mina nya bebisar

Lycka lycka lycka, TOTAL JÄÄVLA LYCKA!
Mina skor kom idag och emilie blev gladare än gladast! Mycket snyggare i verkligheten och jag är förälskad. Eller nej, det är mina nya bebisar!



Har inte visat dom andra skorna jag fick hem förra veckan.. dåligt! Men här kommer dom :)



Förlåt mina andra skor, men dom svarta måste jag favorisera ett tag nu (haha störd)
Nu ska jag återgå till mitt plugg..
puss

Måndag

  • Skola
  • plugg med rebecca
  • middag
  • plugg-sova

    Prov i historia imorgon, känner att allt sitter nu! Imorgon blir dagen återigen förstörd av allt plugg jag har, allt ska in innan veckans slut!

Puss


helgen

  • Fredag:skola sen frisören, slingade och klippte
    fika på mezo med denise,lisa, danijel & branko.
    drack för mycket kaffe vilket resulterade sig i att jag somnade sex på morgonen.
  • Lördag, vaknade klockan nio (sov i 3 h) åt en stor och god frukost med familjen sen så höll jag utkik efter posten, min skor kom inte, så dom kommer väl imorgon då (LÄNGTAR). Somnade sen klockan ett fram till fem. Packade ihop massa saker och begav mig senare till denise. Vi gjorde vid oss och förfestade hos henne och begav oss senare ner till stan, mötte upp lina. Träffade sen danielle, kajsa och julia som också skulle till gg som vi. Efter gg så blev det kebab house sen bussen hem till denise.
  • Söndag, vaknade vid två, tog bussen vid tre tiden, har ätit en riktigt god middag med familjen, är skit mätt. Ska bada snart sen kolla på slumdog millionaire. Kommer antagligen somna till den.


    Bilder m.m kommer förhoppningsvis in imorgon
    puss&godnatt




ops..

HA, jag beställde dom :D faast, jag har 36,5 men jag beställde 37.5 .. thank God att det finns inlägg till skorna!
Nu är emilie glad igen.
puss

förbannad!

Gick precis in på nelly.se för att beställa ett par SKIT snygga skor,
dessa..


MEN DET ÄR JU SJÄÄLVFALLET ATT DOM INTE FINNS I MIN STORLEK..
och sååklart beställde lina ett par likadana (DIN *ITTA) haha nej, skämt å sido.
men fortfarande förbannad, det ska alltid hända mig på något konstigt viss.

något annat jag är än och vara förbannad är mätt, köpte en pastasallad på Alda's. (oh dom gör verkligen stans godaste pasta sallader).
Puss


15.30

Rebecca kom hit en stund, vi gick senare till stattena för att träffa lina och kolla på hennes ny permamentade hår, det blev riktigt fint! Har inte ätit ett skit i dag, och det resulterade i att jag smällde i mig en massa skitmat för ett tag sen, ack så dåligt! Jag har så jäävla mycket arbete framför mig att lämna in tills nästa vecka, det är nästan att självmord är det självklara, haha skämt å sido! Men jag har iallafall bestämt mig att ta tag i skitet nu så man slipper gå runt med en tyngd av arbeten. Wish me luck haha,  jag lär behöva det..

torsdag

Veckan har flygit förbi känns det som..

Igår var det årets event, hela skolstaden samlades i idrotts huset och kollade blandannat på finalen i fotboll mellan olympia och nic. Olympia tjejerna vann mot nic's och nic's killar mot olympia. Senare var det några killar som klättrade på vägar osv sen dans. Lina och rebecca hängde med sen till posten för att hämta ut mina skor som kom igår. Fyfan va dom är höga hahaha! Håll tummarna för att jag ska kunna gå i dom haha. Dom är så mycket snyggare i verkligheten också! Idag så kommer rebecca hit snart, snacka osv. Sen så ska jag sätta igång med lite arbete sen gå och lägga mig tidigt, är förjävla trött nu förtiden..

puss

Dagens vill ha!


Topp/korsett - topshop
Svarta jeans
Skor- nelly.se

Jag har helt bestämt mig att denna outfiten kommer tillhöra mig inom en snar framtid! Aldrig har jag fallit för rosa, men skorna ändrade mig. Ett par färgglada skor tycker jag man kan få ha.

TISDAG

Vaknade upp vid halv nio tänkte vafan? Jag hade försovit mig, så jag missade första lektionen..
Slutade vid halv fyra, haha hade jävligt roligt på idrotten och historian haha kommer inte säga varför det är för sjukt haha.
Träffade lina och vi gick till frisören för att beställa tid osv. Kom hem av att min mami hade köpt ett par såna latex eller vafan det heter, såna strumpebyxor som jag letat överallt efter TAACK!

