KARMA'S ONLY A BITCH IF YOU ARE

Igår var alltså den sista lilla utgången på länge, men fan vad kul jag hade! Trött som fan dock efter att ha jobbat hela dagen. Har idag iallafall legat i min säng och bara myst! Det behövdes efter denna veckan, perfekt avslut alltså!

Imorgon blir det jobb, träning om jag hinner..
OM inte detta är den finaste videon jag har sett på länge, jag dör. Blir kär i hela videon helt enkelt!
Jag kollade på crazy stupid love innan med mami jätte mysig, oh gud Ryan..


YOU ARE

Jobb all day all night, gick jätte bra! Är inte det minsta trött, däckade ju direkt när jag kom hem igår natt så jag fick en del timmar sömn. Imorgon är jag ledig på dagen wuhu jobbar bara kväll! Fitt mötet jag skulle på igår blev "inställt" så jävla tradigt när folk inte har någon koll. Är föresten sjukt taggad till den 14!! Förändrar typ hela min livsstil, mer om det när det närmar sig..

Puss o godnatt


BORING THINGS

Shit, jag är helt slut! Tanken av att jag ska upp åtta imorgonbitti får mig att vilja spy. Yes, så det är bestämt tolv timmars jobb varje dag veckan ut. Lika bra, för timmarna i slutet av månaden minskar. Imorgon blir det VIKTIGT möte, lämna in betyg och skriva in sig på skolan. Jag ska nämligen plugga lite extra för att inte tappa det, lite extra poäng skadar ju ej! Ja så är de två helger till som jag kommer synas ute i helsingborgs nattliv, ahhh vad jag kommer ta vara på dem. Den 14 november börjar nämligen mitt nya liv, med en kollega från jobb, ska bli spännande och se.


MYSPYSMYSPYS


Ack så snyggt och ack så mys!
Jag tror fan på att man sover bättre i LEXINGTON!

WORDS MEAN THINGS




OH shopping abstinens, me so saad. Jag har ju köp stopp för kläder nu till januari har jag tänkt. Dock tror jag det bara kommer hålla till november men wtf. Jag ska iallafall köpa det super fina klädskåpet där uppe! visst är det fint?! Och det är ju inte kläder så det tycker jag att jag får!! Sen en KOMATTA, oh jag vill ha en sån i mitt rum, så mys. Kanske blir av denna månaden då jag såg att den inte var så dyr som den från ZARA HOME. Ma me liki velly much. Fuck jag vill ha dem mysiga koftorna ossåå. Jag vill ha allt förstår ni? Terapi måste jag ha.. Så nu är jag trött efter 10 h jobb, måste sova för att klara av tio timmar imorgon med, puss!
Vet ni vad jag tänkte på? ACK & VE vad dem mysiga koftorna hade hängt fint i mitt nya klädskåp..

NEVER SACRIFICE WHO YOU ARE JUST BECAUSE SOMEONE HAS A PROBLEM WITH IT.



Mysig vin kväll med julia & olivia!

SHUT UP! I WEAR HEELS BIGGER THAN YOU'RE DICK


FUNNY.FUNNY.FUNNY









haha såna här kan jag glo på i timmar! Den sista är så jag och matilda!!

THE LONGER THE EXPLANATION THE BIGGER THE LIE

Nu när jag har tröttnat på att gå ut bland alla andra idioter i Helsingborg, om det inte vankas jobb-utgång, så ska jag fan bli SMAL. Hejdå pasta, hejdå allt annat skit, oh I will miss u. Det blir väl bra, eftersom jag heller inte får så många timmar, FUCK. Jag måste hitta ett nytt jobb, fler timmar, vill jobba ihjäl mig förstår ni!? Vill tjäna massa pengar åka jorden runt och bara gotta mig. Jag ska skaffa mig ett jobb varsig det är något fattigt telefonsäljar jobb eller packa kaffe.
Nu det här med CV:et också, så underbart.....


LITTLE GIRLS CRY, BIG GIRLS SAY FUCK.



Är ledig imorgon så ska upp tidigt, träna, hem o sova, äta sen träna igen.
Kul va? Och eftersom jag nu skrivit det här så måste jag ju göra det..

