sex and the city

2..
Oh! Den var så jäkla bra, äääälskar sex and the city!!!
Nu skall jag städa, börjar må lite bättre!
puss

seriöst

häng mig..
Har åkt på en rejäl förkylning, trodde jag skulle svimma på jobbet. Kom hem för en stund sedan och jag har 39 graders feber, GREAT! Jag kan inte vara sjuk nu, jag hinner inte!!! Morgondagen kommer att bestå av plugg sedan jobb, fan skjut mig.

Torsdag

Goddag!
Idag har det varit en betydligt mycket bättre dag än igår! Vaknade upp och cyklade direkt till posten och hämtade ut mina skor, är väldigt väldigt nöjd! För att fira detta beställde jag två par skor till nyss haha! Nu har sko galna emelie kommit igång igen.

Har pluggat hela dagen och har en liten paus nu. Ska bli klart med mitt historia arbete, engelskan samt naturen idag, kommer inte ha så mycket tid nu i helgen då jag ska jobba!
Nu skall jag återgå till mitt plugg!
hörs latero

fan

denna dagen vill jag förtränga, NU.
uppdaterar imorgon när jag har glömt  detta med hjälp av mig psykolog!

Onsdag

God väldigt seen kvääll haha.
Har precis duschat, skönt som fan! Tvätta bort allt kladd och skit från dansen idag. Uppvisningen gick strålande och det var lika roligt som vanligt :) Dock lite sad nu att  detta var vår sista uppvisning, men kul har vi haft iallafall!

Efter dansen cyklade jag hem och skrev på mitt arbete. VARFÖR KAN INTE ANALYSEN SKRIVA SJÄÄLV. Är så jäkla skoltrött, lärarna bara matar oss med en massa skit nu de sista veckorna, varför? blööö.
Nej nu ska jag sova, upp tidigt imorgon!




haha så jäkla vacker bild

hairhairhair

Godkväll :) Har pluggat lite nu, är ganska trött i huvudet.. Ska alldeles strax gå till hemmakväll och hyra film med mamma (nej julia jag ska inte köpa godis) haha. Sen blir det läggdags tidigt!
________

oooh jag längtar tills jag ska till frisören, dock kommer de klippa av en bra bit på mitt långa älskade, dock slitna hår. Har ALLTID haft denna längden på håret. Det röda strecket visar typ hur mycket de ska klippa, kommer förmodligen bli lite mer. Det är ju dags att klippa det så det blir fräscht och kan växa ut friskt :) haha yadayada nu ska jag inte tjata om mitt hår längre!




let it go

Goddag!
Har precis käkat middag med mami v Skulle igentligen inte till skolan idag eftersom jag sjukanmälde mig, men jag gick endån för att plugga på mitt arbete, duktigt! Har fortsatt plugga på det här hemma också. Sjukt mycket plugg har vi nu, vill dö. Så nu ska jag fortsätta plugga därav dålig uppdatering..


bloody monday

Godkväll!
Idag hade vi dansshow hela dagen! Gick ganska bra, okej lite missar här och där, huvudsaken är att vi gjorde det! :) Efter skolan cyklade jag hem snabbt sen ner till stan och bokade tid hos frissan, den 7 juni dagen då jag fyller 18 haha ska sitta i en salong i fem timmar. Iallafall har pluggat sen jag kom hem (okej vilat lite), ska strax ut på en promenad med julle. Bjuder på lite bilder från dansen idag. Kommer lite fler bilder då vi ska ha en föreställning igen på onsdag halv sju!



HAHAH james, james bond



why go for a goldfish when you can have a shark

Söndag
- Sovit för mycket
- ätit för mycket kinamat
- klagat för mycket
- druckit upp en hel cola flaska
- inte pluggat ett skit

oh my god



skor från Givenchy (7 680:-)  skrattretande pris

comet awards








Comet awards i fredags, de vann best live act, i'm not surprised v

that's the way

nu blire lördagsmys med mami v


kittycat




pälsan v

Lördag

God eftermiddag!
Vaknade för några timmar sen och har sedan dess käkat frukost och tagit det lugnt. Idag blir det poweeerwalk och en massa jävla plugg. Jag har tänkt och gå till väla sen tillbaka, hahaha det är sepe långt, men jag ska nog klara av det! Sen måste jag också röja upp på mitt rum och plugga hela kvällen.
Ja, det är det som händer so far.
Hörs senare!

mys fredag





haha julias stora morott! den var seriöst sjukt stor HAHAH

fika

Kom hem för ca en timme sedan från stan. Vi fikade på wayne's och provade de laktosfria smoothisarna, skit goda! Därefter gick vi runt lite i stan och kollade, när solen började gå i moln cyklade vi hem igen!
Nu så ska jag alldeles strax ut och powerwalka, mucho nice i detta vädret!



