Tokio Hotel live

Godmorgon!
Precis vaknat, skulle ju upp till tandläkaren nio imorse, I overslept, fan! Nu är mamma inte glad på mig. Tänka sig att I don't give a damn, igår var den lyckligaste dagen i mitt liv, än så länge.

Jag och Paulina anlände till kön vid halv åtta på morgonen, då fick vi ett könummer, 103 och 104. Vi var långt fram och var helt säkra på att vi skulle komma någorlunda långt fram på konserten. Vi köade från halv åtta på morgonen till sju på kvällen. Det var ett helvete om jag ska vara ärlig, vi frös, folk skrek, trängde sig, och fuskade med sina könummer, det var bråk osv. Dock gick jag och pratade med lite folk om att vi fick göra något för att folk hela tiden trängde sig, det var inte rättvisst! Så till sist delade dem in oss i grupper, 50 i varje grupp(endast de som stod långtfram) Så då blev det bättre. Danska fancluben hade nollkoll.. De sista tre timmarna hade alla packat ihop sig, så ingen satt mer , så vi stod upp i tre timmar, sen den sista timmen stod jag och Paulina endast i tunna tröjor. Vi hade fått turen att hennes kompis kunde hänga in våra jackor på sitt hotell, så vi inte behöve mecka med garderoben inne i arenan så vi kunde springa in direkt, men fyfan vad vi frös, jag trodde jag skulle avlida, jag har aldrig frusit så mycket förr! Innan på dagen hade det snöat en massa och regnat vi var redan förfrusna! När vi väl kom in i arenan, så hade vi turen att vi kom in i den första dörren, han som tog biljetterna tog oss tidigt, vi sprang in till arenan, och där, ja.. VI KOM LÄNGST FRAM! Så jävla bra, fyfan vad nöjda vi var! Att det var ett helvete att köa,  men det var verkligen inget man tänkte på då, inte sina isbitar till fötter heller! Det var helt klart värt det.

Mer om konserten i ett annat inlägg, men jag kan ju börja med att säga att det var underbart, över mina förväntningar (och jag hade högaförväntningar) det var helt enkelt obeskrivligt! Så nu ska jag hoppa in i duschen, ganska ofräsch är jag.. Dock pigg för att inte sovit på två dygn haha! vKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0