AND FOR ONCE IN HER OVERPLANNED, GOOD-GIRL LIFE, SHE JUST DIDN'T GIVE A DAMN



Ber ångesten att dra åt helvete
fuck och hej

SORRY SEEMS TO BE THE HARDEST WORD

Hemma efter en kväll på jobb. Tänt en massa vanilj doftljus i rummet och lyssnar på mys-musik. Har börjat uppskatta dessa kvällar då det bara är jag och musiken, sen är man förövrigt utvilad tills imorgon också då jag ska jobba panna. Lördag kväll blir det dock utgång, dock anar jag att det kommer bli en tidig kväll. Jag är så trött nu förtiden, orkar inte göra något känns det som (ja inte ens dansa till go house musik)  jag vill bara ligga här i min stora säng lyssna på musik och tänka.

På måndag ska jag ta tag i träningen ORDENTLIGT. Måste för gud vad jag och julle gottade oss i London med fet mat och såklart sprit! VÄGRAR bli sprit fet haha. Eller smygfet som man också kan säga. go go go typ.
Det är förövrigt också köpstopp för mig, fyfan vad jag har shoppade i London och idag så köpte jag mig ett par UGG  haha fan för mig, nej jag går nu från shopaholic till träningsnarkoman, låter väl bra?

levels in the deep

OH NEJ
fett deprimerad. När vi kom på tåget i köpenhamn och efter en timme då rutan visade, nästa helsingborg C ville jag spy, ja alltså ordagrant spy. Jag blev verkligen kär i London, vilket jag inte så ofta blir i en stad. Men herregud, jag ville inte hem. Kanske ta en tur hem träffa mamma och ta med alla mina kläder sen åka DIREKT tillbaka.

Men man kan inte alltid få allt man vill här i världen. Dock är nu tanken att flytta dit ännu mer frestande. Nästa vecka ska jag iaf boka flyg dit över nyår. Stanna en vecka elr två. Leta jobb och flatmates på riktigt då haha. jOBB ALL DAY ALL NIGHT nu efter att jag kom hem, pang dagen efter jobbade jag tio timmar. På lördag ska vi tjejer ut, hahahah ut här i helsingborg vilket nu verkar som om det kommer bli asssssss tråkigt. Men vi ha sagt att vi får supa ner oss o typ ha kul med varandra och göra det bästa av situationen.


London

London är underbart! Över förväntan!

De senaste dagarna har vi sett en stor del av London varit på fina och exklusiva klubbar, festat och haft det allmänt fucking amazing, shopping har vi också hunnit med!

Onsdags stack vi till movida där vi festade ett ganska bra tag med go house musik, eget bord, typ vip på vip vilket var as nice! Massa skumpa, drinkar och galna människor gjorde det så jävla roligt! Slutade med att ja och julia stod upp på sofforna och dansade (vilket alla andra också gjorde till slut) Efter det stack vi till en annan klubb, vilket där också innebar att man måste stå på en lista eller köpa ett bord för 15.000 i och med att magda känner en massa promoters kom vi in där, sepe kul där också, clowner överallt och massa dansande brudar i glasrum osv! 

Torsdags var vi på aura, vilket började med en vip middag sedan fest, jätte glassigt ställe och skit roliga människor, man kunde verkligen släppa loss, lite senare mot natten dansade jag med en salsa lärare över hela dans golvet haha wuhu. Vi stack senare till den andra klubben vi också var på i tisdags och där blev det mer dans o skumpa!
Folk är helt crazy varje gång någon beställer in en flaska eller en massa shots kommer värsta tomteblossen och alla bara wuuhuuuu typ haha as kul.

Igår var vi på en jätte fin bar och drack lite såg den jätte dyra delen av london och bara njöt.
Ikväll blir det fest på LUX och sedan någon efterfest på en annan klubb. AHH fan vad allt är bra här, vill inte hem!
Innan idag var jag och julle och såg big ben, (så big va den inte haha ) var i hyde park och mös och var allmänt turistiga.
poss löveee life




RSS 2.0