..

palla, min mobil funkar inte alls, kan inte ens ta emot sms, hejdå mitt sociala liv.

ångest

ma gad, de e bal imorgon. Jag känner mig så vuxen, typ.. känns som om det var igår jag och matilda snodde sprit från våra föräldrar och blev fulla på gröningen. Dem gångerna vi smög in på tivoli när vi var femton, när ingenting togs på allvar. När vi SENAST fick vara hemma tolv men kom gem tre.Men nu står jag här, helt jävla blottad för världen, jag ska ta studenten, ingen skola, ingenting. FAN SKA JA GÖRA? Sommaren kommer kännas som ännu ett till lov, sen kommer september, då tror jag ångesten kommer kicka igång på riktigt. måååste flytta, måååste hitta högskola, vill ja bo i helsingborg? Vill ja bo i sverige? vägrar få svensson liv, vägrar få hund, volvo och två barn. Vill resa, träffa nya människor, sova under stjärnorna, tälta i en regnskog, hoppa från ett flygplan, hoppa bundyjump, träffa tarzan ja vill göra aaaaaaaalllt. ångest


next

Fan för mig själv, att jag aldrig lär mig att jag inte kan dricka kaffe halv tio på kvällen. Kommer aldrig somna!
Iallafall så leker livet, alltså bokstavligt talat, fyfan vad bra allt är! Om en vecka är det balen, vi drar till stockholm, jag fyller nitton och slutligen, JAG TAR STUDENTEN!! Herre jesus maria säger jag bara. Under dessa veckorna kommer det vara väldigt mycket alkohol involverat! oh det vattnas i munnen på mig bara jag tänker på det. Fyfan vad allt är bra nu, fyfan vad jag mår bra nu!!

Nästa vecka kommer att bestå av plugg och massa jobb. Mån, tis, ons, fre lör, blir det jobb. HERLIGT, har ju inte jobbat en skit typ efter dublin. Oh på min student kommer mina två systrar ner också, lycka! <3


one

detta måste vara ett jävla skämt. Jag har idag lämnat in ÅTTA uppsatser, jag har typ åtta kvar, en tenta och två nationellt prov. HAHAHAHA skjut mig snälla?!
och fuck tysk grammatik, helt jävla seriöst.

kvar i något jag lämnat

Underbara dagar


jääävla skämt

Min vistelse i Dublin var FUCKING AMAZING, mer än jag hoppats på. Men där emot har jag även stött på den fetaste oturen, men samtidigt haft så jävla tur.
När vi såg steve angello (där han gjorde ett hjärta till mig och BJÖD MIG PÅ FUCKING SHOT) ja jag får fan och mig skryta om det. Så tappade jag min mobil, eller rättare sagt den blev snodd! Dock ringde jag den sen och den låg på andra sidan av stan haha tur i oturen alltså!
Igår när jag kom hem kom jag hem UTAN BAGAGE, för det kom aldrig, alla mina nya kläder, min balklänning, ja jag började grina som en fem åring. De ringde idag och den kommer till mig imorgon, TUR I OTUREN.

Nu när jag kommit hem tycker jag helsingborg är ett fett jävla skämt! Därför ska jag på måndag boka flyg till london.

RSS 2.0