halvdöd

bion var jätte rolig och mysig. Satt med elise (som i stort sätt trakasserade mig hela natten/morgonen), hanna, frida och lina. Första filmen var en skräckis, satt och flabbade mig igenom hela filmen när elise typ bölade HAHAHA, mes. Sen blev det tjugo minuters paus och alla stack till max för att få gratis mat haha. Men aptiten hade försvunnit under filmen, det var rätt äckliga scener. Filmen hette typ eden lake. Film två, har jag ingen aning om vad den hette, tippar på yesman. Jim carey spelade huvudrollen och den var faktist rolig och gullig. Efter filmen blev det paus igen och det bjöds på lussekatter och dricka. Kunde inte röra eller titta på något då vid detta laget, fyfan vad jag hade ätit haha! Det var grattis popcorn så jag och elise hade typ tagit 5 boxar med popcorn var, sen hade vi eget med oss också. SJUKT. Jag försökte ju sova lite mellan pauserna, men det gick inte, elise trakasserade ju som sagt mig hela natten. Stoppade godis i min käft när jag försökte sova, kastade popcorn på mig och ja allt sånt. Hahah, idiot, men fan va jag flabbade.
Skrattanfall var jävligt vanligt efter två på natten, har nog inte skrattat så mycket på länge :)

Tredje och sista filmen hette typ (inte säker) Zack and miri making a porno. Riktigt rolig film, typ en av dom roligaste, klockrena kommentarer hela tiden i filmen hahaha. Sen så släppte man en tår i slutet för den var så jävla bra, alla glodde på mig som om jag var från ngn annan planet, men fyfan va fin den var på slutet! Efter filmens slut stack vi till busshållplatsen och klockan hade hunnit bli halv åtta på morgonen. Tog bussen och var hemma vid cirka åtta, däckade direkt, fyfan vad skönt det var!

Vaknat precis och klockan är tre, jävligt död är jag, inte trött, men allmänt seg. Blir förmodligen mezomys ikväll med elise. Sen så innan dess måste jag ta tag i lite plugg, skulle behövas. Nej nu är det frukost som gäller för mig klockan tre på eftermiddagen!
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0