Mat och kyrkvin

Hejhopp. trivs som fan på landet här är det fridfullt och fint har haft strålande väderhär och har pressat hela dagen. Sen har jag självklart ätit också. Sitter och dricker kyrkvin och läser en mat och vin tidning nu hahahahahaha mamma tycker jag har blivit en kärring. Igår kom mohammed på besök och så fyllde vi en mås som seriöst blev berusad hahahaha matade den med bröd som vi hade doppat i vodka haha. Nu ska jag äta mer hehe.. Jo jag badade idag mycket fint!

Midsommar

Godkväll! Har ätit lite nu och jag är sepe mätt haha och vi har inte ens börjat med själva maten. Mamma tappade köttet innan på marken hahahaha jag dog! Snart ska vi poppa lite flaskor och välkomna sommaren. Här är så jävla fint och jag skulle gärna kunna stanna här hela sommaren!

teraz juz wiem

Godmorgon!
Vaknade upp för en stund sedan, ska alldeles strax käka frukost sen röja upp här och tvätta lite kläder snabbt innan vi åker. Min farmor har gjort extremt mycket MAT, alltså då menar jag typ tre bord, och vi är typ 8 pers hahah.

Igår satt jag på gröningen med några peep's sen träffade jag lina vi gick till mezo sen mc haha, sen så tog jag bussen hem och gick o la mig.
Hörs alt. på söndag eller någon dag i nästa vecka
Glad midsommar





torsdag

HEJHALLÅ.
Underbar dag! Vilket betyder att jag är på gott humör!
Åkte ner till stan och träffade olivia och mira för en fika ute i norra hamnen, mys! Sedan tog vi en kaffe på espresso, jääkligt trevligt. Sedan gick jag hem och stekte lite på min altan, riktigt gött. Dock kom den jävla sopbilen så nu luktar det sopor, SVIN.

Ikväll blir det nog lite mys med lite alkohol (krama flaskan) haha ironi. Ska ner med ett gäng och mysa med lite picknic samt filtar. Imorgon åker jag till kalmar, JA! Ska bli fint, längtar!!
hej och mår, pilla i mitt hår!

Onsdag

Hejsan!
Idag blev det skola till 11.30 sen cyklade jag och olivia till mc och åt, mmm. Gick sedan raka vägen hem och la mig. Var ute igår, tisdags klubben. Ja vad ska man säga, jag hade väl roligt, men vi pratar trots allt om helsingborg. Verkligen skit bra att jag också trillade pladask på min rumpa pågrund av mina klackar.. nej, nästa gång jag går ut blir det platta skor, bekvämare och roligare att dansa i!

Ja senare efter min tupplur kom rebecca hit och vi bakade pannkakor och satt och åt på min altan, mycket mysigt! Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan lägga mig tidigt, skönt!


it's true



Då var det klart. Jag åker till kalmar på fredag till söndag eller någonting. Fira midsommar i en jätte mysig stuga med familjen lååångt borta. Ska bli jätte skönt! Har ingen lust eller ork till att supa ner mig i sketna helsingborg och tänka på hur synd de är om alla människor här på självaste midsommar.
Ni som läst min blogg ett tag vet säkert att jag inte gillar helsingborg så pass mycket även om det är min hemstad, älskar staden en aning bara för att mina vänner och familj bor här!


Måndag

Godkväll!
Jag har hittat min kamera, HAHAHA. När jag städade mitt rum låg den mellan sängen och väggen!! Jag blev sjukt glad började skrika och la mig på golvet, my bob is back (v)

Iallafall. Idag blev det skola, så JÄVLA KUL. Helt sjukt att det var 400pers som skulle gå haha. Men det är lugnt, det är bara en och en halvtimme om dagen, bara få g i matte B, hatar matte.
Efter skolan gick jag hem och åt, tog det lugnt sen kom matilda och vi har bara varit här och tagit det lugnt och druckit ett glas vitt vin. Ska snart duscha sen lägga mig i sängen med en bra bok!


pictures



Lördag

Goddag!
Idag blev det jobb, fett. Efter jobb stack jag raka vägen hem till matilda ( i piss regnet ) vi gillar det..
Dandan kom precis och vi ska bara mysa här hemma hos matilda ikväll. Kollade innan på she's the man och nu kollar vi på liar liar.

