


Vi satt här en stund sen så började klockan ticka iväg, så vi stack till hotellet, byte om, lockade vårat hår och sminkade oss. Nerverna började komma :)




Tur/TH sjalen var med :D som jag också viftade med i 90 min, jag har träningsvärk i hela min arm nu haha!


Inne i arenan, det var minst 8000 pers där, men fyfan vad vi såg bra! Synd att min F A T T I G A kamera inte var så bra när man skulle fota eller ta foton på th..

Början av konserten!! Var så jäkla bra och endån om jag sett det innan så ser nu under videon att jag börjar hoppa och skrika, blev knäpp. Dock dog min JÄVLA kamera när bill precis skulle komma ut haha! Men som sagt, jag filmade inte mer eller tog så mycket bilder utan jag njöt av konserten och skrek och hoppade. Jag och Elise vet nu att vi INTE är ämnade för sittplatser ;)





Zoom into me, tom spelade piano :)


Hotellet igen, sönderbölade, överlyckliga och knäppa haha!


Vi kunde inte sova så vi sprang istället halvnakna med våra täcken runt och hotellet och kastade isbitar på varandra hah!


Frukost på Hotellet i våra nyinköpta th-tröjor hehe

Sen tog vi tåget vid 13.45. Ledsna men endån tacksamma för att vi hade haft det så kul :) Sen igår satt vi bara och krängde en massa godis och kollade på film, mucho good.



6 mars

Underbart. Ska bara återhämta mig några timmar! :) haha

all over again

NU JÄVLAR!! ALL IN IMORGON PÅ TOKIO HOTEL!! Kommer bli great, nej mer än det. Nu måste jag börja packa. Detta kommer bli sååååå kul. Hörs på lördag!



ser roligt ut för jag har inte photoshop på denna datorn för vattenmärkning av bilden så jag fick göra det med paint haha!

Balmain spring 2010



Militärgrönt till våren? Gillas!

18.40

Kom hem precis! Slutade vid kvart i fem stack ner snabbt till stan och köpte tågbiljetterna till imorgon! Så nu är allt klart, ska dock bara fixa några småsaker..
Är ju riktigt avundsjuk på både kenza och mirre, de ska ju inte bara träffa dem på meet and greet utan även intervjua dem.. ganska sjukt, men klart ska man vara glad för deras skull.

Men jag är iallafall lycklig att jag får gå på en till konsert och att det var så jävla underbart i köpenhamn :) Ska börja packa lite nu. Slänger in en knasig bild på mig idag haha!


19.28

Nu så är biljetterna hämtade och hotellet bokat. Ganska långt upp kommer vi komma i göteborg, rad 16, men vänster sida, alltså tom's sida! Så nu hela veckan kommer jag bara tjata och skriva om tokio hotel, sen efter det kommer jag nog lugna ner mig lite :) Nu ska jag återgå till mitt pluggande!







3 mars 2010

Goddag!
Idag mår jag fantastiskt. Det är endast två dagar kvar till tokio hotel nu, det är nog därför :) Men iallafall kom jag upp till skolan, började vid 8.10 slutade 15.30 har sedan dess pluggat och ska skicka in grejer. Hatar om man har missat någon uppgift eller liknande, det är inte kul! Men nu har jag gjort klart det, så det känns riktigt skönt. Det blir mycket plugg innan fredag så jag verkligen kan njuta i göteborg och inte tänka på skolan eller andra vardagliga saker!

Idag tittade äntligen solen fram igen, därför tog jag tillfället i akt och gick runt med mina solglasögon och ett brett leende, nu börjar det äntligen gå mot ljusare tider! Nu när jag är på så glatt humör tänkte jag dela med mig av en bild om hur jag såg ut idag!


Tokio hotel live

Jag har sovit 9 timmar på tre dygn, är det kanske för att mina nerver sitter kvar? Cannot sleep. Men här kommer iallafall tre bilder från konserten, tre underbara!




vackra Bill i början av konserten


Tom, han var sjukligt sexig ska jag tala om för er.





Till sist vill jag presentera en film av moi! Für immer jetzt, denna låten ger mig verkligen rysningar, so does the kaulitz twins! Den var sjukt bra live, som alla andra låtar, såklart! De är så jäkla bra bara, otroligt.


Tokio Hotel live

Godkväll!
Så nu har jag varit en runda hos elise, planerat inför resan till göteborg. Spänd och nervösa är vi båda två!! Efter en liten stund hos elise gick jag och hämtade kabeln till kameran. Om någon undrar vart jag är, jag sitter på mitt rum och kollar på mina videor från konserten, för jag kan helt seriöst inte fatta att jag har sett tokio hotel. Det är så underbara foton och videor så det är sjukt! Dessa kommer jag att leva på ett bra tag till :)

Håller på att ladda ner photoshop, free download, måste vattenmärka mina vackra foton! Håller även på att lägga in videor på facebook, men vilken jäkla tid det tar. Kommer dock lägga in fler här då det är så segt på facebook.. Kan inte fatta att i övermorgon ser jag dem igen!! Det är bara sjukt, sjukt bra. Fyfan, vilken dröm detta är, detta är det bästa jag vet, såhär vill jag må var dag! God bless tokio hotel!!