Jag fick ju såklart skuldkänslor, jag och min mamma hade bråkat igår, så jag beställde ett par skor på hennes namn till mig ( ja jag vet, jag är en elak dotter).. för att jävlas.. jag förklarade för henne men hon sa inget haha bara att det är bra om jag säger till innan jag beställer något på hennes namn haha. Så förhoppningsvis kommer mina skor imorgon eller på torsdag :)


Nelly.se - 299 kr

Enkla men söta, något jag behöver. Och hallå? Dom är helt klart värda 300 kr dom gick på, om några dagar ska jag beställa ett par skor till (två om mamma är på bra humör) haha love shoes!

________________________________________________________________


Till något annat, känt någongång att du nästan får en panikångest över allt du gör? Allt är liksom fel, och ja man blir snurrig i huvudet och vill bara lägga sig ner i sängen och trycka sitt huvud mot kudden. Fattar inte vad det är med mig, men på sistonde har jag känt ångest hela tiden, över dagens läge, framtiden och det förflutna.. allt bara snurra på mig i huvudet. Haha verkar som om jag har fått en skruvlös när jag läste det översta för mig själv, men det är ju faktist så det är. Jag kanske borde sluta bry mig så mycket om allt annat runt omkring mig och börja bli lite mer snäll mot mig själv.. Visst jag har kommit över det här "ohh tänk vad alla tycker om mig" haha i dont give a fuck, människor får tycka vad dom vill, vi har en slags tendens att alltid dömma folk vid första ögonkastet, eller vid första mötet.
Ibland blir jag så jävla förbannad för jag kan inte klura ut hur visa människor fungerar, hur fan tänker dom? Hur fan kan man agera på något sånt sätt? Jag vill ha kontroll på något sätt, kontroll över mig själv, jag har inte haft det på sistonde vilket är jäkligt tråkigt eftersom jag inte har lust att träffa någon, jag har mest lust och sitta hemma med mig själv, tänka och klura ut vad fan detär  som bekymrar mig så jävla mycket? Men hallå, jag är inte den enda som känner så.
_________________________________________________________________


gina tricot - 149 kr



Jag ska fortsätta skriva och träna på mina tyska glosor nu, 200 glosor ska jag kunna till på torsdag, ja och mer såklart.. tyska proven är inte allt för roliga.
Puss


Jo jag lever..

Har helt enkelt inte pallat skriva någonting nu i helgen. Helgen var iallafall as rolig, mycket bra. I söndags blev det thai mat med la familia sen efterrätt chips n dipp HAH, fetto. Iallafall idag blev det skolan, sov morgon idag, skönt som fan. Ska alldeles strax äta middag med mamma sen träffa lina och elise:) Kommer uppdatera lite mer om helgen osv när jag kommer hem, nu pallar jag inte.
Puss

freedag

äntligen! Igår så var det skola, slutade vid tio i två och träffade lina bumbi och jonas. Vi tog en runda till rosengården för att kolla lokal, tyvärr fanns det ingen till uthyrning så allt detta med lokalen blir nästa vecka förhoppningsvis. Haha kul var det iallafall bumbi och jonas ja dom är två roliga filurer. Kom hem senare åt osv, fick tyvärr inget plugg gjort. Vid halv tio gick ja till statoil och träffade en pokemon och hans vän ahahh.
Kom hem senare och läste lite i matteboken.

Idag: Skola, hade matte prov, fyfan har nog aldrig gått så dåligt :P Men jag hade inte plugga, (DÅÅLIGT)..  Hade sedan musik, RÖVA BRA. Vi har kommit upp på en högre nivå nu känns så jävla bra :D Och som alltid var vi skit bra hahah (skryt lite jaa) .. Och nu e jag hemma, kvällens planer är fortfarande osäkra, men det kommer väl upp något, nej nu kurrar det i magen så jag ska ta något att äta.
Hörs puss

