jwau

allt e fint.
Onsdag - lyckaa !!
några veckor, syster (v)

nu tyska, blööeuis

haaaaaj

Idag är det fredag. Hehe skoj.
Idag har jag varit sjuk, ja jag mår bättre nu. Så om cirka en timme skall jag befinna mig på jobb! Blir dock en kort jobb-kväll idag. Efter jobb ska jag möta jullan och ta en fika på mezooo :)
Jag är igentligen dödsjuk ( NEJ JAG HAR INTE SVININFLUENSAN)  .. Men jag knapprade på några ipren innan så jag mår förvånadsvärt bättre nu! Wihu. Sen imorgon blir det jobb från 11.30 - 17.00 kom och ät lunch på olssons ;) Kvällen där blir det festligheter med julle and the crew. HAHAHAH fan va de lät mesigt.

jääjää. Inget mer har jag att tilläga än att jag saknar min syster och jag väntar tills du kommer hem<3
baj


okej, ja klarade det.

Jobb i torsdags - jobb i fredags.

I fredags sa jag
"Nej fyfan, detta var det jobbigtaste jag varit med om."

alltså vara på två stationer samtidigt i en fullsatt restaurang.

Men idag, kan jag ärligt och helhjärtat säga att denna dag, var ett rent helvete..

Igår kväll (fredag) jobbade jag två pass samtidigt. Hade hand om två "stationer". Det var rikitigt jobbigt, beroende också på att jag varit i skolan halva dagen. J frågade om jag kunde jobba lunch på lördag, javisst, självfallet svarade jag! Jag har ju jobbat panna innan ( både lunch och kvällspass) så det var inga problem. 

Så idag började jag halv tio med att hjälpa till och öppna restaurangen, vilket gick strålande!
För att kortfatta detta kan jag säga att jag har uppblevt helvetet.
Det var ordagrant KNÖCKAT i hela restaurangen (alltså inklusive uteserverigen) Jag serverade som en galning, så från tolv till fyra andades jag inte.. Efter fyra började det lugna ner sig. 
Vid sex tiden kom stormen av gäster igen. Alltså från sex till omkring tio tiden andades jag inte heller. Stress stress stress. Att jag själv började tänka på att fråga mina kollegor om det var okej om jag bölade lite, kan ni nog då fatta att det var så jäkla mycket att göra. JAG SOM HADE TVÅ STATIONER ATT TÄNKA PÅ.

MEN

lyckligtvis lyckades jag och jag klarade mig igenom det, med nöd och näppe ( säger man så?).. 
Jag är så jäkla stolt över mig själv, om man klarar en heldag med stress och skit på olssons kan man klara av allt annat i världen (haha).. Ja, det var bara det jag ville åstakomma i detta inlägg. Nu väntar sängen, ooh vad jag ska sova, mina fossingar skriker efter vila!


en annan sak. SYSTER KOMMER HEM 23 OKTOBER ( förhoppningsviss med lite skor till moi??) Och jag ska shoppa på månadg. 
godnatt
baj 

hej

Ojojoj. Längesen man skrev till det här!
Idag är jag faktist inte på dålig humör eller liknande (wow)
Men idag ska jag ut och ett par tjejkompisar och ha sket roligt! Då igår blev ett rent fiasko, men roligt hos julle först hehe!

Okej, som ni säkerligen redan vet är jag ett psykfall och ikväll har jag tänkt psykafolk. Ni vet, komma med väldigt underliga frågor och svar, för att se deras reaktioner. JA, sånt e verkligen undehållande för mig, höhö!

Okej, klockan slår sju och jag ska om en timme var klar och fixad. Nu sitter jag här ofixad och absolut inte klar.
Men dock tänkte jag på om jag skulle köra en pyjamas-outfit idag, låter väl piffigt? Och ett par loofers HAHAH jag äger inte ens ett par. soorry, but they are sooo daamn ugly.

Nog om det, nu skall jag trakassera min moder lite, punga ut lite pengar från henne sen så beger jag mig dit kvällen tar mig.
soo loong!

okej, nej, inte okej.

Som ni kanske märkt - skriver jag bara här om jag är arg, ledsen, eller helt enkelt bara på dåligt humör. HA, greaat.