haha jag hatar videobloggar, det är det fulaste som finns. Dem enda som är roliga och onormalt normala är matilda's för hon gör inte till sig som en uppblåst pumpa. Sen tycker jag också att alla i helsingborg är facebook horor (ursäkta mitt ord val). MEN VEM BRYR SIG OM DU SKA UT IKVÄLL? ELLER OM DU SKA DIT ELLER HIT ELLER OM DIN FARMOR FYLLER ÅR?? INTE JAG IALLAFALL. skaffa en blogg isåfall där folk frivilligt läser och inte spammas av en massa skit man inte bryr sig om.
lovley. Så mycket kärlek!

hata

hallå.
Jag hatar helsingborg, detta är den enda stad jag avskyr mest, ALLA MÄNNISKOR HÄR KAN DRA ÅT HELVETE (förutom min fam. och min vänner) alltså detta ger mig en sjuk motivation till att dra härifrån. Dock kan jag inte detta förrens efter att jag har tagit studenten, snälla låt det gå fort! Jag klarar inte av helsingborg mer och jag spyr gärna galla över alla, det är bara att ringa så fixar vi det!
snart jobb, så godnatt!


godkväll

Hallåj!
Kom hem ifrån jobb vid ett tiden, slutade halv ett, är HELT slut!
Dock måste jag ju gå och lägga mig snart, pigg imorgon tills min lilla middag med tjejerna! Ska bli jätte roligt, äta gott, dricka, ha det mysigt och prata en massa minnen! Har ju inte hunnit träffa alla så mycket som jag velat på grund av jobb och annat, men nu så :) hoppas på en trevlig utgång också!

Jaaaa vad kan vi mer säga, jag är BAJS trött, jag har ingen känsel i fötterna, men det kan vara trevligt det med, haha! Cindy åkte igår, miss u tampongwarrior (internskämt).
Ja ska avrunda häär, så godnatt så hörs vi antagligen imorgon.

Godnatt

Detta är seriöst min natt blogg. Jag bloggar bara här på natten typ, eller jag har börjat göra det.
Idag blev det jobb, dock inte länge endast 2 och en halv timme, jag fick gå hem tidigare för att jag ska upp tidigt imorgon.
Jobb från 09.00 - 00.00
Torsdag 11.30 - 00.00
ledig fredag
lördag 11.30 - 17.00

FIINT ALLTSÅ.
nästa vecka kommer det säkerligen också bli mycket jobb, dock har vi stängt på midsommar, YEY, så då är jag ledig :D
godnaaaattt

15 juni

Goddag.
Vaknade för en halvtimme sen hahah. Men det tycker jag är lagom, eftersom jag gick och la mig klockan elva på förmiddagen. Vid sju tiden ska jag jobba kvällen lång, sedan upp tidigt imorgon för att jobba igen, löve it :D
Och grattis till mix mikkis <3

hej

Klockan är fem på morgonen, jag är uppe, detta är resultatet av att jag drack tre koppar kaffe nio på kvällen.
SERIÖST, alltså jag vet typ vad jag vill göra med mitt liv nu, det är helt sjukt. Jag har haft ångest sen jag slutade nian, jag hade ingen JÄVLA aning om vad jag ville göra.
Men såhär är det, jag fick värsta panikattacken när alla tog studenten i fredags, för då är det ju bara ett år kvar tills jag själv står där, lycklig men tom typ. Jag ska inte ta något jävla "ledigt år, resa, sitta och leva på min familj" ja ska ha sommar lov sen börja plugga DIREKT, tänker inte fastna här, ALDRIG, över min döda kropp. Jag har nu kollat upp min drömskola, ooohh!! detta ger mig en sån sjuuk motivation.

hell no att jag ska sluta som en bitter fitta på ica kvantum eller ngt, nono.

Fredag

Goddag!
Idag var det skolavslutning, kändes dock inte som det pga vädret. Iallafall känns det jätte skönt med lov. Idag serverade självklart sp2b, treorna (ooh ja det är ju en sååån tradition) in my ass, jag tyckte synd om oss.
Dock gick det snabbt och senare fick även vi mat, oja bra där. Idag ska jag bara ta det lugnt, funderar strongt på att låna jätte många böcker och läsa nu, jag menar annars kommer jag bara sitta på min feta röv och göra någonting annat helt ovettigt.

sååå nu skall deprimerade emelie trakassera sin syrra, jag sörjer fortfarande över min kamera, tar därför ut all min ilska på min syster, det känns bra.

DÖD ÅT DIG

fyfan vad jag är ledsen, någon jävla äcklig ful bonde har snott min fina kamera. Jag lovar jag skall få tag på dig, and hunt you doown.
Gud kommer att straffa dig.

