28 januari

Skolan gick brabra. Slutade tidigare (eftersom historian var inställd) Så sista lektionen var svenska, och ja.. VI HAR TRE TIMMAR SVENSKA PÅ ONSDAGAR. dö.. Okej svenska är roligt osv, men TRE TIMMAR? Ingen pallar fan sitta och lyssna på samma bullshit i TRETIMMAR, en och en halv är lagom, men fan inte det dubbla.
Ja i tre timmar satt vi ner och lyssnade när björn filosoferade om både livet och den nya leverpastejen (som tydligen kommer ut i maj) Ja fråga mig inte vad vi håller på med i  svenskan, för ja fattar inte det heller.. Var femte minut "MINA VÄNNER, RESPEKTERA DOM TICKANDE SEKUNDERNA SOM ÄR KVAR"  jaaaa.

Idag kom det upp också att jag inte börjar halv nio imorgon, utan halv ett! Både geografin och min tyska är inställd maha :D Så det är bara naturkunskapen imorgon. Ja jag kom hem efter skolan, gjorde mig en frukt skål sen titta tv. Strax kommer modern min hem, vi ska ner till friskis vid sex tiden, köpa kortet sen kör jag direkt, ett pass med elise. ( bra då kanske jag också lyckas bränna bort dom jävla pralinerna jag frossa igår?) Ja men det är bra.

Min katt till idiot ligger på min säng och det betyder att jag måste byta lakan IGEN, han fäller som en dåre.Annars har jag inte så mycket mer intressant att berätta, eller ja det ovanstående kanske inte heller är så intressant =)
Nej nu ska ja luringa sen packa vänta på mor sen ner till friskisss, wish me luck haha!
Puss

27 januari

faan, jag har ju inte skrivit på länge haha :D

Iaf, i helgen hade jag så roligt man kan ha det! Smith fyllde arton så ja lina och elise stack dit, bjöds på dans med mera, mycket skoj :D Vid fyra tiden så hade vi vår luddistimme, HAHAH, aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv, och jompa ja han påminnde oss var tionde minut att vi var sjuka i huvudet :D jaja.

Lördags blev till smith igen. Skoj, sen så till linas vän sen hem och sov i linas BÄDD med elise och lina hon själv hah. Vaknade runt tre tiden på söndagen och tog mig hem, duschade städade osv. Måndag: Ja skolan, fyfan schemat är TO DIE FOR. Slutar halv fyra varjedag :( men musik på fredagar sista lektionen och fyfan, spelar trummor då, RÖVA KUL. Dom andra spelar gitarr osv, men ja trummor för har lite kunskaper sen innan vetni ;)

Idag så blev det skolan här också, började tio över tio. Slutade jaa, halv fyra. Gick hem åt sooup, sen träffade lina. Ja vi skulle sola, men sen sa lina "men min pappa är inte hemma?" DUM ASS. haha, så vi gick ner till stan och köpte luringar. Kom hem kollade sex and the city och har vikt lite kläder osv. Ska snart börja plugga, redovisning av låt på musik. Min är dead and gone - justin timberlake ft T.I  . röva bra..
sen tyskan också, fan åthelvete med tyska haha. I helgen är planerna planerade :) Mys på fredag med mina kissar sen lördag e de födelsedagsfest. Mucho,mucho. Söndag kommer tillbringas med min samhälls och min historiebok, fint sällskap!

Lovar er, har hittat lite nya obsessions.. keso, gula tomater och sån konstig knäckebröd, bäst. Kalorisnål och gott, finns inget bättre.

Jo ja och mina kissar ska ju BANTA, så vi går på en diet som förbjuder det mesta. Vi har gått på den cirka två veckor. Men jag, emilie, smällde i mig en chips påse och dipp, det satt fint! haha. Imorgon blir det ner till stan och köpa det jävla gymkortet för 3 jävla tusen. Fan vad det kostar att man ska bränna litta fet. Men så e de. Har ni tänkt på det? När ni går i affärer är dom feta sakerna så mycket billigare än fullkorns saker samt kalorisnåla. FAN VART ÄR VI PÅVÄG? Om tio år kommer ju alla se ut som rullstolsfetton. Men icke ja min vänner, friskis&svettis hjälper mig på den fronten ;)

Nu värker det i fingartopparna så jag ska väl börja plugga nu..
Puss



luddis, haha!