Onsdag

HA! Vi hade som sagt inställd engelska, men så hade vi typ vikare men ingen kom  HAHAH, utom oarda och hon e så snäll så hon skrev upp mig på sån lista så jag ej får frånvaro muhaha. Sen så var det svenska i tre jävla timmar, ja men vi gillar det! Slutade sen tio i två stack till kunskap och väntade på lina, i en jävla halvtimme..
Träffade elise och vi snackade en snabbis, <3 Sen kom Lina och vi stack hem till hennes daddy och soolade, haha ovanligt. Sen så stack vi hem till mig och jag åt osv, gick ner till stan (älskar vädret just nu måste jag säga) och så träffade vi emilia och emma sen så sa jag hejdå osv och gick hem. Har återigen läst 50 sidor i boken, kommer nog läsa ut den idag, NO! Det är ju den sista. Imorgon så blir det solning igen haha gud, gratis solning :D Linas pappa äger ju svea fireworks haha.
Nej nu har jag precis duschat och ska smörja in mig sen läsa sedan däcka så jag kommer upp imorgon.
Puss


Tisdag

Så jävla stolt jag är igentligen! Vaknade klockan åtta på morgonen fick panik för jag börjar ju halv nio. JAG KOM I TID ÄNDON, HA!!
Tyska första lektionen, vi gjorde typ inget speciellt. Därefter idrott ,samhälle, historia sen slutade vi. Mötte lina vid lasarettet och vi stack hem till hennes far. Solade hehe, sen så typ åt osv. Stack därefter hem till mig och nördade oss. Hon tog bussen för ett tag sen och jag har käkat med familjen. Fick också ett par svarta converse av min syster idag så snäällt ( hon beställde fel storlek, min storlek, så hon får beställa nya) så istället för att skicka tillbaka dom fick jag dom hah. Det var väl icke så illa.

Måste verkligen plugga, men vill igentligen bara läsa ut min book! Läste 150 sidor igår HAHAH, fyfan vilken nörd jag är, men som sagt, det är såå jävla bra. Nu ska ja nog ta min bok och läsa sedan plugga :)
Puss

Måndag

Måndag snart avklarad!
Började vid kvart över tio, kom dit och så var såklart samhällen inställd, FAN JA KUNDE SOVIT! Ja shit same liksom. Hade iaf håla med jullan och becca. Sen hade vi musik, uppspel på låten yellow-coldplay, FAN VA JA E BÄST. haha ursäkta men min grupp var så jävla bra! Längtar tills fredags då det är vår nästa musik lektion, ska börja med ny låt :)

Ja sen så hade vi naturkunskap, stack ut och gjorde oss ett eget ekosamhälle haha rätt roligt. Slutade halv fyra, stack till biblioteket med rebecca, lånade tredje boken, aaahh!! så stack direkt hem in i badet och läste (Jag läser typ bara när jag badar och innan jag ska gå och lägga mig) RÖVA BRA ÄR BOKEN. Precis som den första och den andre! Just nu e ja pisse hungrig och vi ska strax käka, senare ska ja plugga lite, göra klart saker i svenskan sen en nyhetsbevakning. mkt braa.
hörs sen
puss


helgen

Fredag: Skola fram till tio över två (vi hade ingen musik, FAAN, älskar musik lektionerna). Stack till lina och träffade filip utanför vi stack upp till henne, så solade jag sen så stack jag och lina ner till stan. Mötte upp cecilia och tog en fika med henne på mezo, as trevligt! Jag och lina tog senare bussen hem till mig, tog det lugnt osv. Vid nio tiden åkte vi ner till stan för att träffa smith, johan, filip, hanna, sofia, denise och lisa :) Åkte över till vårt grannland haha, hade trevligt där sedan in till helsingborg igen. Jag och lina träffade bumbi och jonas, hahah så jävla roliga dom e :D Käkade kebab sen stack jag och lina till lina, sov där.

Lördag: Vaknade alldeles försent, vid fyra typ. Linas mamma körde mig hem så pluggade jag, duschade osv. Stack senare hem till denise, mös käkade godis osv. Fick sen för oss att sticka till bårslöv till bruer, lisa hängde med också. Sprang som idioter till bussen, sen i bårslöv kom vi vilse haha, inte bra! Kom iallafall fram till bruer, riktigt roligt, flabba som fan :D Vid tre tiden kom pontus och hämtade oss ända från höganäs, så jävla snällt, tack! Så var vi i höganäs ett tag sen körde dom oss till laröd sen :)

Söndag: Vaknade vid elva av att lina typ ligger på mig haha. Tog på mig osv och tog bussen. Kom hem för inte så jätte länge sen och är i stort behov av att plugga, men paaaalllaa, men måste så ska lägga mig i badet och läsa lite, BRA BRA! Sen så ska ja bara mysa, helt död. Kolla film med la familia sen ;)

Orsaken till att jag ej uppdaterat är kanske för att jag har varit för lat nu på sistonde, ajaaa.
hörs puss

fetma och kärlek

JAG ÄR FETT FET.
jag har tryckt i mig inte en, inte två, inte tre, inte fyra, UTAN FEEM MUNKAR
FATTAR NI??????????? och snart ska ja käka varma mackor som min mamma gör nu :D HAHAHAHAHAHHA ja skämtar inte. Men jag har vissa såna dagar..