Här presenterar jag, emilie gustavsson, Tom och Georg, lägg märke till georgs fladdriga hår, påminner mig om en schampoo reklam haha!! Synd att min kamera var så kass, de var helt sjukt vackra, snygga i verkligheten. Detta var andra gången tom kom fram, jag skämtar inte att tom första gången han kom fram så skrek jag som en fånig idiot "sexxy tom, omg blabla" haha!!DÅ log HAN och blinkade mot mig!! självklart har han gjort det med andra, men endån, we did flirt :D ni kanske förstår att jag fortfarande är i extas!



17:54

Hej!
Tänkte berätta lite om konserten men eftersom jag inte har sladden hemma till kameran får det vänta tills lite senare ikväll, ska nämligen bort och hämta kabeln! Kommer få upp videos och foton, ska dock först vattenmärka fotona! Precis har jag suttit och lyssnat på Tokio Hotel på högsta volym och bokat ett hotell nära scandinavium! Är så glad så det är sjukt, att jag ska se tokio hotel igen!! Efter konserten kan jag och min vän alltid gå och ta oss ett dopp i poolen som finns där och relaaxa efter en spektakulär konsert. Längtar grymt mycket!! Uppdaterar lite senare v

Tokio Hotel live

Godmorgon!
Precis vaknat, skulle ju upp till tandläkaren nio imorse, I overslept, fan! Nu är mamma inte glad på mig. Tänka sig att I don't give a damn, igår var den lyckligaste dagen i mitt liv, än så länge.

Jag och Paulina anlände till kön vid halv åtta på morgonen, då fick vi ett könummer, 103 och 104. Vi var långt fram och var helt säkra på att vi skulle komma någorlunda långt fram på konserten. Vi köade från halv åtta på morgonen till sju på kvällen. Det var ett helvete om jag ska vara ärlig, vi frös, folk skrek, trängde sig, och fuskade med sina könummer, det var bråk osv. Dock gick jag och pratade med lite folk om att vi fick göra något för att folk hela tiden trängde sig, det var inte rättvisst! Så till sist delade dem in oss i grupper, 50 i varje grupp(endast de som stod långtfram) Så då blev det bättre. Danska fancluben hade nollkoll.. De sista tre timmarna hade alla packat ihop sig, så ingen satt mer , så vi stod upp i tre timmar, sen den sista timmen stod jag och Paulina endast i tunna tröjor. Vi hade fått turen att hennes kompis kunde hänga in våra jackor på sitt hotell, så vi inte behöve mecka med garderoben inne i arenan så vi kunde springa in direkt, men fyfan vad vi frös, jag trodde jag skulle avlida, jag har aldrig frusit så mycket förr! Innan på dagen hade det snöat en massa och regnat vi var redan förfrusna! När vi väl kom in i arenan, så hade vi turen att vi kom in i den första dörren, han som tog biljetterna tog oss tidigt, vi sprang in till arenan, och där, ja.. VI KOM LÄNGST FRAM! Så jävla bra, fyfan vad nöjda vi var! Att det var ett helvete att köa,  men det var verkligen inget man tänkte på då, inte sina isbitar till fötter heller! Det var helt klart värt det.

Mer om konserten i ett annat inlägg, men jag kan ju börja med att säga att det var underbart, över mina förväntningar (och jag hade högaförväntningar) det var helt enkelt obeskrivligt! Så nu ska jag hoppa in i duschen, ganska ofräsch är jag.. Dock pigg för att inte sovit på två dygn haha! v



5 HOURS

JAG FÅR SMÅTT PANIK!!

Har blivit nervös, stissig och har fått världens underbaraste känsla i magen. Jag sticker hemifrån om fem timmar, under tiden ska jag hinna med att platta mitt hår ( med den sämsta plattången någonsin!) Packa, göra lite baugetter som jag kan ta med mig, sedan sminka mig. Dock väntar en nybakt pizza på mig right now :)
Okej, idag, IDAG kommer jag att få höra de låtarna jag lyssnar på LIVE 20.00 - Tom's vackra gitarr , georgs intensiva bas, gustavs balla trummor och BILLS SILKESLENA RÖST. Kommer bli underbart. Tänk er att ha väntat i tre år på detta, äntligen är stunden kommen!! Nej nu jävlar får jag ta tag i saker här, annars kommer det sluta med att jag glömmer själva konsertbiljetten hemma, not good!
Hörs på tisdag då en lycklig emilie uppdaterar på nytt med en massa minnen + videos/foton. v


RSS 2.0