17 januari

Vaknade vid ett tiden, städade mitt rum osv. Sen tog det lugnt.

Igår blev det mezo med lina, innan dess var jag först hos elise sen matilda, sen i stan träffade jag emelie, emilia och alla dom  :) sen väntade jag på lina och hade sällskap av julia och michell, skoj. Efter en halvtimme kom lina slida. Vi stack till mezo och åt, VRÅLHUNGRIG! Efter en och en halvtimme var vi klara och gick ner till knutpunkten tog bussen till kopparmölle till filip som fyllde arton, grattis :) Jag satt mest och tittade på när alla var packade.. så jag skrattade rätt mkt. Vid ett tiden drog jag mig hemåt och nannade gott.

Idag så ska ja lina elise och bella :) till simon, som även han fyller arton ;P Men tror det blir en kortkväll, vill vara hemma senast ett, ska upp tidigt på söndag och plugga osv. Emilie måste ju ta hand om skolan ;)
Puss

16 januari

tjaaaaaaaa
skolan idag, sov morgon, gillar vi :) Hade sen engelska sen matte, sen baaj. Sprang hem och läste i min bok! haha nördigt va? Men ja älskar den och kan inte sluta läsa.
Efter 30 sidor sjöng jag och dansade till the duck dance samt simarik och sekerim benim. jaaa vi gillar de! DUCK DANCE.

Ikväl blir det antagligen mezo. Men först måste jag tilläga att elise zetterberg är en sköldpadda, hon tänker och agerar som en sköldis. JÄVLA LAT UNGE. ja de va de. Nu ska jag ta min dagliga medicin sen kanske dansa the duck dance eller läsa igen? hmmmm.

puss

can't hold us down

So, what, am I not supposed to have an opinion?
Should I keep quiet just because I'm a woman?
Call me a bitch 'cause I speak what's on my mind
Guess it's easier for you to swallow if I sat and smiled

When a female fires back
Suddenly big talker don't know how to act
So he does what any little boy would do
Makin' up a few false rumors or two

That for sure is not a man to me, slanderin' names for popularity
It's sad you only get your fame through controversy (So, so sad)
But now it's time for me to come and give you more to say

So, what, am I not supposed to say what I'm saying?
Are you offended with the message I'm bringin'?
Call me whatever 'cause your words don't mean a thing
Guess you ain't even a man enough to handle what I sing

If you look back in history it's a common double standard of society
The guy gets all the glory the more he can score
While the girl can do the same and yet you call her a whore
I don't understand why it's okay,
The guy can get away with it, the girl gets named
All my ladies come together and make a change
And start a new beginning for us, everybody sing'

idag hade jag typ GIRLPOWER dag.. därför all denna text osv.
FAN VA BRA MIN BOK ÄR, nuu ska ja gå och läsa mer,
puss

just det, låten. Christina aguilera ft lil kim - can't hold us down

15 januari

typ, tjaaa.
vaknade för en stund sen, skööönt. Skolan idag endast en lektion, där vi hade geografi prov, gick ganska bra fick svar på alla frågor iaf! begav mig sen hem och däckade direkt. Idag så blir det plugg och så, så man inte behöver göra så mycket i helgen, samhällsprov på måndag. Kommer gå bra, kan det mesta vid detta tillfället. Lovet har jag för mestadels umgåtts med lina och elise, hittat på en massa rolig saker :) haha. Imorgon är det fredag, sovmorgon (svenskan är inställd). Nästa veckan börjar det nya schemat a.k.a helvetet. Börjar halv nio varje dag och slutar halv fyra VARJE DAG! fick en chock när jag såg schemat igår, det är lektion på lektion på lektion, ingen rast ingeting. Så vårterminen kommer ju bli lite hårdare, höstterminen var jävla skön, slutade halv två och sånt. Men dom säger ju att olympia har en skön termin sen en hård. Men jag klarar mig :)

