London

London är underbart! Över förväntan!

De senaste dagarna har vi sett en stor del av London varit på fina och exklusiva klubbar, festat och haft det allmänt fucking amazing, shopping har vi också hunnit med!

Onsdags stack vi till movida där vi festade ett ganska bra tag med go house musik, eget bord, typ vip på vip vilket var as nice! Massa skumpa, drinkar och galna människor gjorde det så jävla roligt! Slutade med att ja och julia stod upp på sofforna och dansade (vilket alla andra också gjorde till slut) Efter det stack vi till en annan klubb, vilket där också innebar att man måste stå på en lista eller köpa ett bord för 15.000 i och med att magda känner en massa promoters kom vi in där, sepe kul där också, clowner överallt och massa dansande brudar i glasrum osv! 

Torsdags var vi på aura, vilket började med en vip middag sedan fest, jätte glassigt ställe och skit roliga människor, man kunde verkligen släppa loss, lite senare mot natten dansade jag med en salsa lärare över hela dans golvet haha wuhu. Vi stack senare till den andra klubben vi också var på i tisdags och där blev det mer dans o skumpa!
Folk är helt crazy varje gång någon beställer in en flaska eller en massa shots kommer värsta tomteblossen och alla bara wuuhuuuu typ haha as kul.

Igår var vi på en jätte fin bar och drack lite såg den jätte dyra delen av london och bara njöt.
Ikväll blir det fest på LUX och sedan någon efterfest på en annan klubb. AHH fan vad allt är bra här, vill inte hem!
Innan idag var jag och julle och såg big ben, (så big va den inte haha ) var i hyde park och mös och var allmänt turistiga.
poss löveee life
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0