2008

ja. Imorgon är det då sista året på 2008 - känns fantastiskt om ni frågar mig

Lina sov hos mig natten till idag. Somnade vid halv tre, vaknar sen utav att min syster, klockan sju på morgonen har panik och går och packar det sista (hon åkte till dublin imorse, saaknar henne :( )  .. så lina vaknade, satte sig och började babbla, "ja men nu är jag vaken, nu ska jag till stan" - "Men lina klockan är sju på morgonen? jag är trött" - "Nej nu jävla ska vi till stan och sola!"

Ja då blev det ju så, att vi åkte till stan. Tog en snabb frukost sen till solariumet. Och jag halvsov under den tiden. Vi kommer senare hem och båda däckade. Vaknar sen utav att min andra syrra ringer mig, "amen emilie sover du nu? klockan är halv två, upp med dig!" ja så vi gick upp, lina stack hem. Sen så åt jag middag hos christer sen hem igen. Åkte med marzena till syrrans jobb, hämtade upp henne sen till salongen.

nej mina vänner, jag har inte färgat mitt hår lila - jag slingade det idag, kanske inte en så stor förändring för allmänheten, men fyfan vad jag tycker jag är BLOND. hejsvejs.
jag är iaf nöjd, men ska senare på 2009 slinga det lite ljusare, blond blond blond.
nu passar kanske mitt yttre mitt inre? hah, skämt å sido, skämt i sido.
Sen så stack jag hem en snabbis, sen upp till hemköp och köpte med mig en massa skräp, ( chips cola osv.) begav mig till elise strax efter och vi satt och vräkte i oss allt och snackade. mucho mysigt.

så nu ska jag sova här, upp imorgon och fixa och trixa till nyår, sen är det ju bara att fira.
som elise's mamma sa till elise
"tänk så här, nu är det bara en dag kvar på ditt kukår, nästa år kommer ju bli fantastiskt! eller å andra sidan kan det bli lika förjävligt, alltså ett fittår? "
hahah förjävla go :D
nej nu så ska jag slummra till, är trötter. och fyfan va jag tycker jag är blond. haha jag överreagerar, men ja. Det var ju faktist första gången jag slinga mitt hår, lite nervös var jag allt. och tack jävligt mycket till syrrans vän som slingade det till mig, att jag faktist inte blev kyckling, alltså gulhårig!
puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0