BIG BAD WOLF

Dagen har bestått av cv skrivande, mat och musik. Den enda jag gjort idag är att ha suttit vid en dataskärm. Men det är endån söndag och imorgon börjar jobbsökandet på allvar samt en trip till en närliggande stad där vi ska fixa skattekort/bankkort m.m
So far so good typ. Jag känner mig dock instängd, från att ha varit uubersocial, varit ute hela tiden träffat folk så har jag istället blivit isolerad i denna lilla stuga. Å andra sidan med ett gott sällskap. Längtar tills jag kan jobba ihjäl mig, minst 220 timmar i månaden. Fan vad jag har saknat och jobba alltså!
Sen så saknar jag också alla vänner där hemma mamma cindy christer och min lilla pälsboll!
Men skit i det, detta blir bra. Tänker bara på alla resor och grejer ja ska göra efter Norge maaaa gaaaaad

HEEEY NORWAY

Nu ska ja faktist börja skriva lite om livet i Norge här i min gamla uttjatade blogg.
Så sjukt att vi alla faktist kom oskadda fram till sandefjord idag. Det var en lång resa dock. 07.00 gick vår buss ifrån knutpunkten mot oslo, därefter tog vi bussen till sandefjord. Efter att kånkat runt på våra jävla väskor hittade vi äntligen en ledig liten stuga, halv sju på kvällen.. lagom frusna. Tio stora väskor på fem pers.
Så nu ska vi iaf bo här tills över helgen tror jag. Imorgon blir det jobbsökande samt att söka efter ett boende som vi kan stanna på så vi inte yrar runder här som zigenare. Skit mysigt är det här också!!

RSS 2.0