byee byeee

Sömnproblem deluxe eller? Kan inte somna, har resfeber. Vilket jag ALLTID brukar få innan jag ska resa någonstans. Imorgon London, and I knööw, ni vet det säkert, men jag skriver det igen, JAG DRAAAR TILL LONDON. Sådana här bieffekter får man efter att ha slitit hela sommaren utan någon paus eller semester. Så jag är fuckinghappy ska ni veta att få en HEL veckas ledighet, wuhu! Mycket folk på jobb idag, vilket resulterade till att jag slutade kl ett.. ca en timme senare är jag både klar med packning och betalning av räkningarna (vuxenpoäng)!!

Så vad händer i veckan? fest fest fest fest, shopping shopping shopping, VIN VIN VIN VIN i massor. Sen när jag kommer hem bli bloggen fylld med deprimerande inlägg om hur mycket jag vill tillbaka ;) hah är det inte bara så jävla rätt. fint.
Godnatt

my own

Hittat det PERFEKTA klädskåpet, det är så fint! Nästan så jag blir lite tårögd. Hittat den mysigaste förvaringen dessutom samt en massa fina och tjusiga kuddar. Haha oh, grandmaaaa deluxe. Jag har även gjort en liten inköps lista som jag skall ha med mig till london. Jag har nämligen en tendens av att köpa saker jag INTE behöver, så det behövs. Dock vet jag att det kommer bli mycket vinpauser i london, vilket kommer leda till att jag till sist kommer att gå och shoppa berusad, vilket såklart också har sina nackdelar haha!

Ja idag har jag alltså tränat, sovit, ätit choklad och sovit. Jag har vairt såååå jävla ledig idag!! Lite tråkigt dock, vad ska man göra när man inte jobbar? Imorgon blir det iaf jobb sedan träning, woop woop kommit igång igen känner jag.

"at the first sight of rays of light I hear the birds sing
it's a sign he's given me every thing will be ok
sometimes when I wake up
and I'm wondering how my life would have been if I didn't sing
I get a little stressed out every now and then
but problems come and problems go when I'm around him
blessed in the morning
blessed in the evening
and again I realize the reason why I sing

I'm blessed
so blessed..what to dooo

Jobb från 17.00 - 00.30 därefter utposten med kollegorna, trevligt.
ah panik på livet. Har sån jävla ångest vad ska jag göra???
stanna i helsingborg ta lägenheten på olympia och göra den till min egen och plugga i båstad?
flytta till london ta jobb på något ställe och bo med fem andra random individer med MATTOR?? heltäcknings mattor..
eller bo hemma spara massa pengar dra till asien i tre månader?

I dont freakin knöööw, om jag tar lägenheten på olympia måste jag tänka ekonomiskt inte shoppa upp alla mina pengar, leva vuxet det vill säga. Om jag åker till London får jag bo med äcklig heltäckningsmatta VILKET JAG HATAR. Om jag sparar pengar ja, men hur länge orkar jag stanna här i helsingborg?
Ja precis, panik på livet, panik på människorna här och panik på alla saker jag vill göra, med EN GÅNG.
ah, det är sjukt, såhär mycket ångest trodde jag inte jag skulle ha efter skolan. FML, jag vill typ göra allt på en och samma gång, jag är inte den människan som pallar vänta, vilket jag hatar.
Annat alternativ är att flytta till stockholm och ta jobb där, kanske plugga. Men ja till och med jag superwomendeluxe pallar nog inte ha ett deltids jobb, plugga och betala allt själv, naaaaa ja är nog lite för bortskämd för det där.
Vi får se vad som händer efter london vistelsen, om jag är för bekväm här hemma eller om viljan är tillräckligt stark för att flytta hemifrån..

btw, denna månaden har jag jobbat 220 timmar, hejdå mitt sociala liv. Hej schizofren emelie

LIAR LIAR PANTS ON FIRE

Ny städat rum, ny bäddad säng, vanilj ljus, popcorn i sängen o film, kvällen räddad! Imorgon tar jag och olivia tag i våra kragar och pluggar lidda extra. Känns skönt, bra. Efter det blir det jobb sen kvällsmys med tjejerna!

