AND SO ON

så då, då vart de alltså måndag igen. Vilket har bestått av mys på stan lite julklapps shopping och jobb. Dock så gick mammas julklapp till en advents present istället eftersom jag inte kunde hålla mig, jag suger haha!!
Imorgon skall det bli biljett bokning, sen hoppas jag även om ett svar om en jobb-intervju i veckan. I know, jag har redan ett jobb men jag lyckades klämma in ett till, bara för att! Nu är jag och myser med magda wuhu. Onsdag börjar ett tufft liv de kommande veckorna, eller ja, vi får se om jag klarar den första veckan. BILD BEVIS SKA UPP HÄR!
nu blev texten fett konstigt, ups.


LOVE NEVER WANTED ME BUT I TOOK IT ANYWAY

Planerat hela kvällen och myst med bästa olivia! Kan jag få min lön så vi kan boka vår FETA resa????
THAILAND - BALI - MALAYSIA - SINGAPORE - FILIPPINERNA
HERE WEEE COME !!


MYS PYS

Är hemma med ollis och har pluggat, kollat på criminal minds, ätit popcorn och planerat lite för nyår, sweeeet.


THE BEST THINGmosh mosh, blev ingen mys pluggar kväll utan blev inringd till jobb. Imorgon blir det däremot träning och mys pluggar kväll om inte jag blir inringd igen..
ha deeeeee bättre

CIRCLE OF LIFE

IT'S AMAZING WHAT A SMILE CAN HIDE

Slut på den hektiska jobb veckan och går över istället till en hektisk vecka med enbart plugg. Imorgon mys-pys-plugg-kväll hos olivia! Innan dess hoppas´jag på att jag kommer orka träna!
PSS PSS PSS

Precis kommit hemifrån jobb! Imorgon är jag ledig på dagen så då ska jag träna luncha och fika med vännerna mina som jag inte träffat på LÄNGE. Känns det som iaf. Sen blir det jobb igen kl 18.00 wuhu sjukt taggad på att träna!


VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER STÅR JAG HÄR MED TOMMA HÄNDER LÄNGTAR EFTER NÅGOT SOM KAN RÄDDA MIG


TAKE ME BACKWE FOUND LOVE

Gud, alltså det känns verkligen att man lever idag, as sepe trött! Dagarna bara går, snabbt det vill säga och det känns skönt! Känns lite konstigt och skriva här för det enda jag skriver om är att jag ska jobba osv osv haha. Så vi kan lika gärna ta det nu, ja ska jobba hela veckan, bra fint. Typ nä inget annat roligt händer, skoj, vill ha vååår nu!


RSS 2.0