OCH JAG ÄÄÄR, jätte förälskad i Hugo, han som är med i den rätte för rosing, HAN ÄR FÖR UUNG, HALLÅ? han e 19 och hon e 35, han passar mycket bättre med mig! Hahah, hugo e fett sexig och jag har planerat att han kommer bli en av mina framtida män hahha. Johan som också är med där (han som sover hela tiden och gör ingenting) jo det är linas man.
NUUU ska ja kolla tv och feta upp mig och tänka på hugo, WUUNDERBAART
puss

bio

Då är filmen bokad, friday the 13th! Ska bli roligt och se denise pissa på sig ;)
Till vårt sällskap kommer även marcus och patrik. mucho treevligt. Vi ska hämta ut biljetterna klockan 21.00 och bion börjar 21.30. Innan dess ska ja och denise ta en fika på mezo!

klockan är snart halv sju och jag sitter fortfarande i min blåa morgonrock, icke så bra!


Fett cool var jag igår! Med ett par hängiga byxor, adidas tröja och ett par converse!
Idag blir det väl något mer mindre coolt, vi får ju allt se.
Nu jävlar i de ska ja ta ett fett coolt bad mina  coola vänner, HA DE COOLT!
hehe

YESTERDAY

Igår så hade vi  överasknings tjejmiddag för lina, (hon fyllde ju år i onsdags) GRATTIS <3 Hon blev iaf jätte glad osv, så de va skit kul : ) Vi käkade tacos, som ja och elise hade kämpat och få till haha ;) vi hade skit trevligt. Vid tio tiden tog vi bussen till bd, ja elise lina och caroline va där bara ett tag, vi stack till stan och ja stack hem mår fortfarande inte bra till 100 % och vill bli frisk nu nu nu nu! Riktigt längesen ja var så sjuk..

Somnade gott vid tolv tiden iallafall vaknar sedan upp av att mami gjort te till mig vid elva på förmiddagen. Gotti! Ska alldeles strax plugga lite (ja e seriös) sen så ikväll blir det bio med denise, myycket mys! Längesen man var på bio, senast var nog i december på lussevakan, hehe.

Bilder från igår kommer såklart upp under dagen :)
puss
ps förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har som sagt inte mått så bra ds

sjuuk

MÅR FÖRJÄVLIGT.. trots detta tvingade jag mig själv till skolan, men jag mådde bara värre så jag skippade sista lektionen och drog hem, däckade direkt!

Jag har läst igenom era komentarer för tävlingen, det var SKIT SVÅRT, men det finns tyvärr bara en vinnare.
Vinnaren blev en Johanna, så kolla din mejl! :) Såklart kommer det fler tävlingar, så det är bara att hålla utkik :)

ooh va ja mår, jag ska lägga mig igen.
puss

sjuk, sjukare, sjukast?

I lördags var jag sjuk, i söndags var jag sjukare, nu är jag sjukast. Mår kasst och knarkar ipren och hostmedicin.. Trots detta tog jag mig upp till skolan idag men sen gick jag direkt och la mig när jag kom hem och jag mår verkligen inte bättre :/

Har verkligen ingen ork eller lust att utse en vinnare i min tävling, det kom ju så många fina och bra komentarer så det får bli imorgon när jag förhoppningsviss mår lite bättre.
Nu ska jag lägga mig igen
Puss

söndag

Igår var trevligt. Jag, denise, lisa och mikaela var hemma hos denise. Vi drog senare in i stan och träffade på en massa goa vänner, sedan hamnade lisa i bråk (med en kille) ajaj, inte så bra. Men aldrig har jag sett en tjej som slått ner en kille, och han var tio gånger större än henne, lite komiskt :P Stack senare hem till denise och sov där.

Idag blir det släktmiddag eftersom min pappa fyller år, grattis! Så kommer vara trevligt med god mat. Senare har jag tänkt att plugga och bara ta det lungt det är ju trots allt en söndag.


Gårdagens
Skor: hel vita converse
Jeans: tiger of sweden
väska: från sunny beach
tunika: soaked in luxury

blus: gina tricot

jacka: gina tricot


RSS 2.0