Okej.
Jag får ALDRIG UPPLEVA MINA DRÖMMAR.
Men så får några "perfekta" små snor ungar allt serverat på ett silver fat, NOT FARE.

Sen så är jag skit sur på att kenza kinsa ninsa jaa whatever har träffat tokio hotel + intervjuat dem. OH VAD KUL FÖR DIG (NOT).
Jag har gillat (okej nej.. ) ÄLSKAT DEM så mycket längre än henne och jag förtjänar det för hon är endån svin rik och snygg så vadfan, räcker det inte?
Nej jag är inte avundsjuk (klart som faan) jag ville bara skriva av mig lite för att jag tycker lyckan borde vända till MIG någongång. men icket.

Men jag överlever, man måste ju .. Så nu ska jag återgå till verkligheten.
OCH JA, ÅTERIGEN
jag är ett psykfall

baj

ilska

Jag är så jäkla trött på helsingborg, jag är helt tom på ord så jäkla trött jag är på denna stad. Ett mål jag redan svurit på är att ta första bästa flyg ut härifrån efter studenten. Vilken normal människa pallar leva här?

Det finns så jäkla många idioter här (främst 16-20 år). Skitsnacket går som om man är med i något jävla gossip girl, ryktena likaså. Nu påstår jag inte att jag har en massa rykten och skitsnack efter mig. Men att själv höra och INSE så jäkla mycket skit det snackas och att så himla många har dubbelmoral är helt sjukt. Ni snackar skit sen går ni och gör exakt samma sak? Hur ser det ut igentligen?Ta och lyssna på er själva och sluta dömma alla, sluta gå på utseende, sluta tro du är nummer ett, INGEN kommer bli nummer ett, ingen.. Var uppriktig, javisst! Men fan inte så överdrivet att du kränker någon annan. Mår du bättre utav det, känner du att du står "högre upp i samhället" då? Era jäkla idiotet, era svin. Falskhet, falskhet är det enda jag tänker på när någon nämner denna stad. Jag har ALDRIG FÖRSTÅTT hur folk pallar, hur folk har tid till detta galna snack, MEN FRÄMST, HUR TÄNKER NI?? Ni tänker på er själva, era egoister. Vi skulle behöva enormt mycket med empati här, ja empati saknas väldigt mycket.

Nu drar jag inte alla över en kam och jag ber heller ingen att läsa detta eller tro någonting (som om någon skulle lyckas med att inte tro något) Detta skriver jag för mig själv, för jag har insett hur detta äter upp mig inifrån. Det finns säkert fler som känner som jag, men tänk till innan ni talar, har ni inte stuckit någon kniv i ryggen på en hjärtevän? Har ni inte svikit någon så pass hårt? Är det sant det ni säger till andra, eller är det endast sagt för uppmärksamheten? Jag säger heller inte att jag är perfekt, nejnej, jag är inte någon heliga birgitta. Men jag har gränser på vad jag gör, visa har inte det.
Tänk till innan ni ställer till med en massa dramatik, en massa rykten, vad tjänar ni på det? Mår ni bättre? Om svaret på de frågorna är ja, då är ni fan och mig psykfall..

Okej, detta blev djupare än vad jag hade väntat mig. Men för att kortfatta och dra en slutsats av denna lilla text så trivs jag inte här, jag trivs inte med folket, blickarna, snacket, ja det mesta. Alla kan inte trivas, tyvärr.
Det kan ju dock också bero på att många inte följer "Behandla så som du själv vill bli behandlad".
Ja vissa kan väl tro att jag överdriver det hela, att jag bara är inne i en tid då allt känns fel. Men nej, jag har känt så här ganska länge och jag tror icket det kommer vända.

Jo en sak till, sluta klaga på erat liv hela tiden. Jag själv klagade på mitt liv konstant, men det är fan inget fel på mitt liv, jag är så jäkla lyckligt lottad!! Jag tänkte, funderade och insåg, hur fan kan jag klaga på ett liv som miljoner människor i min ålder vill ha? Tänk på ungdomarna som inte har mat på bordet, någon familj, ingen som älskar dem, som har någon slags svår sjukdom, osv.
Börja uppskatta mer och klaga mindre. Visa empati, rättvisa och respekt till dina medmänniskor!

RSS 2.0