Tokio Hotel live

Godkväll!
Så nu har jag varit en runda hos elise, planerat inför resan till göteborg. Spänd och nervösa är vi båda två!! Efter en liten stund hos elise gick jag och hämtade kabeln till kameran. Om någon undrar vart jag är, jag sitter på mitt rum och kollar på mina videor från konserten, för jag kan helt seriöst inte fatta att jag har sett tokio hotel. Det är så underbara foton och videor så det är sjukt! Dessa kommer jag att leva på ett bra tag till :)

Håller på att ladda ner photoshop, free download, måste vattenmärka mina vackra foton! Håller även på att lägga in videor på facebook, men vilken jäkla tid det tar. Kommer dock lägga in fler här då det är så segt på facebook.. Kan inte fatta att i övermorgon ser jag dem igen!! Det är bara sjukt, sjukt bra. Fyfan, vilken dröm detta är, detta är det bästa jag vet, såhär vill jag må var dag! God bless tokio hotel!!

Här presenterar jag, emilie gustavsson, Tom och Georg, lägg märke till georgs fladdriga hår, påminner mig om en schampoo reklam haha!! Synd att min kamera var så kass, de var helt sjukt vackra, snygga i verkligheten. Detta var andra gången tom kom fram, jag skämtar inte att tom första gången han kom fram så skrek jag som en fånig idiot "sexxy tom, omg blabla" haha!!DÅ log HAN och blinkade mot mig!! självklart har han gjort det med andra, men endån, we did flirt :D ni kanske förstår att jag fortfarande är i extas!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0