Har snöat in mig på inredning, oh. Massa fina ljus, silver ljusstakar och mysiga vita kuddar, rena nya lexington duntäcke ja and so on. Tavlor, måste införskaffa mig en på mitt rum snarast! Sen har jag också snöat in mig på att maniskt kolla en massa lägenheter i stockholm, så myys och flytta ditt!!funnit problemet

Jag har funnit problemet på mitt "en gång i månaden deprimerad"
shopping, för en ny tröja är jag glad i en vecka, nya jeans, två veckor, klänning tre veckor
skor en månad, väska två månader. Därför räknar jag ner dagarna till London så jag kan shoppa tills jag DÖÖÖR.
Så kan jag va glad året runt..

 ohmygad jag är en hel galen brud med schizofreni, I will never get married.
Whatever, så länge det finns skor och väskor i världen så är jag nöjd! shopping for lööve
 Förövrigt har jag jobbat i femton timmar idag, druckit 20 koppar kaffe & halkat tio ggr
inte konstigt man är schizofren
natti

myys

Livet börjar bli lite enformigt. Jobb, träning, vina, mysa, fika. Eller jag vet inte, jag trivs faktist med det på ett sätt. De känns så säkert. Allt snack om Illuminati och världens undergång får mig att vilja gömma mig i min säng med min mamma förevigt. Att människor är så jävla onda, maktgalna och pengagalna, det är helt jävla sjukt! Emelie for president, då hade världen sett ut som i My little pony, alla springer och är glada och får gratis glass!! PIGGELIN VAR DAG! Alla hade varit snälla mot varanra och falskhet och grymhet hade inte funnits. Sen förstår jag att man måste dö, men då skulle man dö när man var hundra år i en överdos pga glass.

Sen då, London om ca två veckor. Fan flygplan, öh. Inte nog med det som hände i Ryssland så va de ju 11 september idag med. Usccch. Det är nog min värsta mardrömm, dö i en flygkrasch, eller bli uppäten av en haj. Eller typ trilla i ett fett hål med lava. Eller bli uppäten av en fågel, fyfan hatar fåglar.
De känns som om jag aldrig kommer flytta ifrån Sverige, de e så tryggt här och ja älskar det endån. Jag ska ta mig fan nog flytta till stockholm, oh vad mys, julia?!
så fint och jäääätte nödvändigt blogginlägg, hehe

hälsa till satan vi hörsVill hellre genomleva nittionio jävla vintrar
Att rulla naken över krossat glas, äta fimpar
Än att nånsin igen känna dina vibbar
Du ljög fan bättre än delfinerna simmar
Huvudperson i mina sämsta minnen
Om du var sist på jorden i elfte timmen


JAG HAR ALDRIG LYSSNAT NÄR DU LOVAT, ALDRIG STÄLLT NÅGRA KRAV

Oh vilken mys dag! Började dagen nio på morgonen med världens godaste frukost, nyttig också. Sedan bar det av till gymmet med jullan, körde på bra idag tycker jag! Sen tog vi en sallad i stan med dani och satt och pratade om allt mellan himmel och jord, planerade in helgen och komande bravader! Vi tog sedan en tripp till väla, dåligt beslut.. slutade med att jag la undan ett par stövlar och fick lite shopping abstinens. Måste dock spara en massa till LONDON!

Förtillfället ligger jag i sängen med masse, nystädat rum med en massa tända vanilj ljus, myysfaktorn är på. Sen kommer julle också hit så ska vi ladda ner en mys film och bara mysa, älskar mina tjejer! Så kul med saker och se framemot!! Malmö på fredag, London sedan sensation! Får gåshud bara jag tänker på sensation..


Heavy In Your Arms

Helsingborg var roligt igår, lyckad utgång alltså!! Humöret var på topp och alla andra verkade också vara på topp. Blev dock många drinkar och väldigt mycket random snack haha, ohh länge sen jag hade så roligt!! På jobb hade vi så jävla mkt o göra, sålde nästan rekooooord, då behövde man en sådan lyckad natt! Ohh mitt underbara liv börjar komma tillbaka, haha na de har alltid varit underbart nu ska jag försöka tvinga masselicious o städa mitt rum sen gå på stan med mig wiiii
posssss


mys

mys onsdag med lunch på papi sedan kaffe på grand med evelina! Jobb sen med min anders and hahaha aah så skoj vi har på jobb!! Nu ska ja mysa med masselicious som är på besök  puss på det! London snaaaart, så fint de ska bli!!


RSS 2.0