rubrik

Jag har tänkt en del, eller ja, väldigt mycket. Jag tycker om att tänka mycket och visst kan det vara jobbigt ibland för mig själv. Jag är väl inte så jätte duktig på att uttrycka mina tankar om vi säger så, därför är det ingen ide att ta upp mina tankar här.

Helgen - underbar - sovit - utgångJa jag har tänkt ut också på vad jag ska göra med mitt liv. Äntligen har jag ett mål, något jag kan kämpa för. Det är allt ni får veta.

nu, ut med emelie

återigen -ja jag är ett psykfall
baj


neein

Skola idag, gick bra, dock är mina mentorer lite sådär halvdryga, roliga ja, men de är de enda som skrattar åt deras skämt haha. Ja iaf så har jag väl hostat 150 gånger idag. Sen tror alla att jag har fått svininfluensan. HALLÅ DET ÄR EN JÄKLA FÖRKYLNING. Fått alla våra böcker osv idag, skoj. After school gick jag hem och sov. Sov typ tre timmar inatt pågrund av hostan, yey..

Jag är rätt glad, ska byta ut mitt jävla språk till en annan kurs, faaaan ska jag med tyska till?! bara för att jag hade värsta obsession över tokio hotel, daaamn.
Dansen börjar också nu, JA! så jävla niiiiceee.

Ja livet verkar ju väldans positivt. Dock är jag väl lite halv förbannad över en sak, men det behöver vi ju inte faktist ta här. Jag vill typ ha vinter, vet inte varför.  Kan man köpa vinter och en pojkvän på tradera må tro? typ 2 in 1
HAHAH, skämt å sido. Pelle, ta inte illa upp nu.

äh, ja e för jäkla rolig.
hejdå


Dagens ilandsproblem

1. Jag jobba idag och det var fett tråkigt
2. Min mamma har köpt världens obekvämaste toalett papper, jag får skavsår i röven..
3. Min katt beter sig som ett spädbarn. Skriker ( ja hon kan det ) hoppar på min dörr och tvingar mig klappa henne och att hon får sova med mig.
4. Om jag ska vara ärlig, är jag ganska pank..
5. Jag tror jag blivit kär i bill igen, fan..
6. Jobbar imorgon, tolv timmar på torsdag, skola på fredag, sen jobb på kvällen, borde jag vara glad?
7. Slut på spontana äventyr på vardagskvällarna (sommaren kommer till sitt slut)
8. Andra världs kriget har spökat på mitt rum
9. Elise åker till kina snart
10. Att skolan börjar betyder att jag måste samla/plocka ihop mina hjärnceller så att jag klarar av att plugga igen
11. Jag måste börja träna igen ( jag orkar inte ens gå upp från sängen )
12. Jag saknar min syster
13. Jag är celibat och kommer fortsätta vara det tills någon friar till mig ( vilket antagligen bara min katt är villig till att göra )
14. Jag har fortfarande inte utfört min plan. Utrota alla hemska, egoistiska, dumma människor som TYVÄRR trippar runt här på vårt tellus.
15. Jag har fortfarande inte vunnit på triss..

JA

Nu är jag faktist glad (haha). Fick hem ett par väldiga najsiga skor, klädd i mocca och killklack :D JA. men dem var ju lite högre än jag väntade mig. Men trots allt kan det vara bra för mig eftersom jag är en liten kortis.

Pallar inte fotta dem och lägga in de blä. Ska till malmö på lördag och lyssna på bra musik och socialisera mig med okända människor. Och nej jag ska inte åka dit själv, jag har ju faktist kompisar (visste ni inte VA?).. så det blir väl bilder där ifrån så får ni kanske syn på min skor. de är aaaaaaaaaas balla. Liknar lite de acne "bootsen" om nu vet vilka hehe, fast utan den fula snörningen, alltså mina är helt enkelt snyggare och särkerligen MYCKET billigare. Okej. förlåt. Jag ska sluta tjata om mina skor, men när jag väl börjar kan jag inte sluta.. puhu.
Orkar inte heller att min syster till bajskorv fick en tedbaker klänningen som från börjat kostat 13 000 till 300 från sitt jobb .!!!!!!!!  but still, i'm happy for you.
jaj
hejdå

en dag

Igår blev mycket lyckat. En mix av avskedsmiddag (för elise hon ska till KINA) och kräftskiva. Dock gick jag redan och la mig vid halv tolv, fast vi började ju redan klockan fem! När man har jobbat 7 dagar non stop så kommer tröttheten när man äntligen är ledig. Hade min nya jones + jones klänning, älskar den. Dock var den ju liten kort för min smak, men vi var ju bara tjejer :)

Så nu är jag på jakt efter mina ormbyxor/leggings. Så grymt snygga och så grymt coola. VILL HA. till min svarta kavaj, ja ja! Fast elise tjatar att jag inte ska handla något mer då jag måste spara till min kina resa, men vafan.. de ska jag ha.
I veckan blir det fett mycket jobb sen ska jag också hinna dra till malmö för lite party, återstår och ser hur det blir med det.

Får väl lägga in lite bilder här, börjar bli lite dålig med det..
baj

varför

min jacka är grön. GRÖN - HULKEN ÄR GRÖN, GRÄSET ÄR GRÖNT.
min jacka ska väl förfan då inte vara grön.

men den är väl fin endån. Välkommen till familjen miss gröna jacka <3
tycker om dig även om du är grön. Även om jag hatar grönt.
Men du är ju inte så grön, så jag behöver inte hata dig så mycket. Du är
lite kahki grön.

ja, jag är ett psykfall
baj

...

jag är djupt besviken..
efter en sån lång väntan.
svin, okej ni har inget liv eftersom ni är gjord av mocka och har klack
men ni kan ändon vara svin. Ni har svikit mig, BIG TIME.
jag vill ha mina skor, NU

RSS 2.0