Friday, i'm in love

Så sjukt skönt väder!! Såklart tog jag på mig som en mumie IGEN imorse haha! Är hemma nu snabbt ska snart dra till ih och ha idrott. Därefter blir det stan med julle och kanske köpa någon youghurt glass, mmm :)
Hörs senare !


work out

Fyfan vad jag är trött!! Gick hemifrån vid kvart i åtta och kom hem nu halv tio, är HELT DÖD. Min runda blev alltså betydligt längre än vad jag hade trott, hur orkade jag? haha. Iallafall känns det fett SKÖNT nu efteråt! Måste ta en dusch bläää.

Torsdag!

Hallåj!
Det blev en relativt lugn skoldag! Efter skolan cyklade jag och julle hem till mig sedan ner till hamnen för att dricka espresso house nypressade apelsinjuice, mm! Därefter kom danielle och julia. Strålande väder har vi fått idag, så himla skönt! Dock klädde jag på mig som en mumie imorse och trodde jag skulle dö av värmen haha.

Bilder från idag:





Nu blir det käk, senare ska jag ut och jogga någon timme!
Puss

2140

Så nu är jag klar med plugget för idag! Vid halv fem tiden joggade jag hem till matilda, vi tränade lite på dansen and so on. Därefter joggade jag hem igen, mycket duktigt! Har duschat och käkat precis, håller på med en liten hemma kur som jag tänkte tipsa om som man kan göra om man har lite kvislor eller finnar ( i mitt fall har jag små irriterande kvislor i pannan, U ALL SHALL DIE!)

1.  Krossa två värktabletter med acetytsalicylsyra, typ Treo, i en skål.
Syran i tabletterna torkar ut finnen och minskar då inflammationen.

2. Blanda pulvert med ett par droppar vatten, tillsätt en tesked honung
i skålen och blanda!

3. Dutta lite smått på områden där vi har kvislor/ngn finne. Låt
det verka i tio minuter och skölj sedan av med kallt vatten.
________________

Så nu är det dax för mig att skölja av sedan blir det att gå och lägga sig så smått :)
Hörs 2morrow

work it

Today:
Städa
Plugga
jogga



Jag tror nog det är dax snart att ta itu med min fruktansvärda blonda utväxt haha så jävla fult!

Dagens



Jeans skjorta från hm, jeans och converse.

hahaha

Jag har roligt med mig själv med min käre kamera.
you and me forever bob v



Pictures




Godkväll

Har suttit och nördat mig en del med min nya kamera idag. Jag är ganska lycklig för den. Vem behöver mobil liksom?

Så nu blir det en massa bilder i bloggen, jag kommer ha med min kamera överallt haha. Något som sänker mitt  toppen humör är att jag har nationella i matte B imorgon. hoho, good luck. Jag har redan bestämt mig för att skriva in mig på sommarskolan! Iallafall, nu skall jag måla mina naglar och sedan go to bed.
natti

prins ali

PRINS ALI NU BUGAR VI ALIABABA, SE HANS DRÄÄKT VISA RESPEKT GÅ NER PÅ KNÄÄÄÄ.
________

sket i telefonen, jag köpte en kamera istället hehe
baj

vacker



I veckan blir du förhoppningsvis min, wiiiie.

one minute

Då blir det jobb ikväll, vilket uppskattats. Förhoppningsvis kanske jag också får jobba imorgon, sedan ska jag också jobba fredag och lördag, Gott! Så nu blir det att äta sedan ta det lugnt tills jag går ner till jobb.
Hörs imorgon!


Onsdag

Jag har letat efter en sak sedan jag kom hem idag, JAG HAR LETAR I TVÅ TIMMAR! Jag tänker inte ge upp!
Så nu måste jag koncentrera mig på min jakt, uppdaterar massor ikväll. Har ju ett litet minilov nu :)

Godnatt

Godnatt
Innan jag går och lägger mig ville jag bara påpeka några saker:

1. Tokio Hotel har dem bästa fansen
2. Tokio Hotel är det bandet som lätt är bäst live
3. Tokio Hotel kommer bara bli större och större
4. Tokio Hotel förtjänar alla de priser de har vunnit. De är självklart tack vare oss, de hängivna fansen att de har kommit så långt, men till största delen till dem själva då de har visat en enorm tacksamhet gentemot fansen, det finns nog inget band som älskar sina fans så pass mycket som Tokio Hotel gör!
5. Tokio Hotel är nog det enda bandet som har så många betydelsefulla, vackra och totalt underbara låtar, varje låt har alltid ett uppenbart/gömt budskap.

