FEEL FREE, I'LL BE YOU'RE DREAM TONIGHT

PALLA. Jag ska ju igentligen vara glad överallt jag fått ett jobberbjudande redan nu i Norge. Gissa vad det är? SERVITRIS JOBB PÅ EN ITALIENSK RESTAURANG. man bah, Jaha drar vi till samma jobb fast i ett annat land. Vet inte, det får bli min plan b om jag inte får jobb på fabrik eller lager (bättre betalt ju) eller rensa fisk MIN FETAST DRÖM JU! Gå och lukta fiskfitta var daaah!

Nu måste jag sova, fast jag kan inte. Jag har druckit för mycket kaffe idag igen. Men imorgon så ska jag endån upp tidigt och träna ett grrrrymt pass med olivia. Ska träna tills jag dör då typ. Men först, en cigg!
ÖH hatar cigg, måste sluta!
godnatt.

THE MOST DIFFICULT PHASE OF LIFE IS NOT WHEN NO ONE UNDERSTANDS YOU; IT IS WHEN YOU DON'T UNDERSTAND YOURSELF

Friday, friday. Bra dag, vaknade upp kl 12.00 av att jag inte kunde röra mig för den träningsvärken som hade tagit över HELA min kropp. Det krävdes lite serie tittande med olivia, tio koppar kaffe och mat för att jag skulle klara av att gå ner till jobb och försöka jobba. puuuh. Det jobbigaste idag har dock nog varit och skicka iväg dem jäkla mejlen till företagen, palla liksom. Imorgon får jag skicka mer..

Om ni ville veta, igår var det en sån CAN-I-PLEASE-TAKE-THE-POOP-IN-A-DOGGYBAG?! dag.. hemsk dag, mådde fruktansvärt dåligt och ville igentligen bara ligga under täcket hela dagen, tycka synd om mig själv och slippa jobba.
wham pham, nu är klockan fan ta mig halv fyra, jag och min träningsvärk ska ju dra och träna imorgonbitti???

A SMILE IS THE PRETTIEST THING YOU CAN WEAR


I WANT TO BREAK FREE

AH! Idag satte jag datum för sista dagen på jobbet, det vill säga jag sa upp mig idag wuhu!! Den 4 februari säger jag hejdå olssons & hejdå Sverige! Eller jag åker inte den 4 utan slutar på jobb, då blir det fest må jag säga! Oh lite sorligt, mitt kära älskade olssons. Men dock kommer jag antagligen extra knäcka där när jag kommer hem i sommar så det blir ju inte farväl, adjö utan mer på återseende. Sen så vill jag ju inte bestämma något vem vet vad jag göra i sommar? Flippar pizza i Italien eller kanske klipper får på nya zeeland? haha ok nä nu ska jag inte överdriva.

_____________________________________________________________

Idag så sov jag fööör länge. Tog sedan en fika med julle i stan, det blev bland annat också lite shopping sen begav jag mig till jobb vid sex tiden. Kom hem för ett tag sedan och ska krypa ner i min fina nybäddade säng. Ah älskar nya lakan, vill typ byta var tredje dag alltså, löve it. Så nu måste jag nanna så jag kommer upp för att gå till aktiverum imorgon med olivia och köra ett gotte pass, ah vad jag längtar, träning är fan ta mig det bästa som finns!

soo looong fuckeers.


WE ARE HEADING FOR VENUS

OH gamla fina godingar! Låtarna är säkert äldre än vad jag är. Men jag ÄLSKAR verkligen gamla låtar. Jag menar vem fan dissar UB4O ELLER MODERNTALKING ELLER QUEEN?? haha moderntalkings musik videor är endån roligast, jag hade kunnat göra en sådan video själv haha! Sen är det MÅNGA låtar därtill som jag älskar! Fan föddes jag på 90-talet för?
I DRANK COFFE AND READ OLD BOOKS AND WAITED FOR THE YEAR TO END

2011 var ett fantastiskt år. Resor, äventyr, hemligheter, kärlek, sorg, gråt, lycka, värme. En del av en massa känslor. 2011 för mig var ett känslomässigt år, ett år där jag själv började lära känna mig själv och VÅGADE visa känslor. Känslor jag inte ens visste fanns. Vad är det för påhitt Gud har skapat? VI HAR FÖR MYCKET KÄNSLOR, det lärde jag mig detta året. För mycket dramatik och sånt hittepå.

Jag vill att mitt 2012 ska bli det bästa året i mitt liv. Jag vill vara på resande fot den största delen av året, upptäcka nya saker och träffa nya människor. Det är nog mitt prio mål 1! Sen att jag vill gå ner tio kilo, sluta röka, sluta dricka och sluta va bitter är en annan femma. För sen sitter jag endån där med en flaska vin, en cigg, en kladdkaka och klagar.
Så när vi endån är igång. Snälla söta Gud, tomten, påskharen??? Låt mig få gifta mig med en man som ryan. AMEN

NOTE TO MYSELF


I'VE HAD SO MANY WORDS, BUT I HAD NO COURAGE

Hej igen min gamla, fina blogg. Här sitter jag fortfarande fast i bitterljuva helsingborg. Med samma gamla jobb sen tre år tillbaka, samma bittra och gråa vardag. Vart tar dagarna vägen? Ångesten börjar långsamt äta upp mig och jag vill bara härifrån. Samtidigt som jag känner mig för feg för att lämna allt, men i slutändan, vad är det jag igentligen lämnar?

Jag vill få lite mer perspektiv på grejer, känna att min omgivning inspirerar mig, känna att jag gör någonting viktigt och betydelsefullt. Men det är mission impossible här ju? Hur får man motivationen, tummen ur röven?
Tycker synd om dig bloggis att jag alltid ska klaga och vara miss depressed när jag är här, men what to do liksom.

Jag har lite planer på g, men det är inget som ens är säkert. Fuck, jag hatar och vänta! Jag har absolut inget tålamode, jag vet inte ens vad tålamode är, typ. Så jag får helt enkelt vänta, försöka tänka på annat.

_______________________________________________________________________________________

sååååå, vad har jag gjort idag då? Jo, shoppat! Det kommer några dagar i månaden, dem röda dagarna det vill säga, då det enda som gör mig pytte lite glad är shopping, så idag fick jag i mig lite glädje. Tack gode gud för det, annars så vet jag inte om jag hade hamnat på kumla eller någonting för så mycket ilska jag har i mig.
Sedan så jobbade jag, tror nog att det var 10 pers på hela kvällen, helvetes fan skit var tråkigt det var där och rulla tummarna liksom.

________________________________________________________________________________________

"Someone who says sunshine brings happiness has never danced in the rain"

RSS 2.0