Torsdag

Lugnt.
Imorgon blir det flyget direkt till Dublin, halsa två flaskor vin på flygplatser, skämtar inte, är livrädd för att flyga och jag ska flyga själv!!!  shopping, mys med syrran och en jävla massa alkohol står på schemat.
SÖNDAG BLIR DET STEVE ANGELLO LIVE, SÅÅÅÅÅÅ JÄVLA TAGGAD!!!!!
Sen kommer andra syrran upp på söndag också, haha inte lugnt säger jag bara.

Fredag

Låååååångfredag
Har varit bakis hela dagen, tills nu, bestämde jag mig själv för då. Har legat hemma hela dagen när det har varit skinande sol ute, aja. Nu blir det iallafall middag på verandan med le famili, sedan dusch och sedan jobb1 därefter jobb2 heeerligt!
Igår var det SJUUUUKT kul hahaha fyfan jag var helt hyper. Jag kramade allt och alla, ja till och med folk jag inte kände, KÄRLEK TILL ALLA, typ. Dåligt drag på cardan ajaja, men på tempel var det fint som vanligt, haha oh älskar störda människor jag umgås med tack för igår!!

Torsdag

Jag är fan ta mig bäst, i hela jävla världen. GIRLPOWER!!
Tränade idag oooh vad jag har saknat spinning!! Jag har ju inte tränat på en vecka!! Så idag blev det spinning sen 5 km på löpbandet, fyfan vad trött jag var sen. Men icke, tog en snabb dusch sen raka väg till jobbet! Superwoman deluxe.

Imorgon ska jag spinna igen, wuhu. Mitt favvo pass dessutom. Kommer dock vara lagom trött sen för efter träningen väntar jobb 1 sedan jobb 2 till halv fyra på morgonen. Menmen.. som sagt, superfuckingwoman.
Så himla fin, underbar låt! Tänker på frihet, kärlek, familj, vänner, ja allt. Som om livet bara passerar en genom denna låt. Haha sjukt sentimentalt, men fy vad jag blir rörd av denna låten! Helt magisk! v

Onsdag

JULIA ÄR DET FULASTE

naaaa

Åker om dryga två veckor, ja är pank, hobby alkoholist och tidsoptimist. Okej, jag kanske måste ta tag i mitt liv, bli mänsklig eller framförallt normal. Måste sluta dricka vin på veckodagarna. Men hur svårt är inte det när little king kong och big king kong är här med två bag in box och sätter på lite babyloon? näää då blir det vin i mitt glas också. Å andra sidan, jag ska fan fira att jag fortfarande är ung och dum, fan ska jag vara som alla andra. Jag är stolt hobby alkoholist och jag älskar att gå ut och dansa! Sen å andra sidan är jag endån ganska ansvarsfull, om vi då bortser ifrån det att jag har demens och är tidsoptimist. Det kommer nog gå bra för mig med ska ni se.
lejlejlejlej skål och hej.

lost my mind

Söndag i all ära
Vaknade upp, tog en kaffe i norra hamnen med syster, solade. Middag med familjen, gudmor och hennes man. Powernap i en timme, sen fika hos farmor och farfar. Sedan kvällsmat ala gustavsson, mat till 100 pers. Nu glass och film!

Igår jobb från halv sju till halv fyra. Sen gick jag ut med några tjejer, fan vad kul jag hade ute igår, megalyckat! Roligt folk som kan bjuda på sig själv, älskar att umgås med såna människor! Nu måste jag ta tag i träningen igen, tränade en gång förra veckan men det var ju också pga sjukdom. Idag är det också två månader kvar till studenten!THE WORLD IS YOURS

Jag har inte tränat sen i torsdags, vadfan hände? Okej i fredags var det ganska omöjligt då ja jobbade, sen jobbade jag hela dagen på lördag och natten. Sen i söndags var jag både för trött och bakfull för att ens röra mig.
Så idag skall jag fan träna, spinning I think, ja vill gå på core men det är ju HELVETE FULLBOKAT.
Sen ska ja springa mina kilometer, kommer bli jobbigt idag fint.

Idag kommer sis hem kommer bli så trevligt att kunna bråka med henne varje dag i en vecka, har saknar dig <3


REDO FÖR..


BEACH 2011

aw vill ha sån sälis i mitt badkar!

rolling in the deep

Tror jag har blivit efterbliven. Så fort jag stannar upp i livet och bara är så vet jag inte vad jag ska tänka, hela huvudet stannar och jag sitter som en efterbliven varelse med munnen öppen och bara råstirrar. Kommer på mig efter ett tag att ja vfan jag kollade ju på tv? Vad var det för serie nu igen jag kollade på?

Tror jag behöver terapi, eller en lobotomi? Så jag blir känslolös.

Bloody monday

Klockan är strax efter tre, jag ligger fortfarande nerbäddad i sängen. Har varit skönt att bara ligga här hela dagen, inte ens kollat ut genom fönstret, ibland behövs såna här dagar. Men här kan jag heller inte ligga hela dagen, så strax ska jag ta itu med mitt rum, gå till affären sen gå ner och träna sedan sola.


people but you down enough you start to believe it

Ångest, inte den ångesten att du var ute igår, gjorde knäppa saker och kommer ihåg hälften av det. Nej en djupare ångest, ett ständigt tjat från mig själv om att jag inte vill vara här mer. Jag är rädd att sen när det kommer till kritan kommer jag bli rädd för att lämna det här. Min familj, mina vänner. Men dem vet jag kommer finnas kvar.

Sen att jag går ut ofta, är nästan bara för att. Det ska jag sluta med, onödiga utgångar resulterar bara till dåliga beslut och sen slänger jag ordagrant pengar på bartenderna. Sen att jag slutar jobba halv fyra på natten gör det inte lättare att inte gå ut. Kanske göra söndag till ha-och-göra-dagen där jag inte ligger halv död i min säng hela dagen istället.

Idag är en sån dag då jag vill isolera mig ifrån samhället, folk och snack. Därför har jag enligt mig själv en ledig dag från skolan imorgon. Kanske till och med går till gymet på förmiddagen då det är inte lika mycket folk där och springer på löpbandet, om jag nu inte somnar allt för sent inatt. Spinning intensiv, mitt favvo pass är bokat till imorgon kväll iaf. Städa mitt rum står på schemat och kanske plugga. Har blivit sjukt lat, latare än vanligt när det gäller skolan. Vilket så klart inte är bra, men det är så jävla mycket annat skit som cirkulerar runt i mitt huvud just nu. Ja just det, prestationsångesten är på topp..

"IF YOU WOULD BE HERE THEN SUNDAY WOULD BE MY FAVOURITE DAY!the reason why people find it so hard to be happy is that they always see the past better than it was and the present worse than it is


RSS 2.0