5 års kärlek har jag gett till detta underbara band och det går inte förklara hur bra dem är i mina ögon/öron och hur tacksam jag är som har fått se dem live två gånger! v more to come..






Party animal

Har velat förklara, eller rättare sagt VISA en sak jag har haft i mitt huvud väldigt länge.
Det var ett bra tag sen jag hörde låten party animal med akon. Sen dess har jag typ sett hur själva videon BORDE vara. Akon vid ett vatten fall ( i nya zeeland?) på en sten. Vid andra sidan av vatten fallet står där en naken nymf och spelar flöjt.
Okej om ni inte förstår, vilket ni inte borde haha, så har jag ritat en liten bild, ja jag vet, jag är inte konstnärlig någonstans!



Fattar ni? Dock ska nymfen vara naken och stå upp! Men eftersom de alltid ska censurera allt på mtv så kan vi ju låta nymfen vara påklädd! Jag har minsann också gjort lite reklam för NEMO, han skymtar lite bakom akon hehe.
( dem gröna "strecken" som hänger ifrån träden skall föreställa lianer, om nu Tarzan ville komma på besök)



I slutet skall såklart alla nymfer, älvor och självklart AKON avsluta videon med en liten fest där på deras lilla plats. ( och tarzan då om han vill komma..)

teraz juz wiem



Toalett outfit i all ära!

statistik

Hoppsan vad statistiken gick upp, vad hände?
Welcome to the dark side


Tisdag

Precis kommit hem ifrån stan. Jag, dani, danis mamma, min mammi och julle har köpt våran resa nu till magaluf!! Haha fyfan vad jag längtar, det kommer bli galet :D

Idag blir det bara plugg, hinner inte med och träna idag :( allt skit måste in denna veckan!
hörs latero

gooooooooott

Så jävla bra, imorgon bokar jag, dani och julle våran resa!!! 4/8-13/8! Kommer bli askalas v

Bild regn


Va med matilda idag, så klart kom hon och granny asset hem till mig





Jag blev väldigt rädd när hon visade sin granny


Matilda blev också sedan väldigt rädd..


Sedan tog jag min kvast och tänkte på livet


Matilda visade sin sexiga sida


Jag försökte visa min kaxiga sida..


Matilda åt bajs


Jag fick damp

"vig"

_______________________________

Det värsta är nog att vi hade jätte roligt, men detta är bara sorligt igentligen.

Sunday

Godmorgon bloggen!
Vaknade upp för en stund sedan ska ta och väcka becca snart sedan skall jag börja plugga. Tydligen så har vi prov imorgon, så det är väl bäst att starta så fort som möjligt. Igår var en riktigt konstig kväll, typ väldigt konstig.
Så idag blir det plugg och mys.


I väntan på bussen 
 

Ändrade planer

Jag ska alltså inte mysa hela kvällen med en film. Rebecca kom hit för en stund sedan och vi ska istället slå klackarna i taket haha! Är det lördag så är det :) Får väl ta och passa på eftersom jag jobbar nästa helg.
Trevlig kväll, vi hörs imorgon :)

shut it down

Godkväll!
Har precis köpt godis och popcorn till mooooi, haha jag är lycklig! Kollar på scooby doo också :D vem kollade inte på det när dem var små? haha.. Senare ska jag sätta på dirty dancing och gosa hela kvällen, lovley!

Rachel Gilbert



Dröm klänning från Rachel Gilbert.
______________________________


Godmorgon!

Godmorgon bloggen :)
Vaknade för några timmar sen och gick ner direkt och började tvätta. Så jävla tråkigt är det ju inte haha! Ja min dag blir nog inte roligare än såhär. Har tvätt tid till fyra så ska försöka med att hinna tvätta allt, jag har ett jävla lass med tvätt haha! Mellan pauserna ska jag försöka plugga lite också.