Onsdag

Goddag!
Vaknade klockan halv fyra på dagen, fan inte bra. Ska vara på jobb om ca 2 timmar, hoppas min förbannade huvudvärk hinner gå bort tills dess.
Igår satt jag på hampan med lite folk, jätte trevligt!
nu måste jag ha mat

HAHAHAHAHAHAHA




arton

Goddag!!
Idag fyller jag alltså arton, skoooj.
Vaknade vid halv åtta tiden, ville verkligen inte gå upp, men det blev så endån. Hade ju som sagt frisörtid halv nio. Satt där i ungefär 5 timmar, haha jävla tid. Blev iaf nöjd, det är dock lite kyckling hahaha men ska färga det om en månad igen så jag får den färgen jag vill ha! Att bli blond är en jävla process.

Efter frisören kom julia och vi åkte till väla och käkade (var dödshungrig) sen gick vi i affärer och ja fick med mig lite hem hehe. Sen åkte vi ner till stan och handlade lite där. Nu är vi iallafall hemma och får se vad som händer, är ganska bakfull sen igår hehe.




Måndagen den 7 juni

Godmorgon!
Vaknade upp för en stund sedan, ska strax bege mig ner till frisören, choppchopp, goodbye loong and broown haair. Hörs senare!


done

Godkväll
Jag är heeeeelt slut. Jobbat hela dagen och hela kvällen, kom hem för ett tag sedan.
Ska lägga min nu och veeerkligen vila ut! Så ville bara säga att jag lever.
puss

maxi klänning


sunny days



the human..

MÄNSKLIGA STRUMPAN



I like it!
(fan vad jag hatar spegelbilder, det är fult, endån gör jag det, jag har dubbelmoral)

Friday night

Hallåja!
Kom hem ifrån jobb för inte allt länge sedan. Det var en riktigt tuff kväll kan jag tala om, trött är jag, men somna kan jag inte.

Iallafall, det har varit jätte dålig uppdatering på sistonde. Delvis för jobb och för det fina vädret som äntligen dykt upp i helsingborg! Tänkte lägga in lite bilder osv i sepererade inlägg, tycker annars det blir för mycket i ett haha!
Imorgon blir det jobb från 11.30-00.00 blää, det är bara att bita i det sura äpplet, jag hade hellre njutit av det fina vädret. Men å andra sidan har jag alltid roligt på jobbet, så det ska inte bli några problem :)

Godmorgon

Godmorgon!
Vaknade halv sju imorse? Har sedan dess försökt skriva lite på naturen som inte ens är svår? Mitt huvud står stilla och skriker efter FREEDOM. Iallafall vid tolv tiden så börjar vi skolan sen slutar vi väl innan tre eller något kan jag tänka mig, så julia ska följa med mig och fixa ID till moi.
Hörs sen med bilder och annat

torsdag

Godddag!
Nu skall jag och min mänskliga strumpa gå till skolan, för en endaste lektion, sen ner till stan för att dricka wayne's laktos fria smoothie med sällskap.
pöss

think twice


Onsdag

Fyfan vad härligt vääder!! Har svettats som en gris även om jag har haft shorts och linne, hääärligt. Gick till skolan var där lite (haha ingen lektion nej) begav mig ner till stan med julia och rebecca handlade en långklänning, jäkla gult linne och nagellack plus mobilhållare (?). Den långa klänningen tycker jag är lite rolig, ser ut som en mänsklig strumpa :D

Nu skall jag skriva mitt sista arbete för denna terminen, skönt.

Tisdag

Godkväll!
Har börjat vakna till liv nu, lite grann iallafall. Det blir närmare bestämt skolan imorgon, som planerat. Kastas in i det sista, det känns ganska overkligt att vi har sommarlov om en och en halv vecka. Jag minns inte ens att våren har varit här.. hmm.

Onsdag: Skola, plugg 
Torsdag: Skola, Plugg
Fredag: Skola  - jobb
Lördag: jobb
Söndag: Släktmiddag för moi
Måndag: JAG FYLLER ÄNTLIGEN ARTON!

__

Det känns ganska skönt att detta är sista veckan jag har plugg, men samtidigt lite scary, känns som om jag inte gjort allt jag velat, yadayada, det ska bli RIKTIGT härligt med sommarlov iallafall. Dock ska jag ( OCH TUSEN ANDRA) gå sommarskola för matte B, hoho we löööve it!
latero

RSS 2.0