Tänkte skriva av mig också, typ om idioter igentligen. Alla har träffat på dom, alla känner säkert någon som beter sig som ett SVIN. Fan va jag är trött på folk med fördommar, folk som tror dom vet allt om livet (trots att dom bara är 16-19 år) ni vet inte ett skit om livet, jag vet inte heller ett skvätt. Folk som anser dom vet allt, hur människor fungerar, hur killar och tjejer fungerar, BULLSHIT! NI VET INGENTING. och jo det tredje, personer som tror dom kan göra vad dom vill med andra-såra andra. Vilket jävla liv säger jag bara, gå till skolan och plugga så kanske du kommer bli något, kanske flytta från den jävla hålan du bor i, eller ditt mål kanske är att jobba på ica? Jobba tolv timmar om dagen och få en månadsinkomst på max 10 000 kr? kämpa? för du inte pallade gå till skolan. Nej du hade andra saker för dig, gå runt och lura folk, så jävla mycket. Jag säger till er en sak, aldrig har jag skådat eller mött en så stor myttoman som denna personen, allt är lögn, eller ja för och efternamnet är väl ändon sant tror jag. Men allt annat? bullshit,bullshit. Om jag tänker efter tycker jag synd om personen, vart ska din väg leda till? Det syns tydligt att du inte tar vara på livet. Men nu har jag slutat bry mig, det är inte min ensak längre, jag har mitt eget liv och ta hand om, på det bästa sätt jag vet! Inte se efter någon annan som tror allt kommer på en silvertallrik, nejnej detta är 2000-talet om du inte är paris hilton och kommer från en medelklass familj får du kämpa lite för din sak.


Och killar? Vi hade en tjej/kill dag i tisdags med skolstaden. Det stämde in rätt så mycket på vad jag tycker, men som sagt man ska inte dra alla killar i samma kam. Vissa är ju faktist snälla och har inte något problem med att vara det. Men andra killar beter ju sig som svin, tror dom äger allt och alla, "WOOW, FYFAN VAD DEN SNUBBEN ÄR COOL, HAN HAR LEGAT MED 30 BRUDAR" coolt? Det är ju förfan äckligt, respektlöst :s men tyvärr kan ni inte kalla dom för slampor. Ord som hora, slampa, bitch, slyna.. det är ju ord endast riktade till oss, tjejer. Det värsta av allt, dessa idioterna drar ju samma repliker? så smarta är ju ni inte? Nej men det jag vill ha sagt, vafan ska killar inte bli kallade för horor? slampor? Har absolut inget emot killar om det låter så, men jag har emot vissa killars beteende. Hur moget är det? Att sitta och skryta om sina "ALLA" tjejer, det är ju egentligen bara äckligt? Vilken tjej vill ha en kille som har varit med ALLA? det är ju förfan som en i mängden. En sak har jag lärt mig än så länge i mitt 16 åriga liv, lita aldrig på någon fören du ser dens riktiga sida, detta gäller både killar och tjejer. Alla har ju en mask först. Har jag med, jag visar ju inte hur jag är och hur jag beter mig första gången jag träffar en person. Tyvärr brukar det gå sakta för folk att verkligen visa vem dom är, och vissa brukar ju ha en hobby, ja att ljuga, dom tycker det är rätt så roligt och ljuga. Men jag har lärt mig att se igenom en person, lätt var det inte, men jag fick ta till visa åtgärder, men nu ser man kristallklart iallafall. Även om jag hoppas att jag ALDRIG i hela mitt liv kommer träffa denna personen igen, så kommer jag tyvärr säkert det, men undvika får jag göra då.

ja haha, det var emilies tankar det. Känns faktist bättre nu, detta var fan som terapi hahaha, spar på pengarna gå inte på terapi, skriv av er i en blogg haha! :D Äh, vet ni vad? Jag ska läsa min engelskabok nu, (som jag konstigt nog har längtat efter hela dagen) sen så läsa igenom samhällen. Skriver säkert imorgon också, eller så kanske jag till och med visar min nya obsession, SHOES, har hittat världens vackraste!  haha aja,
puss

2009

har legat och "softat" hela dagen med ELISE. Den årliga bakisdagen.. det ända jag pallar med att bjuda på är lite pics.. såå enjoy!



















godnatt

RSS 2.0