Nu måååste jag ta och äta frukost, ja e vrålhungrig!
Hörs latero

Godnatt



Kom hem för en stund sedan efter fikan med evelina och ella! Vilket var väldigt trevligt. Vi hade mycket och prata om. Ska lägga mig nu ska upp och tvätta imorgonbitti (HUURRAAA) haha.
Hörs imorgon :)

what

Nu ska jag erkänna en sak.
Jag är lite knasig. För jag tror alltid (i mitt huvud) att jag typ är 1.80 jag tror verkligen jag är jätte lång. Sen när jag kollar på bilder så tänker jag, VAFAN? är det jag? Eller en dvärg? Jag är ju som sagt bara 1.62 inte så mycket och hurra för men å andra sidan kan jag tycka om att vara kort, även om jag själv tror att jag är lång haha!


En dvärg? En tio åring? En emilie?  hmmmmmm..

Dont fuck with my head, lay me down


Ringar från cocoo.se

friday

Godkväll!
Har inte varit så värst aktiv på bloggfronten. Men jag var lite krasslig i onsdags, som sagt, plus att jag har så jäkla mycket i skolan just nu. Det tar verkligen kål på mig! Därför har jag bestämt mig för att låsa in mig, bryta kontakten med omgivningen och sitta hemma och plugga hela helgen så att allt skit blir klart! Det betyder även att jag kommer sitta mycket vid datorn (skriver ju mina arbeten där) och då kommer jag också kunna blogga relativt mycket. Sååå vi hörs förmodligen lateroo

sjuk

vilken skit dag. Jag har legat halvdöende nu i min säng sen inatt, ville bara säga det..
Nu ska jag lägga mig igen......

natti


who's bad

Jag kan ärligt säga att jag har verkligen kastat bort dagens träning, med att öppna käften, så att säga. Julle och jag gick och köpte godis för ett tag sen, VAFAN?????
Nu har jag lite små ångest..

Tisdag

Heeeeeej bloggen!
Har precis kommit hem ifrån skolan! Lugn men också en väldigt rolig dag, inte konstigt när becca och julle går i min klass hahaha! Idag händer det inte så mycket, det blir träning vid halv sex sedan plugg.
skojohoj, hejhopp



down on you


Marc by marc jacobs


whyyy

Jag somnade och så drömde jag om choklad. Så nu måste jag ha choklad, annars kommer jag att dö. VAFAN. why, whyyyyyyyyyy


Måndag

Blev en lugn och skön dag i skolan, hade endast två lektioner + mentorstiden. Har nästan precis kommit hem, ska käka något sedan sticka ner och träna. Roligare än såhär blir det icket!
Hörs laaatero

In your shadow I can shine



- nu ska jag äta pizza, HIGH FIVE FÖR FLÄSK!

look into my eyes

Precis kommit hemifrån väla med min mami.
Fick hem ett par saker, blandannat, två nagellack, ett par tights, två par tröjor, två par sjalar och ett par mys shorts. Är väldigt nöjd, dock lider plånboken lite ju, jag suger på att spara!

Resten utav söndagen skall jag städa sen hyra film och köpa gottis med my momi <3

Söndag

Godmorgon bloggen!
Vaknade upp för en stund sedan, har hunnit käka och kollat lite på scrubs. Har lite beslutsångest, vill åka till väla men vet inte om jag orkar idag igen haha. Måste trots allt städa mitt rum och sätta upp lite fler th bilder på min vägg :)

Igår blev det som sagt jobb, därefter gick jag till viva och väntade på att rebecca skulle sluta. Vi stack hem till mig och snackade osv ute på min terass. Vid två gick hon hem och jag gick och la mig. Mådde skit igår, vet inte riktigt vad det berodde på :s

Iallafall, jag tror jag drar till väla endån en snabbis!
Hörs sen
puss

Väla

Vaknade runt tio tiden. Käkade osv. Vid halv ett hämtade julias mamma mig och då julia och så åkte vi till väla. Mys! Fick även hem ett par saker.


Söt bikini ifrån h&m. Den är lila och inte rosa så som på bilden, strange haha


Tröja ifrån h&m

Smink ifrån I.d vilket behövdes, det var väldigt längesen sist jag köpte smink.

Nu: Käka något sedan bege mig till jobbet!
Trevlig kväll :)

Tokio Hotel




Godnatt

Jobbkväll, slutade med utekväll. Slutade runt elva tiden, drog hem snabbt och byte om m.m. Sen nu (nästan precis) är jag hemkommen ifrån en underbar och spontan utekväll med dem bästa! Nu är det dax att lägga sig. Hoppas på att jag är pigg och glad imorgon då det blir jobb igen :)
Godnatt <3

RSS 2.0